i ako nije dobro spavao...i ako nije dobro jeo...i ako se ogrebao...i ako mu je kacket nakrivljen previse...sad je promenio opremu, da ne bude izgovor kad izgubi ko onda kad je 2 meseca igrao lose navodno zbog promene reketa...pa on je dobio isti reket samo druga firma, al ajd mozda mu neko i poveruje ko nema blage s tenisom...
Pa i Novak je u dobroj formi samo da mu me stave mec pre podne i kad je jako sunce i kada duva vetar i ako je velika vlaznost vazduha e onda Conga nema sanse
Rafa i Marej krenuli zestoko
Ovo sam morala da citiram.
Da li je ovo fer pisanje, shala mozda?
Ne, ovo je vec podcenjivanje i vredjanje!
Kakav je Nole igrach svi znamo i gde mu je mesto, on najvishe.Njegovi navijachi su svesni shta mozhe i koliko, a normalno je da zele da bude josh bolji i da napreduje u igri, a na kom ce mestu biti to je manje bitno, bar meni, vazno mi je da vidim da je u formi, da se bori, a ostalo ce vec doci ako bude uporan i istrajan, talenat poseduje, sve zavisi od njega.
Pljuvali ste ga shto je predao mech,rugali(iz zdravsvenih razloga), a kad drugi to urade , arshni su drugachiji, nije fer , nije sportski ni ljudski..
sam Nole je uvek govorio da mu je zdravlje najvaznije, pametan i svestan, zashto bi srjlao i rizikovao, zbog mesta na ATP listi, uverili ste se da mu to ne znachi toliko, koliko da igra dobro i da napreduje korak-po korak.
Zao mi je Rafe, navijala sam danas za njega, ali ochigledno je da mora mnogo vishe da obrati pazhnju na svoje zdravlje.
Sezona je tek pochela a on vec ima problema s kolenom i videlo se da je iscrpljen.
Iskreno se nadam da ce posle ovoga sve mnogo ozbiljnije shvatiti, napraviti pauzu, i vratiti se u svom velikom stilu, jer tenis mnogo gubi bez Rafe.
Zelim mu da se oporavi i zaigra kao ranije!