EpOx_
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Kad pocinje mec izmedju Djokovica i Conge?
www.australianopen.com
uzmi obzir deset sati razlike u vremenu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad pocinje mec izmedju Djokovica i Conge?
ja ne hvalim, ja konstatujem![]()
![]()
protiv Conge igra u vecernjem terminu,dakle 3-0 u setovima za Novaka...ako Almagro,sljakas sa slomljenim zglobom moze onoliko da namuci Congu,Nole ce da ga pojede za veceru...
ako izbaksuziram slobodno svalite krivicu na mene![]()
Ako Federer ispadne u cetvrtfinalu, a Nole osvoji AO, Nole ce postati No.1!!!
Inace, mislim da ce Novak stici do finala, prvo preko Conge a onda preko Davidenka...Tamo ce ga cekati Marej, mada bi jugoslovensko finale bilo jako interesantno...![]()
Ja navijam za Jugoslovensko finale.
Da ne ispadne da mi je brat Srle pijan,ja sam ga zaznuo za Cilica jer sam znao da imam kredita za par sekundi na netu pa nisam lepo ni video pobednika tog meca. Otud i jugoslovensko finale
Sorry
Normlano,za ostalo je u pravu
Nego... sta ce uraditi Rafa u polufinalu?![]()
Ne znam cemu bespotrebni komentari....Ako se nekom ne svidja sta se pise na temi ATP, zasto onda dolazi ovde?
Nije mi lepa krtiika?????
Daj molim te!!!! Od ovoga pravite prokleti chat u kom vise nema pravih komentara,neam informacija,nema nicega!
I iskreno,bolje da tema ATP umre nego ovako da se neko izivlajva na njoj! Napravite chat,idite na sajtove za caskanaj,bilo sta....Ali ATP ostavite tenisu i teniserima!
Sta,trazim previse?
Lepo kaze Najvisi...Nisam ja taj nivo da to razumem izgleda....
Ne znam cemu bespotrebni komentari....Ako se nekom ne svidja sta se pise na temi ATP, zasto onda dolazi ovde?
Hm,ne znam sto se toliko cimate oko Rafinog plasmana...? Sta,kao nece uzeti Roland Garos ove godine? Hoce,ako bude bio zdrav....Iako se ja nadam jos jednom svetlom trenutku Federerove genijalnosti![]()
Sema ko niste Federer,1/4 finale uopste nije los rezultat....Naravno,ako pored toga imate jos bar jedno finale a do kraja sezone ce biti jos 3 prilike za to.Ima vremena.Secam se kako je pocela prosla godina i kako su se stvari obrnule za cas.Ovo je tek prvi ozbiljan turnir u godini....
Pobediti cim udje u njega.. skor u 1/2 mu je veoma dobar
Samo se ne secam da sam od pocetka turnira rekao da ce igrati u 1/2,momka nisam ni mogao gledati a znao sam da nece biti kao prosle godine. Uostalom,zreb je bio naklonjen nekom drugom
Srle tebi niko nije kriv sto se sam tak opostavljas.Places cim ti neko dirne Federera...pa makar i u sali.
Da bi jedan PDF opstao potrebna je dnevna i kolegijalna veza.To kako se ti javljas nije tome nalik.Zasto tebi smeta post tipa...pa neka ga.Bitna je osoba koja ga postavlja.Ti mozes da okacis konstruktivan post i da se neko na njega nakaci pa da polemika pocne.Takvim aludiranjem kakvo ti pravis samo moze da rasrtjera ovo malo ljudi ovde.
Mani price ja znam vise,ja sam stariji itd...to je za pubertetlije...daj pocnite se i vi ponasati kao odrasli i da na ovom forumu napokon zavlada harmonija.
Zovi me Joca,nick nema nikakve veze sa Rafom
Ma ja covece necu da prebacujem nego da od nekoga nesto naucim. I kad neko tako nesto napise post ce biti potpuno anuliran sa desetinama drugih pa ce lako biti prenebregnut
Ja ne mogu da verujem o cemu ti pricas Borise,jel tebe placaju procentualno po postu za ovu baljezgariju od teme koja je nastala????
Dakle,tema se gusi bespotrebnim komentarima.I sta fali da se anrpavi tema,Caskanje i ostalo nevezano za teins? Gle koliko imamo podtema i sta im fali? Ova sa caskanjem bi uskoro bila najposecenija,vi biste se druzili,mi bi pricali o tenisu i to je to,svima bi bilo lepo,ne bi bilo sukoba...Ili je to mozda ono sto je najbitnije na Forumu?
Nekad sam samo trebao da otovrim ovu temu i da nadjem podatke vrednije nego da ih trazim na zvanicnom sajtu,a sada...Sada prvo treba da obrnem 10 strana i u gomili necega da iscupam nesto bitno za tenis.