Atraktivni muskarci, mane i prednosti?

diskusija... činjenica je da je atraktivnim muškarcima lako da dodju do mnogo seksa, ali do prave ljubavi? Isto tako kad si atraktivan i ponasas se kao normalni gledaju te cudno, lako objasnim
Ma, izuzetno lep cvet instinktivno hoćemo da uberemo i ukrasimo svoj dom/život njime... ali učim već jednu lutkicu da lepo cveće ne treba uopšte brati da bi se samo izložilo u isto tako lepoj vazi.
Gajim cveće, pa ga poredim sa tim vašim atraktivnim muškarcima. Lepo ih je prosto gledati, ali su često svačiji pogledom, a ustvari ničiji.
Malo mi je teško poverovati da zgodni ljudi teško pronalaze ljubav, ali... i meni su govorili mnogi da sam veoma lepa, pa nisam nikad osećala da sam voljena.
Moguće je da teško pronalaze ljubav kakvu žele shvatajući da ih ona neka druga strana doživljava strogo kao samo atraktivne, pa se zbog toga smore, ali...
s toga me ne čudi da je izuzetno lep čovek osetio nešto dublje i više sa nekim ko je manje konvencionalno lep/a i atraktivan/a, a ista formula važi i za suprotni pol.
"Šta ona vrsna lepotica nađe u onom zamzilu?"
Pa, ko zna...
Nije sve u fizičkoj tj. konvencionalnoj lepoti!

Nije sve u fizičkoj tj. konvencionalnoj lepoti!
Osim, što je čovek životinja, pa se pali na lepo....druga je stvar šta je za koga lepo...a ovo nije tačno....
Za neke žene je lepo ono što je zgodno, tačnije, lepo gradjeno....nekoj drugoj je lepo gipkost i elastičnost....trećima je lepo lepa koža, pa oči....žene vole da detaljišu i zaljube se u neki detalj, a najviše reči....isto kao što muškarci vole jedno ili drugo ili treće...

Osim, što je čovek životinja, pa se pali na lepo....druga je stvar šta je za koga lepo...a ovo nije tačno....
Za neke žene je lepo ono što je zgodno, tačnije, lepo gradjeno....nekoj drugoj je lepo gipkost i elastičnost....trećima je lepo lepa koža, pa oči....žene vole da detaljišu i zaljube se u neki detalj, a najviše reči....isto kao što muškarci vole jedno ili drugo ili treće...
Čovek nije kao svaka druga životinja, ipak!
Čoveku, u carstvu životinja, ne bi nikad pripala titula najjačeg ili najinvazivnijeg-Mi samo invaziju shvatili dosta pogrešno, što se da iskusiti životom u bilo kom svetskom gradu u kom imamo minijaturna ostrva koja još podsećaju na išta prirodno, ali u tom carstvu-Čovek čuva sebi datu titulu MISLEĆEG sa sve važnim elementom instinktivnog.
Misleći
ljudi ne funkcionišu po principu: "U se, na se, i poda se!" Misleći čovek je izvan tog životinjskog.
Tako i kad spazim zgodnog dasu na ulici-opazila sam LEPO, ali nisam poželela to da posedujem. Drago mi je, lep mi je trenutak opažanja lepog čoveka.
Pa, kome nije drago da vidi lepu ženu/lepog muškarca???
Hvala velikome Bogu da ih je stvorio tako lepim!!!

ok da li je npr teze atraktivnim muškarcima da nadju ljubav?
Ne bi trebalo, jer imaju veći izbor partnera. Sa svakom sledećom, pošto obave seksualni čin, imaju neko vreme da zajedno u krevetu ili gde se već prostiru, da osete da li njihova komunikacija nosi u sebi intenzitet potreban za vezu (ili potajno prevrću očima i gledaju da pobegnu). Ako im nakon svega izgleda da je taj deo posle seksa (a ne sam seks) trajao prekratko, onda jedino da se nada da je i za nju sve bilo istovtno. E, tu onda nailazi znak pitanja - bez obzira na njegov izgled, mada će žena uvek da se nada da će moći da ga promeni da bude 100% po njenoj meri samo ako malo poradi na njemu.

Ja ću te demantujem odma, džaba atraktivan ako ne znaš da bekneš i nisi zanimljiv, znam dosta likova koji su 5ice-6ice a jbu 9-10ke, sve na priču, imaju to nešto. Muškarci su vizuelni, žene nisu. Ženama podaj priču da da si normalan, da želiš porodicu i decu i tvoje su, budi i zanimljiv, još ako imaš love mašalaa

nisam uopšte atraktivan ali ne mogu da se požalim da nisam imao njih, ali opet mogu da se požalim da nešto nije ni u redu s time da sam imao jednu ozbiljnu vezu u životu..ispada da sam ja neka muška drolja bio sam neki dan s devojkom i kaze mi vidi se da si ti iskusan, ja se izvlačim talenat kaže jeste ali i iskustvo i ona kaže ja sam imala dve veze u zivotu ajde sad ti i sta da joj kažem nisam ni ja više..u 3 godine nakon rastave ne znam koliko..

ok da li je npr teze atraktivnim muškarcima da nadju ljubav?
ne verujem

ti si to posao od one cinjenice da ima dosta veoma atraktivnih ili jako atraktivnih zena (ljepotica par exelans , i plus uspesnih) koje su cesto usamljene jer im muskarci redje prilaze ?
to stoji jer su muskarci (nesvi naravno) tad manje sigurni u svoje mogucnosti ili sta vec (mnogi otprilike vide svoj nivo ili ligu gde krenu da igraju)

ali sa zenma je drugacije. one su hrabrije. odlucnije kada nesto zele. ne samo ljubav vec sve u zivotu. pdlucnije u svom cilju.

tako da ne verujem u to da aktraktivni muskarci teze nalaze ljubav od onih manje ili daleko maneja traktivnih...

bilo bi apsurdno!

Back