AU pair in USA

Hmmm ja sam mislila da nemozes 2 puta biti oper u US, jedino ona fora kad produzis program... a ovako da odes pa da se vratis ne moze..
Evo ja gledam ovaj sajt dmv za dozvole i uopste ne mogu da provalim koliko ce meni vaziti internacionalna u Kaliforniji...mislim to ako dobijem vizu i odem :) :)

Ali on je preko ko zna koje agencije i odakle je on uopste nemam pojima!
Meni pise da vazi godinu dana a ustvari ubrzo moras da polazes ponovo! I da, nemoj kao ja (niko mi nije rekao) da zaboravis vozacku iz Srbije, ja ponela samo internacionalnu i tako se vozala cele nedelje, kada je kordinatorka provalila kako vozim, odlepila, i sada ce hanabi da me izvuce iz problema i da mi je donese! Eto vidis kako se sve moze srediti!

Uh kako si mogla da se zeznes da su te navatali....cuti kad je sve dobro proslo. Znaci da ponesem i ovu moju roze dozvolicu :) A ovo oko polaganja tamo za dozvolu itd to ce mi verovatno objasniti host mama i tata ili lok.kord....da ne brinem unapred :)

Uh kako si mogla da se zeznes da su te navatali....cuti kad je sve dobro proslo. Znaci da ponesem i ovu moju roze dozvolicu :) A ovo oko polaganja tamo za dozvolu itd to ce mi verovatno objasniti host mama i tata ili lok.kord....da ne brinem unapred :)

Za dalje nemoj da brines, samo tu roze ponesi obavezno i super si!
Znaci ti definitivno ides kod ovih svojih?

Pa da :) Sutra cu da zovem ambasadu da zakazem razgovor i ako sve prodje dobro put mi je 11. februara :) Sva sam se zbrzala, imam jos par zubica da popravim i tako... Necu jos nista da planiram previse, da vidim prvo kako cu proci u ambasadi, mada nadam se da nece biti nekih problema:)
Nego onaj problem "tiganj" , kako se zavrsio ? :)

Pa da :) Sutra cu da zovem ambasadu da zakazem razgovor i ako sve prodje dobro put mi je 11. februara :) Sva sam se zbrzala, imam jos par zubica da popravim i tako... Necu jos nista da planiram previse, da vidim prvo kako cu proci u ambasadi, mada nadam se da nece biti nekih problema:)
Nego onaj problem "tiganj" , kako se zavrsio ? :)

Dobro si me podsetila, ja potpuno zaboravila na to! Sutra cu morati to da resim! Ma, znas kako sam smrsala ovde, nije ni cudo sto sam unistila bas tiganj! Gladna, tresle mi se ruke!:D Salim se, prosto nije to ono sto ja volim da jedem, kupe oni meni sve sto ja zelim, ali ovde je sve nesto drugacijeg ukusa!

Ja sam se bojala da se ne ugojim, ali eto cak cu i da smrsam, super!!
Mada bre meni nije jasno sto sve ima tamo tako drugaciji ukus...kao da je druga planeta covece...

Mislis da nije? Oni svu hranu vec imaju pripremljenu, znas za njih je kuvanje gubljenje vremena! Mene je npr. host mama ucila kako da pravim sendvic, namazes puter, ubacis kackavalj, i dodas neki sos i to sve podgejes! Ma nemozes da shvatis u kom su oni fazonu i sta se sve ovde jede i kog je ukusa, uostalom imaces priliku uskoro da se uveris! :D

hehhe jasminka tebe cu prvu da posjetim ;).....nego evo sad gledam stranicu bhv agencije ovdje u sarajevu pise da imaju neki popust ko se prijavi do 4 februara 200 maraka je jeftinije....(evo vam link pa vidite jel ovo navlakusa ili neka ko fol prilika http://www.eduka.ba/clanak.aspx?DocID=224 )pa kontam posto nisam jos vozacki zavrsio da ih pitam da se prijavim pa da me ta cijena onda uhvati kada budem htio ici ....a jasminka sta znaci da bih dobio prijavu moram dati pare odmah jel

aa jesil vidjela pise onda da ti vracaju po zavrsetku programa samo 200 dolara to onda ustvari i nije popust nego samo ti je manja cijena za prijavu ali ti onda oduzmu od cijene koje bi ti vratili nakon zavrsetka programa...cim budem imao vremena zovem hehhe:)

