ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako Federer ispadne u cetvrtfinalu, a Nole osvoji AO, Nole ce postati No.1!!!
Inace, mislim da ce Novak stici do finala, prvo preko Conge a onda preko Davidenka...Tamo ce ga cekati Marej, mada bi jugoslovensko finale bilo jako interesantno...;)

Ako Federer ispadne u cetvrtfinalu, a Nole osvoji AO, Nole ce postati No.1!!!
Inace, mislim da ce Novak stici do finala, prvo preko Conge a onda preko Davidenka...Tamo ce ga cekati Marej, mada bi jugoslovensko finale bilo jako interesantno...;)

Ja navijam za Jugoslovensko finale.

U slucaju Yu finala, Uros92 i Hesse ce imati jedinstvenu sansu da navijaju za NOVAKA. Kao da ih vidim:klap::klap::klap:

Znaci,ista prica kao i pre neki dan....Sada mi lepo dodje da uzmem neki totalno glup tekst,duzine pet strana i da ga prenesem ovde...A zasto? Gde ste vi videli pricu o teniskim mecevima u poslednjih 6 stranica? NIGDE!!!!!

Svaka cast....Zelje,pozdravi,izvinjenja i ostalo,ljudi,dajte napravite prokleti chat i terajte se vise sa ATP teme! Sve je to lepo,ali ja i dalje nista pametno PONOVO ne mogu da procitam ovde....Pljujete Hessea,pljujete Najviseg,pljuvali ste Nordica,a ja sa njima uvek imao argumentovanu konfrontaciju misljenja! I uzivao sam u tome.....

Opet,ponavlajm,opet nemam sta pametno da procitam ovde jer je ovo opet postao prokleti CHAT.

Ko sta radi,ej,ja vredjam tebe,ti mene,e izivni nisam tebe nego onog iza coska,Rafina povreda je ovakva,onakva,mrzimo kolektivno Federera,JUGOSLOVENSKO finale.....

Pa ko je od svih ovih igraca JUGOSLOVEN?????? Bio nekad Nole,i to 3 godine svog zivota,a Davidenko,koliko ja znam,NIKAD nije bio Jugosloven....Toliko o tome sta se ovde pise!

E a sad,malo i o tenisu,sto vas verovatno nece ni interesovati...

Cilic je po meni,totalno ocekivano namucio Rodika do kraja.Ja sam ocekivao da ce moci i da ga dobije,ipak,Rodik je ovaj put bio prejak...Sto ne znaci da ce to biti i sledeci put! Marej je dobio rafu jer je igrao BOLJE u ovom mecu! Dakle,nemojte mi one fore,da je baba deda sta bi bilo...I dok se nije povredio,Rafa i Marej su igrali jednak mec u kom je ipak Endi bio malo bolji! Ko to nece da prizna,taj ili niej gledao mec ili nece da prizna ocigledno...E sad,to sto se Rafa povredio,to je velika steta,ne bi on predavao meceve bez razloga.....To valjda svi znamo.

Steta je samo sto mi se cini da se jedna,potencijalno velicanstvena karijera stavlja pod znak pitanja.Nadam se da ce rafa moci da osvoji jos poneki GS,jos nekoliko Mastersa i ostalo...Jer bez velikog Rafe,nema ni velikog Federera,to je jasno.E sad,ako se tu ubaci jos poneko,svaka cast....

U polufinalu Rodik - Marej,tja,imacu favorita u vidu Rodika samo ako Federer dodje do finala..U suprotnom,verovatno cu mec da gledam samo zato sto volim tenis.

Ostali mecevi 1/4 finala....Davidenko - Federer,pocinje po livescore-u u 02:30,verovatno u 03:00 zbog zagrevanja. Po kaldionicama Federer je ogroman favorit,kvota na nejga je 1.4 a na Davidenka samo 2.7 sto dovolno govori sat se u tom mecu ocekuje. Ipak,Kolja nije tu kao turista,i sem meca sa Verdaskom,covek je blistao.Ipak,ne verujem da ce Federer ispasti u 1/4 fianlu,prvi put nakon koliko,6 godina?A i prvo mesto je u pitanju....Jos jedan rekord...

Drugi mec 1/4 finala....Ne znam,cini mi se da ce to Nole resiti u 3 seta,u najgorem slucaju 4....I mislim da tu Conga mozda da dobije asmo ako odigra mec zivota! Zasto? Nole je imao izuzetno lagan raspored,ako sada nema snage nece je imati nikad! Nole ima sanse kao nikad do sada,cak i lakse nego pre 2 godine kada je ovde trijumfovao....

