ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mila moja, izbrisi onda ovo napred ce nam se smeju Hesse, Uros i ostali...

Jok, sto bi brisala, nista strasno, ko da se nikom nije desilo da pogresno protumace neciji post, ja sam pogresno protumacila tvoj post, onda ti moj, na Noletovoj temi, sve razjasnjeno.
Nek se smeju, briga me, nek oni razmisle shta pishu, na koji nachin, kako vredjaju, pljuju, rugaju se, provociraju.
Ovo je bio nesporazum, sve je razjashnjeno ovde na temi, shto pokazuje da mogu nesporazumi da se prevazidju:D

Jok, sto bi brisala, nista strasno, ko da se nikom nije desilo da pogresno protumace neciji post, ja sam pogresno protumacila tvoj post, onda ti moj, na Noletovoj temi, sve razjasnjeno.
Nek se smeju, briga me, nek oni razmisle shta pishu, na koji nachin, kako vredjaju, pljuju, rugaju se, provociraju.
Ovo je bio nesporazum, sve je razjashnjeno ovde na temi, shto pokazuje da mogu nesporazumi da se prevazidju:D

Bojana ko koga pljuje i vredja...Ono za Novaka je bila sala...Cemu tolika frka...:lol:

Bojana ko koga pljuje i vredja...Ono za Novaka je bila sala...Cemu tolika frka...:lol:

Nekada malo pretjerate...sve je to OK ali pojedini ovde ne postuju kada njihovi miljenici igraju niti primaju ikakav komentar na racun svoih favorita a ovde se prica o NOLETU kao o smecu.

Nekada niste fer...
Sto se mene tice,meni ne mozete nista ali nekima to nije svedno...sa pravom.

Nekada malo pretjerate...sve je to OK ali pojedini ovde ne postuju kada njihovi miljenici igraju niti primaju ikakav komentar na racun svoih favorita a ovde se prica o NOLETU kao o smecu.

Nekada niste fer...

Samo ovaj put sam mozda malo :megreen: :andjeo:

Nekada niste fer...

Tachno tako.
Nije sushtina shta oni mogu.
Ja sam napisala onaj post ne zato shto su me iznervirali ili mi neshto mogu, svashta, nego sam zelela da iznesem svoje misljenje o njihovom pisanju,bila realna u vezi Noleta i njegove pozicije, igre, mogucnostima, ne vredjadjajuci nikoga.
Shto se mene tiche mogu i dalje da se "shale", na taj nachin, kako Urosh napisa:mrgreen:
Reagovacu i napisacu shta mislim, o takvim "shalama", kad znam da treba:cool:

Da li neko zna kad igra Federer?

Na programu francuske televizije je predvidjen mac Tsonga-Djokovic oko 9h30 ako to naravno, dozvole vremenske prilike. Kako sam vam rekla nekoliko postova napred postoji opasnost od tornada "DAVIDENKO". Znaci sve zavisi od njegove jacine i razorne moci. Moze lako biti pet setova.:amen:

Izmedjuostalog : "Pri kraju drugog seta sam osetio bol sličan onom koji me je prošle godine odvojio od terena na duže. Video sam da nisam u stanju da izguram do kraja i pritom pobedim. Kada imam priliku da igram kako treba, nikada se ne povlačim. Izvinio sam se Endiju zbog predaje. Prošle godine sam prešao granicu i pauzirao dugo, sada nisam hteo da napravim istu grešku", istakao je Nadal.

Pa razvalio bi ga bilo go iz prvih 10, tako da nemoj da pokusavas da hvalis Novaka :lol: :mrgreen:

ja ne hvalim, ja konstatujem ;) :mrgreen:
protiv Conge igra u vecernjem terminu,dakle 3-0 u setovima za Novaka...ako Almagro,sljakas sa slomljenim zglobom moze onoliko da namuci Congu,Nole ce da ga pojede za veceru...
ako izbaksuziram slobodno svalite krivicu na mene :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back