Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Smesno joj je to sto si rekla da Rodik nema igru za Federera u poslednje vreme. Posto kad pogledas njihov h2h on nikad nije imao igru za Federera...
Ok, ja rekoh da nisam nešto lupila...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smesno joj je to sto si rekla da Rodik nema igru za Federera u poslednje vreme. Posto kad pogledas njihov h2h on nikad nije imao igru za Federera...
А то је већ неколико пута доказано.
Срећа па га се НОЛЕ није дочепао...опет би суза сузу стизала.
Мораћу да те исправим и рећи ћу МНОГИ НЕЋЕ ТО ДА ПРИЗНАЈУ!

A ja tebi odgovarao na postove... Jel otporan Kasperski na taj krmeci grip?...![]()
Sad cu da primenim tvoju logiku koju si koristio pre mesec dana, Has je odrap Djokovica, a Federer Hasa, to znaci bi Federer ladno oduvao Djokovica. To je tvoja logika![]()
Svi otpisase jadnog Rodika, cak niko nece ni da navija za njega, ima moju podrsku![]()
ma, ima rodžer da ga umlati k'o vola...jedino, mora se priznati da je ''mali'' popravio igru.
Bas bih voleo da cujem Rodikovu izjavu u slucaju pobede, osecam da bi bilo nesto kao: "ponovo sam najbolji na svetu"![]()
Bas bih voleo da cujem Rodikovu izjavu u slucaju pobede, osecam da bi bilo nesto kao: "ponovo sam najbolji na svetu"![]()
Била би иста као послије меча са Марејом.
"Јао немам рјечи за тенис који је Мареј данас играо...играо је напрости СУПЕР" итд,итд.
@ Mr Freak
Imam za tebe radosnu vest.
Rodik vodi 1:0 i 6:5 u drugom setu!