Eto....A da....Bas lepo sto u onih 6 strana caskanja po ko zna koji put utvrdim da navijacki obojeni ljudi pricaju totalno druge stvari za tenisere koje vole i za one koje ne vole..recimo samo da ce Federer UVEK kod vas biti predstavljen kao negativac,sta god radio...Ne dao Bog da ga neko zbog necega pohvali a da to nije u vidu nekog ruganja....

Da ne ispadne da mi je brat Srle pijan,ja sam ga zaznuo za Cilica jer sam znao da imam kredita za par sekundi na netu pa nisam lepo ni video pobednika tog meca. Otud i jugoslovensko finale ;)

Sorry

Normlano,za ostalo je u pravu

Poslednja izmena:
Srle da ovde nije ovakvi korisnika kojiovde po tebi prave CHAT temu ovaj PDF bi davno umro...nadam se da ti je to jasno.

Ajde sada jos jednom procitaj svoj post i skontaj se gdje si pogrijesio...prije nego sto kazes da drugi lupaju gluposti.
Ti drugi su ipak mozda bar DANAS malo upuceniji u teniska zbivanja od tebe.

Nije ti lijepa takva kritika.

Da ne ispadne da mi je brat Srle pijan,ja sam ga zaznuo za Cilica jer sam znao da imam kredita za par sekundi na netu pa nisam lepo ni video pobednika tog meca. Otud i jugoslovensko finale ;)

Sorry

Normlano,za ostalo je u pravu

A mene je dobro nasmijalo ovo njegovo gundjanje sa TVRDNJOM svoje izjave u kojoj izmedjuostalog tako dobro konstatuje nedovoljnu borbenost Cilica :).

Eeeeee Srle,Srle...

Hm,ne znam sto se toliko cimate oko Rafinog plasmana...? Sta,kao nece uzeti Roland Garos ove godine? Hoce,ako bude bio zdrav....Iako se ja nadam jos jednom svetlom trenutku Federerove genijalnosti :) :)

Sema ko niste Federer,1/4 finale uopste nije los rezultat....Naravno,ako pored toga imate jos bar jedno finale a do kraja sezone ce biti jos 3 prilike za to.Ima vremena.Secam se kako je pocela prosla godina i kako su se stvari obrnule za cas.Ovo je tek prvi ozbiljan turnir u godini....

Nije mi lepa krtiika?????

Daj molim te!!!! Od ovoga pravite prokleti chat u kom vise nema pravih komentara,neam informacija,nema nicega!

I iskreno,bolje da tema ATP umre nego ovako da se neko izivlajva na njoj! Napravite chat,idite na sajtove za caskanaj,bilo sta....Ali ATP ostavite tenisu i teniserima!

Sta,trazim previse?

Lepo kaze Najvisi...Nisam ja taj nivo da to razumem izgleda....

Srle tebi niko nije kriv sto se sam tak opostavljas.Places cim ti neko dirne Federera...pa makar i u sali.
Da bi jedan PDF opstao potrebna je dnevna i kolegijalna veza.To kako se ti javljas nije tome nalik.Zasto tebi smeta post tipa :hahaha::hahaha::hahaha:...pa neka ga.Bitna je osoba koja ga postavlja.Ti mozes da okacis konstruktivan post i da se neko na njega nakaci pa da polemika pocne.Takvim aludiranjem kakvo ti pravis samo moze da rasrtjera ovo malo ljudi ovde.
Mani price ja znam vise,ja sam stariji itd...to je za pubertetlije...daj pocnite se i vi ponasati kao odrasli i da na ovom forumu napokon zavlada harmonija.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam cemu bespotrebni komentari....Ako se nekom ne svidja sta se pise na temi ATP, zasto onda dolazi ovde?

Zato sto je nekada ova tema bila neverovatno kvalitetna,pa nas valjda nostalgija vuce nazad,da komentarisemo i komentarisemo...Svako moze da iam svog favorita i da ga ARGUMENTOVANO brani.

E zato recimo ja i dalje doalzim ovde....I sta sad,dodje 20 novih clanova i pise ovde o ceni paprike na pijaci i sta,oteraju druge jer,covece,na temi o tenisu nece da pricaju o paprikama! A zamisli,pojavilo se nas 20 koji hocemo bas an temi o muskom tenisu da pricamo o paprikama!

Ovo je bilo super uprosteno,cisto da vidis o cemu je rec.Tema je ATP,dakel,muski tenis.Ne glasine,ne ja tebi mamu ti meni tetku,ne,nego muski tenis.

Hm,ne znam sto se toliko cimate oko Rafinog plasmana...? Sta,kao nece uzeti Roland Garos ove godine? Hoce,ako bude bio zdrav....Iako se ja nadam jos jednom svetlom trenutku Federerove genijalnosti :) :)

Sema ko niste Federer,1/4 finale uopste nije los rezultat....Naravno,ako pored toga imate jos bar jedno finale a do kraja sezone ce biti jos 3 prilike za to.Ima vremena.Secam se kako je pocela prosla godina i kako su se stvari obrnule za cas.Ovo je tek prvi ozbiljan turnir u godini....

