e ewo nesto da dodam
Ja sam zarko zelela da odem u CA,nesto kontam sad to mi je trauma iz detinjstva,
kao mala devojcica obozavala sam seriju Beverli Hils,Brendon,Dilan ovo ono...he..
cudo jedno i ako sam sada svesna da bi mi bolje bilo da sam preskakala lastis nego buljila
u tu glupost,opet sam htela to da vidim,mozda i hocu posle programa,onaj 13.mesec cisto eto
da zadovoljim dete u sebi...hehe..
Imala sam zanimljive ponude neka dva pederka su me zvala da im cuvam tek rodjene blizance,ko god ih im rodio,u Oaklandu kod SF,al nesto mi se nisu dopali,previse su pravilni,svaki minut su mi isplanirali
i kuca im je nekako hladna bila ko da niko ne zivi u njoj,i odbila sam ih..
Posle me zvale neke dve mame one su mi bile strava,lujke neke uSietlu zive,i ja pristanem ali se one ipak odluce za neku drugu o perku..a nisam se ni trudila nisam znala da treba,ko da sam ja jedina pa oni kao treba da se lome oko mene..bzvz..posle njih sam odlucila da odem kod bilo koga,pa i da su oni najgori ameri nema veze,ali nisam mogla odbila sam jos par takvih porodica i strpljivo cekala "prave" da se jave i vec sutradan jave se ovi Harisburgdzani normalni,luckasti,simpaticni bar tako deluju...i eto..
kratak istorijat izbora porodice koji je inace poceo u avgustu..
Ne znam sta da vam kazem kapiram da se svi oni predstavljaju u nekom svetlu kojim ne svetle inace,ali samo vi budite dobre i privucicete neku dobru familiju!!
pozZ