Hocuuu i jaaaa sa vama
)) Imelme sretno u ambasadi
Super da putujete isti dan,bicete zajedno bar u avionu 
Super da putujete isti dan,bicete zajedno bar u avionu Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super da putujete isti dan,bicete zajedno bar u avionu Cao svima. Danas bila na razgovoru u Wizantiani ali se jos uvek nisam odlucila za njih. Kakva su vasa iskustva vezana za ovu agenciju? Inace razgovarala sam sa jos jednom agencijom ali je tamo cena programa 700 $ sto je malo skuplje u odnosu na Wizantianu. Unapred hvala![]()
Tnx Jana ali ne odgovara mi AYUSA s obzirom da sam iz Nisa. Jel ima neke Nislike na forumu da mi preporuci agenciju?
Ustvari, ne znam jel se sta promijenilo.
Pozdravljam I Ayusa i Wizantiana su vam skroz OK i skroz profesionalne, samo je ova druga jeftinija sto je jos boljeUstvari, ne znam jel se sta promijenilo.
Gdje ste stare clanice forumasice?
Nina_lion i ostala kompanija?Pozdravljam
Happy Thanksgiving!

Tnx Jana ali ne odgovara mi AYUSA s obzirom da sam iz Nisa. Jel ima neke Nislike na forumu da mi preporuci agenciju?
))ja idem u petak u ambasadu i ako dobijem vizu i ja idem 6og decembra. Ne znam da li cemo ici zajedno posto sam ja preko wizantijane, ali mozda![]()

Sve papire sa spremila i sutra rano ujutro u ambasadu
Malo mi je frka, ali se nadam da ce sve biti ok
Javljam vam se sutra, nadam se sa dobrim vestima

dobila sam vizu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej![]()
![]()
![]()
papiri....hmmm punooo, sve vam to blagovremno kazu iz agencije
A malo opsirnije moje iskustvo....napisacu blog uskoro, cim budem imala vremena. Jeste da me mrzi da to pisem, ali znam koliko je meni pomoglo sve sto sam ovde procitala pa cu se potruditi. Da se oduzim na neki nacin![]()

Zdravo svima,imam par pitanja pa se nadam da ce te mi moci pomoci.Prije svega musko sam i aplicirao sam prije par mjeseci,imao sam neke prepravke,ne mojom krivicom,vec agencije u Sarajevu,nesto nisu funkcionisali kako treba tako da mi je aplikacija prebacena u Banja Luku,pa opet kontrola preporuka i sve ispocetka,uglavnom ziva patnja,oduzilo se pravo.E sad dokumenti su navodno poslati USA,pa od prilike prije mjesec,ali jos uvijek nikakvog odgovora,zvao sam agenciju i navodno jos nisam usao u program.E sad mi recite...da li se bas toliko ceka,da li je zato sto sam musko,mada sam cuo da navodno sada traze dosta muskarce????....pa ne znam sad,,skeptican sam....pa povremeno pomislim da od ovog nema nista.
Hvala vam unaprijed.

Zdravo svima,imam par pitanja pa se nadam da ce te mi moci pomoci.Prije svega musko sam i aplicirao sam prije par mjeseci,imao sam neke prepravke,ne mojom krivicom,vec agencije u Sarajevu,nesto nisu funkcionisali kako treba tako da mi je aplikacija prebacena u Banja Luku,pa opet kontrola preporuka i sve ispocetka,uglavnom ziva patnja,oduzilo se pravo.E sad dokumenti su navodno poslati USA,pa od prilike prije mjesec,ali jos uvijek nikakvog odgovora,zvao sam agenciju i navodno jos nisam usao u program.E sad mi recite...da li se bas toliko ceka,da li je zato sto sam musko,mada sam cuo da navodno sada traze dosta muskarce????....pa ne znam sad,,skeptican sam....pa povremeno pomislim da od ovog nema nista.
Hvala vam unaprijed.
)I Ayusa i Wizantiana su vam skroz OK i skroz profesionalne, samo je ova druga jeftinija sto je jos boljeUstvari, ne znam jel se sta promijenilo.
Gdje ste stare clanice forumasice?
Nina_lion i ostala kompanija?Pozdravljam
Happy Thanksgiving!
Sta se desi sa tobom, jesi u US?

O yes baby!
Sta je s tobom, jesi jos na J1 vizi?
Puno pozdrava!!!![]()
O yes baby!
Sta je s tobom, jesi jos na J1 vizi?
Puno pozdrava!!!![]()
Haha J1 ma kakvi, pa evo 3 god sam ovde.. stvari su otisle na bolje!
A ti? sta radis?
pozz
ja sam na orjentaciji i super je