Teddy Fiennes
Početnik
- Poruka
- 28
Ja ispunjavam sve uslove isto 
i ja tih briga oko diplomiranja nemam, posto sam brucos
i onda samo laganini

i ja tih briga oko diplomiranja nemam, posto sam brucos
i onda samo laganiniDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i onda samo laganini
Prva porodica me gledala 13.aprila i odmah istog dana kontaktirala, pisala sam o njima. Od tad su me gledale jos dve porodice, za moje kriterijume savrsene, jedna ruska a drugi su nasi, ali nijedna me nije kontaktirala pa razmisljam da li sam pogresila sto sam odbila prvu
inace sve su imale po 3 dece
pretpostavljam da nema razloga za brigu ali me eto nervira sto samo gledaju a niko se ne javlja...

)) jos dve nedelje i krecemo
kod mene uzbudjenje polako raste
)) kako si mi ti? Ja let imam preko Frankfurta, bas sam mislila da cemo zajedno
Ma letovi u sustini nemaju nekad veze sa vezom
Nego devojke, recite mi, jel vas nekad porodica gledala duze od 3 dana, tj 72 sata? Ja sam razumela devojku iz agencije a iz onoga sto sam citala na forumu da ih posle 72 sata skidaju medjutim mene jedna porodica gleda vec puni peti dan... ne znam da li je to dobro ili ne ali mi je svakako cudnjikavoBojka90, nista cudno mene je jedna porodica drzala citavih 10 dana, culi smo se tri puta, i posle se nisu javljali iako su me i dalje drzali, za to vreme niko drugi nije mogao da me selektuje, pa sam im poslala mail, da mi kazu sta su odlucili na sta su se izvinili kao ipak "traze nesto drugo" pitanje je da li su oni tebi ok, ako nisu nemoj da odugovlacis bolje da te kontaktiraju druge porodice, srecno
)
kako je prosao intervju priCAJ, STA SU TE PITALI, INACE TI NE STUDIRAS JE LI , je li te pitao imas li potvrdu sa posla i tako to blago tebi 
Sretan Uskrs svima
Es88 ČESTITAM TI!!! Drago mi je što je sve prošlo fino!
Mene dugo nije bilo, nisam imala internet dve nedelje, bila sam malo u frci oko host tate koji je bio u Beogradu prošli vikend da me upozna, no i to je prošlo sjajno, deluje stvarno fino, a i sama činjenica da je došao iz Amerike na dva dana da me upozna mi je dovoljna
Ja sam naime apsolvent, dve godine, i toliko isto nisam ni dala nijedan jedini ispit, samo obnavljam dva puta godišnje apsolventski staž da bi dobijala potvrdu, jer primam tatinu penziju, da vas sad ne mračim svim tim stvarima, ali jel'te student sam koji je kako da kažem odustao! I sad kad me je Milena iz ayuse pitala kad sam dala poslednji ispit, ja reko pre dve godine, ona kao to može da ti bude problem, daj bar ispit dva pre odlaska u ambasadu... što nije tako samo dati, moram spremiti 2 ispita, drugo dok dočekam termine ispita, dok sačekam rezultate i upise ocene, pa u zavisnosti od ishoda, zakazivanje termina u ambasadi, i nemam mnogo vremena, samo mesec ipo dana
Šta da radim??? Da li znate za nekoga ko je imao sličnu situaciju, da li oni stvarno proveraju i zaviruju u index da li sam ja redovna u davanju ispita??? Mislim ne moraš ni biti student za ovaj program...Baš sam očajna sve je prošlo sjajno, i da me sad ovo brine 

Nego da neko kaže koliko oni stvarno gledaju na to...? Ma da bio čovek, došao da upozna moju porodicu, izveli ga na ručak, i tako, ovako imam baš sjajne utiske, i ona bi došla ali je u poodmakloj trudnoći, pa nije mogla 

poprilično je hitno!! 

Pozdrav cure..
Nova sam na forumu,iz hrvatske sam.
Predala sam sve papire sad pregovaram sa obiteljima i jaaaako mi se teško odlučiti.Najbolja prijateljica (koja je isto tako na ovom forumu @Es88) leti za NY 20.05..Problem je taj šta bi joj voljela biti u blizini i ima jedna obitelj u NY koja mi se javila ali...ne znam jel to prava obitelj za mene.Nisu mi baš sjeli na prvu...al su Ok.Šta vi mislite?uzeti ili pustiti? s obzirom na to da želim otić što prije..a oni traže za 1.8...što je relativno brzo.Da li da pričekam još ili???
Usput...ima li koja cura koja leti krajem 7.mj i početkom 8.???
Lijep pozdrav![]()
))Pozdrav cure..
Nova sam na forumu,iz hrvatske sam.
Predala sam sve papire sad pregovaram sa obiteljima i jaaaako mi se teško odlučiti.Najbolja prijateljica (koja je isto tako na ovom forumu @Es88) leti za NY 20.05..Problem je taj šta bi joj voljela biti u blizini i ima jedna obitelj u NY koja mi se javila ali...ne znam jel to prava obitelj za mene.Nisu mi baš sjeli na prvu...al su Ok.Šta vi mislite?uzeti ili pustiti? s obzirom na to da želim otić što prije..a oni traže za 1.8...što je relativno brzo.Da li da pričekam još ili???
Usput...ima li koja cura koja leti krajem 7.mj i početkom 8.???
Lijep pozdrav![]()

Prvo da vam zaželim sretne praznike svim curama pravoslavne vjeroispovijesti
Drugo - eto viza mi odobrena, sve je prošlo super osim što sam se jaaako iznenadila kada me službenik za intervju nakon mojeg "Dobro jutro" pozdravio sa "Good morning". Hahaha presmijesno, ali stvarno nisam znala da će intervju bit na engl.
Sada je to iza mene.
@Soledad123 sve je prošlo ok!
I ovi datumi oko leta su se sredili.
E Jovana, dobila sam prave Flight details tako da ipak idem Zg-Istanbul-NY. Stvarno neznam po kojoj logici al to je moja ruta
Pozz šaljem svima

Ili ako neka devojka zavrsava program u nekoj dobroj porodici da me preporuci!