Ej pa to je stvarno super! Hvala ti puno na brzinskom odgovoru, bas si me obradovala!
Imam jos jedno pitanjce za ljude koji su bili ili su sada tamo - Ta zarada od, kako pise na sajtu, 185 usd nedeljno, da li je dovoljna, da li moze nesto i da se ustedi? Naravno, znam da zavisi od toga kako i koliko trosis, ali recimo da trosis racionalno. Dobro, jeste mi malo zbrkano pitanje, ali razumecete sta me zanima. Takodje, da li je moguce raditi i neki drugi posao uz to, npr pola radnog vremena?
Imam jos jedno pitanjce za ljude koji su bili ili su sada tamo - Ta zarada od, kako pise na sajtu, 185 usd nedeljno, da li je dovoljna, da li moze nesto i da se ustedi? Naravno, znam da zavisi od toga kako i koliko trosis, ali recimo da trosis racionalno. Dobro, jeste mi malo zbrkano pitanje, ali razumecete sta me zanima. Takodje, da li je moguce raditi i neki drugi posao uz to, npr pola radnog vremena?
Izabrati odgovarajucu porodicu je zaista tesko.Meni se za mjesec dana javilo sest,samo jedna mi je odgovarala i oni su odbili mene
I ja treba da idem preko Ayuse ako uspijem porodicu odabrati.Za mjesec dana se javila samo jedna porodica i to iz nekog sela i to sam odbila posle toga se ni jedna nije javila, a problem je sto nemam vremena dovoljno jer krajem marta punim 27 godina znači ispadam ako do tad ne uspijem naci porodicu! ima li neko slično iskustvo frkusa a nema porodica čini mi se da ce ovo propasti eto ajde Ž svi !
. Zanima me sve koliko je udaljeno od NY, kakve su mogucnosti za provod. Ako neka cura ima iskustva sa ovim delom USA svaka informacija je dobrodosla 
Eh Jecika _86 blago tebi i sretno ti bilo, ja cu jos malo da ćelavim dok me neko ne kontaktira NADA ZADNJA UMIRE ....