ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А то је већ неколико пута доказано :hahaha:.
Срећа па га се НОЛЕ није дочепао...опет би суза сузу стизала.
Мораћу да те исправим и рећи ћу МНОГИ НЕЋЕ ТО ДА ПРИЗНАЈУ :mrgreen:!

Sad cu da primenim tvoju logiku koju si koristio pre mesec dana, Has je odrap Djokovica, a Federer Hasa, to znaci bi Federer ladno oduvao Djokovica. To je tvoja logika :)

A ja tebi odgovarao na postove... Jel otporan Kasperski na taj krmeci grip?... ;)

Sta znam...Ako ne pocne komp da ti govori grok,grok,sve je OK ;)

Inace,skor Federer-Rodik je cini mi se 18-2...Sto opet,ama bas nista ne mora da znaci! Ja se naravno uzdam u to da Federer ZNA sta i kako protiv Rodika,ali doza opreza nikad nije naodmet....Konacno i zato sto covek koji dodje do finala nikad nije za potcenjivanje...Makar se on zvao i Soderling ;)

Sad cu da primenim tvoju logiku koju si koristio pre mesec dana, Has je odrap Djokovica, a Federer Hasa, to znaci bi Federer ladno oduvao Djokovica. To je tvoja logika :)

Чек,чек.
Шта је оно било коментарисано када сам ја то рекао.
Да није можда то што је задња два пута ДЕРНУО Рођу ;)?

Poslednja izmena:
@pricalica
Ono za Iva legendu:D
Ne znam jesi li gledala njegov mec protiv Federera...u sred svog servisa on se krece prema svojoj torbi i iz nje vadi naocare...i stavlja naocare sa grimasom kao ``smeta mi sunce, zato slabije serviram``:D Znaci kidanje:hahaha1:

Bas bih voleo da cujem Rodikovu izjavu u slucaju pobede, osecam da bi bilo nesto kao: "ponovo sam najbolji na svetu" :mrgreen:

Била би иста као послије меча са Марејом.
"Јао немам рјечи за тенис који је Мареј данас играо...играо је напрости СУПЕР" итд,итд.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back