cao svima,evo da vam se i ja napokon pridruzim,i kazem svoje iskustvo kao AU PAIR.
ovde sam dve godine,sa istom porodicimo,sad u oktobru se vracam kuci,napokon,nemu da docekam

,ja sam inace iz banja luke,tako da neznma nista da kazem u vezi onih agencija iz srbije,samo znam da preko ove agencije sto sam ja dosla sve je sigurno i viza se dobija brzo.
prva godina mi je bila ok,jezik nisam znala kad sma dosla tako da sam ucila od njih,a polagala sam onaj kurs engleskog i puno mi je pomogao.Psle prve godine ovi debili su me pitali da ostanem,i ja curka pristanem.

,,,,kao sto je logicno,upoznal sam dosta drustva,i pocela sma da izlazim,i da prespavam kod njih,posto nisma mogla da se odmorim vikendima od vriske i galame,od djece i od deranje,od ovih roditellja,njima to pocela da smeta pa su mi poceli govoriti kao ''znas ako ti sa autom ides daleko mozes imati udes,i nase osiguranej mora platiti.itd,ja im ga prestala uzimati,pa sve dok ova kucka host mama nije pocela sakrivati hranu od mene tj.kolace,do toga da je ovaj konj host otac reko djeci prekjuce da nesmiu da govore mojim jezikom,posebno pred maldjim bratom

tkacio:,ono samo da vam kazem oni su zlo,samo traze da iskoriste jadne cure,ja radim po 9h,dnevno,a nekad se zna desiti 11-12h,pa mi neplate ni dinara,
a citam ova cura pita sta da poneseza poklone ponesi sta hoces nece ti niko otvarati na kofere,ja svojim donjela oni sve pobacali,tako ako su to neki debili vjeru mi bas ih zabole za poklonima,samo gledaju da te iskoriste.bdv,znam cur koje su prezivile pakao,od toga da ih istjeraju i kuce,da moraju da izadju za 15min,da su im pokradene stvari od starne porodice djece
uh umori se ja pisuci
svima sretno,namd se da ce te naci dobre porodice jer je to najvaznije ovde,nikakvo bogastvo,nikakve kuce.pozdrav sa LONG ISLANDA,NY