ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У једном од претходних постова сам прочитао да није било стењања у тенису.
Ако је то ко радио била је то МОНИКА СЕЛЕШ која за мене и означава почетак нове ЕРЕ тениса.
Ако се не варам она је то радила 80-их година тако да је то прије РЕЛАТИВНО.

To si kod mene procitao.:)
Slazem se da je toga bilo i ranije i da je Monika sinonim za vristanje,uzdisanje i stenjanje od prvog do poslednjeg poena.To je ta uzasavajuca Bolitijerijeva psihologija,ali jako efikasna.
Ipak,mislim da je to ranije radjeno u mnogo manjoj meri i sa vise stila.Nekako je to bilo adekvatno stepenu napora,taman koliko se mora.Naravno,bilo je i onih sto su to radili iz navike.Danas mi se cini da igraci na taj nacin pokusavaju iznervirati protivnika.Verovatno zato i dolazi do trenutnog uzdisanja i od strane suparnika,kao neki vid inata.
Medjutim,kad cujem one nadljudske krike,poput mladje Williamsice,jednostavno pozelim da izgubi.Ne mogu da je slusam,a ne volim gledati tenis bez tona.:p
Svemu tome je doprineo i "finansijski makijavelizam",koji je unakazio sve sportove.
Eh,zlatne osamdesete i rane devedesete...:neutral:

To si kod mene procitao.:)
Slazem se da je toga bilo i ranije i da je Monika sinonim za vristanje,uzdisanje i stenjanje od prvog do poslednjeg poena.To je ta uzasavajuca Bolitijerijeva psihologija,ali jako efikasna.
Ipak,mislim da je to ranije radjeno u mnogo manjoj meri i sa vise stila.Nekako je to bilo adekvatno stepenu napora,taman koliko se mora.Naravno,bilo je i onih sto su to radili iz navike.Danas mi se cini da igraci na taj nacin pokusavaju iznervirati protivnika.Verovatno zato i dolazi do trenutnog uzdisanja i od strane suparnika,kao neki vid inata.
Medjutim,kad cujem one nadljudske krike,poput mladje Williamsice,jednostavno pozelim da izgubi.Ne mogu da je slusam,a ne volim gledati tenis bez tona.:p
Svemu tome je doprineo i "finansijski makijavelizam",koji je unakazio sve sportove.
Eh,zlatne osamdesete i rane devedesete...:neutral:

On njima ne govori da to rade, nego one same od sebe to rade.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Rodik je kralj......bravo kralju......
sooper Marej odbranio bodove nishta nije dobio....zna neko koliko ce Djokovic dobiti ulaskom u cetvrtfinale?????

Novak dobija a ne znam koliko tacno pitaj Borisa on zna sve vezano za Novaka ako je tu .
:):D:)

НОЛЕ ће да добије 360 бодова ако се не варам а Мареј 720.
Значи да ће и даље да му остане на доброј дистанци.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back