Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ondak se izvinjavam, pogreshno sam protumachila, hvala za repu...nisam ni videla![]()
Ne verujem da je to razlog, okliznuo se i pao na ledja, ne bi trebalo da kolena stradaju zbog toga
Mila moja, izbrisi onda ovo napred ce nam se smeju Hesse, Uros i ostali...
Mila moja, izbrisi onda ovo napred, ce nam se smeju Hesse, Uros i ostali...
Jok, sto bi brisala, nista strasno, ko da se nikom nije desilo da pogresno protumace neciji post, ja sam pogresno protumacila tvoj post, onda ti moj, na Noletovoj temi, sve razjasnjeno.
Nek se smeju, briga me, nek oni razmisle shta pishu, na koji nachin, kako vredjaju, pljuju, rugaju se, provociraju.
Ovo je bio nesporazum, sve je razjashnjeno ovde na temi, shto pokazuje da mogu nesporazumi da se prevazidju![]()
Bojana ko koga pljuje i vredja...Ono za Novaka je bila sala...Cemu tolika frka...![]()
Gde je frka
Al' obratite sale su mi jasne
![]()
Nema frke?
Ok onda...Jedva cekam mec Conga-Novak....
![]()
To ti verujem![]()
Bojana ko koga pljuje i vredja...Ono za Novaka je bila sala...Cemu tolika frka...![]()
Nekada malo pretjerate...sve je to OK ali pojedini ovde ne postuju kada njihovi miljenici igraju niti primaju ikakav komentar na racun svoih favorita a ovde se prica o NOLETU kao o smecu.
Nekada niste fer...
Sto se mene tice,meni ne mozete nista ali nekima to nije svedno...sa pravom.
Nekada malo pretjerate...sve je to OK ali pojedini ovde ne postuju kada njihovi miljenici igraju niti primaju ikakav komentar na racun svoih favorita a ovde se prica o NOLETU kao o smecu.
Nekada niste fer...
Sto se mene tice,meni ne mozete nista ali nekima to nije svedno...sa pravom.
Da li neko zna kad igra Federer?
Pa razvalio bi ga bilo go iz prvih 10, tako da nemoj da pokusavas da hvalis Novaka![]()
![]()