Federer.. od polovine maja do pocetka jula.. 5000 bodova okruglo za branjenje (misaona imenica za 99% ljudi na turu)!!! Zamisli kakvo ce tumbanje nastati tada

Pobediti cim udje u njega.. skor u 1/2 mu je veoma dobar

Samo se ne secam da sam od pocetka turnira rekao da ce igrati u 1/2,momka nisam ni mogao gledati a znao sam da nece biti kao prosle godine. Uostalom,zreb je bio naklonjen nekom drugom

Kondicional, Nordi... kondicional ga lagano ubija. :mrgreen:
Cinjenica je da kopni... isto kao sto je cinjenica da je proziveo tri teniska zivota.

Sto je sad problem sto je jednom i Novak imao lagan zreb?

Srle tebi niko nije kriv sto se sam tak opostavljas.Places cim ti neko dirne Federera...pa makar i u sali.
Da bi jedan PDF opstao potrebna je dnevna i kolegijalna veza.To kako se ti javljas nije tome nalik.Zasto tebi smeta post tipa :hahaha::hahaha::hahaha:...pa neka ga.Bitna je osoba koja ga postavlja.Ti mozes da okacis konstruktivan post i da se neko na njega nakaci pa da polemika pocne.Takvim aludiranjem kakvo ti pravis samo moze da rasrtjera ovo malo ljudi ovde.
Mani price ja znam vise,ja sam stariji itd...to je za pubertetlije...daj pocnite se i vi ponasati kao odrasli i da na ovom forumu napokon zavlada harmonija.

Ja ne mogu da verujem o cemu ti pricas Borise,jel tebe placaju procentualno po postu za ovu baljezgariju od teme koja je nastala????

Dakle,tema se gusi bespotrebnim komentarima.I sta fali da se anrpavi tema,Caskanje i ostalo nevezano za teins? Gle koliko imamo podtema i sta im fali? Ova sa caskanjem bi uskoro bila najposecenija,vi biste se druzili,mi bi pricali o tenisu i to je to,svima bi bilo lepo,ne bi bilo sukoba...Ili je to mozda ono sto je najbitnije na Forumu?

Nekad sam samo trebao da otovrim ovu temu i da nadjem podatke vrednije nego da ih trazim na zvanicnom sajtu,a sada...Sada prvo treba da obrnem 10 strana i u gomili necega da iscupam nesto bitno za tenis.

Zovi me Joca,nick nema nikakve veze sa Rafom ;)

Ma ja covece necu da prebacujem nego da od nekoga nesto naucim. I kad neko tako nesto napise post ce biti potpuno anuliran sa desetinama drugih pa ce lako biti prenebregnut

Ljudi koji prate tenis i ovde svakodnevno dolaze ce to sto napises procitati i naci ako ih to ikada ponovo bude interesovalo...kao postove o najvecim legendama ;).

A ako je ovo chat tema,daj da napravimo jednu temu ATP - Drugi deo, u kome ce se pisati samo o tenisu,bez spamovanja...Nije problem,samo da se slozimo i eto...Naravno ,u roku do tri dana bi se i svi ostali sjatili tamo...

Ja ne mogu da verujem o cemu ti pricas Borise,jel tebe placaju procentualno po postu za ovu baljezgariju od teme koja je nastala????

Dakle,tema se gusi bespotrebnim komentarima.I sta fali da se anrpavi tema,Caskanje i ostalo nevezano za teins? Gle koliko imamo podtema i sta im fali? Ova sa caskanjem bi uskoro bila najposecenija,vi biste se druzili,mi bi pricali o tenisu i to je to,svima bi bilo lepo,ne bi bilo sukoba...Ili je to mozda ono sto je najbitnije na Forumu?

Nekad sam samo trebao da otovrim ovu temu i da nadjem podatke vrednije nego da ih trazim na zvanicnom sajtu,a sada...Sada prvo treba da obrnem 10 strana i u gomili necega da iscupam nesto bitno za tenis.

Srle ja ti jednom rece...ti ako nesto budes trazio,naci ces.
Mislim da ova moja izjava nije misaona zavrzlama.
Da li ti znas sta je TENIS?
Kao i svaki sport,je navijacki.Sto znaci da je u igri rasprava,dilema,nagadjanje,ubjedjivanje itd...
Sta to tebi smeta...to je ono sto je ispravno.
Ajde,udostoji se okaci koji post koji je vrijedan citanja..ajde i tek onda pocni da kritikujes ;).

NE,nikoga ne placaju po postu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back