ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma snaci cu se sa sedistima.. hvala :mrgreen:

miran je do trave ali zaista ne igra (dovoljno) dobro... znas i sam koliko je lagano uzimao meceve Rodiku a jutros je Amer uspevao da dobije i dobar broj velikih razmena. Rodzer je bio brilijantan na mrezi ali to ovde nije presudno ni dovoljno. Endi servira sjajno kao i uvek ali mu sjajne rezultate,kao i u Dubaiju,donosi odlicno igranje sa osnovne linije. ne preterano jaki ali precizni bekhendi i odlican forhend.

mislim da mu ameba nece biti problem i da ce igrati finale sa Rafom

Ovog Federera je poceo da dobija ko stigne. Samo jos i Davidenko da ga dobije.

Od rezultata Novak je osvojio Estoril - ove godine ce igrati Federer i Davidenko. Monte Carlo Nadal, Federer finale, Nole 1/8. Barselonu Nadal. Rim Nadal, Nole 1/4, Federer 1/8. Hamburg Federer, Nadal finale, Nole 1/4...

Stvar je u tome sto kad je prosle godine Novak osvojio Estoril masa krenula da ga pljuje sto igra te male turnire - treba kao Federer da igra samo Tier 1 i GS. Kad ono sad Federer ide da igra Estoril. :D:D:D

cestitam nordic na polozenom ;) valjda cu i ja za koji mesec imati dozvolu, pa da se trkamo (uzecu caletovog izandjanog jugica, samo za tu priliku) :lol:
a hvala tzare za info- mislim da nisam bio u stanju da kopam po netu iako je i mene zanimalo... a lep "detalj" si izvukao u vezi estorila :D
btw- ocekujem rafu u finalu i verovatno rodika za protivnika... u svakom slucaju- odlicna prilika za rafin prvi trofej ove sezone... njegovi novi bodovi mi ne smetaju, dok god ne zauzme (ako to uopste uradi) goli vrh. :)

Dakle,samo da malo to sredim :D

Estoril - Nole osvajac,Federer i Rafa nisu ucestvovali.

Monte Karlo - Rafa prvi,Federer finale,Nole 1/8
Rim- Rafa prvi,Nole 1/4 i Federer 1/8
Hamburg - Federer prvi,Nadal finale,Nole 1/4

Barselona - Rafa prvi,a ostali...?

Boga mi,prstace ovde na sve strane! Mada tesko da do RG moze neko da ga prede,sem ako ne krene da pada jos jace no do sada ;)

Sto se tice Estorila - 250 ili 300 bodova donosi,malo li je kad ti ova dvojica disu za vratom? ;)

Bravo Nordic za polozen vozacki, nemoj da vozis kao Kimi jer kao sto znamo on uvek vozi pijan :D
Roger se jos koprca, iako vec gubi vise nego prosle godine u ovo vreme. Samo da ga neu***** na gs-ovima i gotov je uskoro.

hvala deco,hvala... mnogo bolje vozim trkacke simulacije na kompu ali cu se truditi i u stvarnoj voznji. ipak ja navijam za Skuderiju a to mora nesto da znaci

jos ti Medo to da skines s glave pa smo svi vozaci :wink:

jos kada bi se setio davno osvojenog pariza i nacina da preskoci i poslednji stepenik velikog turnira... stvarno bi ovu godinu zapecatio kao najneizvesniju... i ako ovako bude igrao u finalu- bice vrhunskog teniskog uzivanja :D

Rafi u principu nije neko cimanje jer ce uzeti lepe bodove a i videlo se koliko je miran i protiv Blejka i malopre... ipak,trofej je trofej (i to ne bas mali a ispustio ga je zbog nezrelosti pre daleke 3 godine)

videcemo,Rus stvarno igra dobro

Geldao sam nocas parce meca Davidenko - Rodik, dobar mec bio. Rodik ako ne odservira as uglavnom gubi poen, u dogim poenima gotovo da nema nikakve sanse. Ali zato cesto odservira po 3 asa u gemu. Ali sinoc je i Davidenko odlicno servirao pravio dosta asova, i dobro igrao, da sam cak navijao za njega. I nije mi bilo jasno kako taj covek onda nema sanse da pobedi nekog od prve trojice na listi. Secam se i od ranije, dobro je on igrao protiv Federera cesto, ali se uplasi, kao i vecina drugih, i onda izgubi.

ovo me obradovalo...

slavni Aleks Koreca ce raditi sa Marejem u narednim nedeljama i pomoci mu da ostvari sto bolje rezultate na sljaci (Koreca ima 11 trofeja na crevnoj podlozi)

Fedja cuvaj se :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back