jellena_bgd
Obećava
- Poruka
- 81
Ja sam navela u aplikaciji da zelim ici od septembra do decembra. Ne znam da li si listao forum i raspitivao se, ali ako si zavrsio skolu, kao ja, onda bi bilo dobro da se zaposlis, makar i fikivno zbog vize. Ili da imas neku drugu jaku garanciju da ces da se vratis u Srbiju posle zavrsenog programa.
Ja se nisam ni zaposlila niti imala bilo kakvu drugu potvrdu , jaku , da cu se vratiti - samo sam odnela potvrdu da sam zaposlena (potvrda na memorandumu o zaposlenju) i da me pustaju na godinu dana neplacenog zbog ucenja jezika (i to mi je dao moj tata) , a ja nisam zaposlena a oni to nisu meni proveravali. Jedino je bino da podaci od firme budu validni (tu ne sme da se folira) i bilo ko moze to da vam da, popuni.... - kafic, restoran , firma.... i sta god vec, nije ni bitno.....
A potvrda o imovini - to sam odvela papir koji ukazuje da moja mam ima neku zemlju na svoje ime (jer moji nemaju nista na svoje ime) , zemlju, ne kucu i sl....... Tako da opusteno... , ali zaista, jer ja sam se bas frkisala oko toga.