Ovo je shkola koja nema nikakve veze ni sakavim koledzom i koshta 3000 godishnje. Probaj da nadjesh neshto tog tipa ako hocesh jeftinije da prodjesh, a ako necesh neku ozbiljnu shkou. Ovo je neka zajebancija engleski i to... pochela sma dva meseca pre isteka vize, i bio je knap, tako da savetujem da krenesh shto ranije, Raspitaj se koja dokumenta su potrebna i sakupi ih shto pre da budesh spremna. ...
Ja sam istrazivala i nasla najeftiniji esl course u Floridi u Orlandu a za tim u Los Angelesu preko IPSA.Zanima me koliko sedmica u tu skolu moras da ides i koliko sati sedmicno?
I je si li dobila studentsku vizu na 6 mjeseci ili na godinu?Ja sam nasla npr 24 sedmice po cijeni izmedu 3500 i 6000 najeftinije.Ako uzmem kurs trajanja 24 sedmice a to je otprilike 6 mjeseci hocu li dobiti vizu na godinu ili samo pola godine?
Unaprijed hvala!!!!!!

.

i tako su isto govorili ali ipak su nasli.Zovi agenciju i objasni situaciju i reci da zelis da ti nadu 2 porodicu i da ne zelis ici kuci.Ako se ne zauzmes za sebe mogu te poslati kuci na tvoj trosak

Blizanci od godinu dana...Arizona, dva kuceta, pet macaka. Host majka cele nedelje odsutna !!!!Samo za vikend je kuci
. Uplasila sam se od tih uslova i odustala ! Ocekujem da ce se javiti jos neko. Idem preko Ayuse a u americkoj agenciji su mi rekli da ce me najverovatnije u prve dve nedelje kontaktirati 4-5 porodica i da cu tu pronaci neku
a jos je i svetska finansijska kriza u toku , b
ljak