Minipaw, koliko si porodica odbila i koliko vec dugo cekas? Meni se desilo da se skapiram sa porodicom blizu Detroita i sve je bilo ekstra.Kada sam im rekla da mogu da idem tek 17-og marta oni mi ladno odgovore da im je to kasno zato sto im sadasnja operka ide pocetkom februara pa su nasli neku americku operku. Mada je sve vreme prica bila vezana za mart... I vec 5-6 porodica me je kontaktiralo ali svi su u nekim selima sa cetvoro ili petoro dece...a to bas i ne bih...

Minipaw, koliko si porodica odbila i koliko vec dugo cekas? Meni se desilo da se skapiram sa porodicom blizu Detroita i sve je bilo ekstra.Kada sam im rekla da mogu da idem tek 17-og marta oni mi ladno odgovore da im je to kasno zato sto im sadasnja operka ide pocetkom februara pa su nasli neku americku operku. Mada je sve vreme prica bila vezana za mart... I vec 5-6 porodica me je kontaktiralo ali svi su u nekim selima sa cetvoro ili petoro dece...a to bas i ne bih...

Hej Mermaid!:D Pa odbila sam do sad tri porodice, a profil mi je aktiviran u prvoj nedelji januara. I ja imam isti problem sa selima i punooo dece :roll:, pa sam se malo deprimirala s obzirom da je velika vecina sa foruma uglavnom u nekim velikim gradovima. A to shto ti se desilo sa tom porodicom, verujem da nije redak sluchaj, tako da nemoj da se bacash u bedak. Pa valjda ce i nas neko da pogleda!!! Juche sam neshto u zurbi ishla kroz grad, i k'o budla zveram okolo ko muva bez glave, i ugazim u sveze govance :shock::oops:!!! Rekli su mi da je to sreca, pa sad, videcemo :lol:. Ma samo opushteno, strefice i nas putna groznica vrlo uskoro nadam se!!!!

Ma nema veze to veliki grad, mali grad, bitno je da nadjes ok porodicu i da ti ne nakace puno obaveza...Sta ima veze dal si u nekom manjem mestu...sednes u auto kad zavrsis i odes gde hoces..a kakva korist od velikog grada ako ga posmatras samo kroz prozor a neko ti kida zivce po ceo dan...kad se sve sabere i oduzme bolji su neki fini ljudi, pa ti mozes posle svakog vikenda da pravis ekskurzije :)

Hej Mermaid!:D Pa odbila sam do sad tri porodice, a profil mi je aktiviran u prvoj nedelji januara. I ja imam isti problem sa selima i punooo dece :roll:, a sam se malo deprimirala s obzirom da je velika vecina sa foruma uglavnom u nekim velikim gradovima. A to shto ti se desilo sa tom porodicom, verujem da nije redak sluchaj, tako da nemoj da se bacash u bedak. Pa valjda ce i nas neko da pogleda!!! Juche sam neshto u zurbi ishla kroz grad, i k'o budla zveram okolo ko muva bez glave, i ugazim u sveze govance :shock::oops:!!! Rekli su mi da je to sreca, pa sad, videcemo :lol:. Ma samo opushteno, strefice i nas putna groznica vrlo uskoro!!!!

:D:D:D Ma sta vam je devojke, sve ce biti ok! Pa moja drugarica je 3 meseca cekala da nadje porodicu! Jednom, jedna devojka koju sam srela je imala dobar savet koji mi je dala a to je da napravite profil koji trazite i da to cekate i nista vas drugo neinteresuje ukoliko se ne poklapa sa tim sta vi mozete da izgurate i sta vas interesuje!!!!!
By the way, danas sam bila na skijanju i onom drugom kako li se zove kada se spustate u onim gumama.Bilo je zabavno dok jedna koleginica nije izlomila neke delove!

...Detroit i nije takjo sjajan grad, mozda i bolje sto ti je ta kombinacija propala.....
...znam ja neke "nase" devojke ovde koje su kada su se prijavljivale za Au Pair na aplikaciji imale samo Manhattan i opet su bile pozvane :)
....zato samo opusteno...svi cete dobiti svoju priliku....

Back