AU pair in USA

mm, ne hvala. meni je dosta zubara... jednom mi je neka zubarka napisala 20 karijesa na 30 zuba... kad sam otishao kod pravog, redovnog, zubara, ispostavilo se da su mi zubi chisti maximalno, da su u odlichnom stanju, zdravi, jaki. [a logichno je da cje biti "20 karijesa" kad je to bilo u srednjoj shkoli posle velikog odmora i hrane]

ako me pochne boleti umnjak - znachi da treba da se operishe, tojest nema mesta gde da izraste pa ga se mora vaditi. zasad [da chuknem vo drvo] nema problema :)

Ma cuti...samo da me vidis sva sam pod otokom od umnjaka, samo se kljukam lekovima protiv bolova, a ceo dan jurim za neke potvrde i cuda:cry::roll:
Javice se ubrzo draga nista se ne sekiraj...

bice sve u redu:) ja sam vadila prije pola god. tako da sve razumijem .samo nijesam pila nista za bolove kasnije.samo antibiotike,tako treba preventive neke radi.......i znas jos kako sam platila operaciju skupo.uh:roll:

Ma meni nije bila operacija vec klasicno vadjenje, tj nije bas klasicno jer je zub pod procesom nekim pa nije delovala anestezija, a morao je napolje jer je kvaran skroz i onda mi je cika zuba rekao da ako hocu operaciju bolece jos vise, pa sam ja od dva bola izabrala manji...mada kolko je manji bio to samo cika zuba zna jer sam mu sve odgrizla palac i vristala kao malo dete, posle me je bilo sramota:oops::oops:
Nego stvarno smo otisli od teme:lol:

Umnjaci umnjaci umnjaci... dva operisala, dva izvadila... Sreca, imam zubara do ja*a, i stvarno obozavam da idem na preglede...8-) Ma stvarno, kad imash dobrog zubara, uopshte nije nishta tako dramatichno. I tako..
E, a sad da se vratim na temu... Jel vam porodica uplacuje na rachun u banci ili isplacuju kintu na ruke :confused: Mislim u sushtini nebitno, ali chisto me zanima...
E, a ljudi znam ja, treba da se cheka, treba biti strpljiv, javice se meni vec neko zanimljiv i to... Ali uskoro mi istiche status studenta:shock:, pa sam nestrpljiva, a i moram neshto da kazem chisto da vas podsetim na svoje postojanje na forumu... :lol::razz:

Hej Mermaid!:D Pa odbila sam do sad tri porodice, a profil mi je aktiviran u prvoj nedelji januara. I ja imam isti problem sa selima i punooo dece :roll:, pa sam se malo deprimirala s obzirom da je velika vecina sa foruma uglavnom u nekim velikim gradovima. A to shto ti se desilo sa tom porodicom, verujem da nije redak sluchaj, tako da nemoj da se bacash u bedak. Pa valjda ce i nas neko da pogleda!!! Juche sam neshto u zurbi ishla kroz grad, i k'o budla zveram okolo ko muva bez glave, i ugazim u sveze govance :shock::oops:!!! Rekli su mi da je to sreca, pa sad, videcemo :lol:. Ma samo opushteno, strefice i nas putna groznica vrlo uskoro nadam se!!!!

joj cuti i ja sam izdeprimirana zato sto su mi na profilu osam porodica, tri me nisu kontaktirale, mada je bilo najava, samo dve su iz vecih gradova, a ovo ostalo sve po mestima koja moz' da nadjes jedino na mapi ogromnih razmera i sa gomilicom dece. Jedni su cak bili sa dvojkama i trojkama. Oce ih...Iskreno se nadam da ce se nesto uskoro desiti...smrc...A profil mi je aktivan od polovine decembra....

Ma nema veze to veliki grad, mali grad, bitno je da nadjes ok porodicu i da ti ne nakace puno obaveza...Sta ima veze dal si u nekom manjem mestu...sednes u auto kad zavrsis i odes gde hoces..a kakva korist od velikog grada ako ga posmatras samo kroz prozor a neko ti kida zivce po ceo dan...kad se sve sabere i oduzme bolji su neki fini ljudi, pa ti mozes posle svakog vikenda da pravis ekskurzije :)

Ma ne znam bas, meni je bitno jer ipak ako dolazim iz grada sa 2,5 miliona stanovnika kako li ce mi biti u nekom seocetu. Doduse, zavisi od osobe, ja znam da bih to izgustirala za dva dana. Ima puno vise mogucnosti za zezanje, drustvo, soping u vecem gradu...

Ne znam sta da ti kazem...jeste malo nezgodno kad si van svakih desavanja, ali ti i u vecem gradu moras da upalis auto da bi otisla negde, e sad da li ce voznja biti pola sata ili sat svejedno je...nemam pojma pokusavam da te utesim nekako :)
Ali ne sekiraj se bre, upasce neka porodica brze no sto mislis!

joj cuti i ja sam izdeprimirana zato sto su mi na profilu osam porodica, tri me nisu kontaktirale, mada je bilo najava, samo dve su iz vecih gradova, a ovo ostalo sve po mestima koja moz' da nadjes jedino na mapi ogromnih razmera i sa gomilicom dece. Jedni su cak bili sa dvojkama i trojkama. Oce ih...Iskreno se nadam da ce se nesto uskoro desiti...smrc...A profil mi je aktivan od polovine decembra....

E ma bzvz! Ja kapiram da ameri shtancuju klince k'o blesavi :lol:, a i boli ih uvo kad ce neko drugi (lil ti MI u ovom sluchaju) da ih pazi i chuva...:roll:8-) Ali dobro... So Sabi ''Lepo nama lepo vama mwa!''

Umnjaci umnjaci umnjaci... dva operisala, dva izvadila... Sreca, imam zubara do ja*a, i stvarno obozavam da idem na preglede...8-) Ma stvarno, kad imash dobrog zubara, uopshte nije nishta tako dramatichno. I tako..
E, a sad da se vratim na temu... Jel vam porodica uplacuje na rachun u banci ili isplacuju kintu na ruke :confused: Mislim u sushtini nebitno, ali chisto me zanima...
E, a ljudi znam ja, treba da se cheka, treba biti strpljiv, javice se meni vec neko zanimljiv i to... Ali uskoro mi istiche status studenta:shock:, pa sam nestrpljiva, a i moram neshto da kazem chisto da vas podsetim na svoje postojanje na forumu... :lol::razz:
e pa kad te zanima da ti kazem..ja na kartice nisam navikla pa mi bolje na ruke..ali nekad im kazem da mi uplate na racun..znas kao imam para na sve strane..znaci uglavnom po dogovoru..a racun ne mozes da otvoris bez social security nmbr-a,a za isti mozes da apliciras tek dve nedelje nakon dolaska u US..i karticu ti salju za dve nedelje na fixnu adresu..
e pa uzmi potvrdu sa faxa da si redovan student..i fotokopiraj index dok ti ne istekne status...i opusteno..ja sam ostavila diplomski kao da bi lakse dobila vizu ali mislim da sam se zeznula..nisu bas toliko striktni..

Back