ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A cime ti zasluzujes da te neko smatra bilo kakvim clanom ove "porodice"? Otkud tebi pravo sa tri posta da uopste dizes glas ovde?
Upri, da vidim tvoja pisanija, pod tim starim nikom?
Pre godinu i po NIKO ko sada ovde pise nije ni bio registrovan na forumu... Znas li uopste o cemu pricas?

Jel ti ne mozes da utuvis u tu tvoju glavu da ne moze na forumu stalno da bude ista grupa ljudi,uvek dodje neko novi!!!!
I sta sad kad nego novi dodje on nema pravo da nekog kritikuje!

Ja zavrsio placuci? Ko je cvilio na PP jedno a javno drugo? Ko nije smeo javno da iznese svoj stav? Znas o cemu pricam... Hoces citate?
Ko nedostatak elokvencije nadoknadjuje trckarajuci po filozofskoj kafani gde tvoji postovi strce k'o zimzeleno u listopadnom? Tuga je citati... Evo, molim te da opet napises kako ce RF zaraditi jos 700 miliona za zivota?... I to ozbiljno, da utvrdis svoj stav...
Ko i sa deset prstiju nikako ne moze da sastavi post bez da se upisham od smeha? Pa samo pogledaj ovu tugu iznad... veruj mi da nisam ni razumeo sta hoces da kazes, pretpostavljam da me nekako nadyebes, sta li?
Upri prstom na tu moju akciju? Gde te uvredih, a? Jel' ti mozda rekoh da si stigao sa neke njive, ili nesto slicno?
Nemoj, Borise... bolje.

Ja cvilio nikada...sve sto je bilo je POKUSAJ da tebi otvorim oci...da se ne ljutis kao malo djete a ti znas radi cega.

Sve to sto sam ja tebi napisao znaju i drugi...to je i receno NJIMA ovde JAVNO ;).
Ipak ja stojim iza svojih postupaka,rjeci...za razliku od tebe ;).

Ja...uvjek sto sam reko tebi na PP je i drugima receno...kao moje misljenje ;).

Moji postovi su DRUGARSKI a ne kao tvoji LICEMJERNI i puni potrbe za SAMOUZDIZANJEM.
Da,ti,placuci.

Sa tobom uvjek...rado NAJVISI...ko ce placuci to se zna...nisi jednom tako zavrsio.
Jednom si otisao i obecao JAVNO pa si si sam uskocio u usta...a ja jos nikada...toliko o karakteru.
Ti meni nikada i niukom slucaju ne mozes da drzis predavanja a da bi pricao na takvom nivou samnom moras ipak da se popnes par stepenika NA GORE.
NJIVE...da,na zalost to nije slucaj kod mene...shvatio si moju poruku.
Nista protiv zmljoradnika...upuceno je takvom karakteru.
Sve sto je bilo izreceno u mom postu je odgovor na tvoje prozivke i uvrede koje si prvi TI poceo...
O pismenosti isto tako...no frks...znas,ovde neki pisu sa 10 prsta a ne nabadaju kao mozda TI ;).

Sva sto sam rekao je REAKCIJA NA TVOJU AKCIJU...kontas ili to pokazujes iz tvog kutcica...onako kako to tebi odgovaraj.

POZNO prati...kreni od tvog posta ;).

Evo, da pokusam i na ovu "ispravljenu" verziju poneki aneks napisati...

Pre svega, prekrsio si gomilu stvari koje jedan moderator ne bi trebalo sebi da dozvoli... pa to brzo brisi, da ti ne bi nadlezni natrljali nos.... jer bez boje tesko da bi mogao da zivis...
Vidis, otisao sam javno, i vratio se da bih pokusao, kako rekoh, da ukazem na ono sto ne valja, jer je ovo tuga gledati. I to sam u prvom "povratnickom" postu jasno naznacio. Zasmetalo mi je sto je doslo dotle da Pevacica balega po onome sto sam, priznao ti to ili ne, i sam jednim delicem izgradio. Isto tako cu se vratiti nazad, jer su stvari iste, i tu nema remonta... samo rashod.
Ko kakvo obrazovanje ima se jasno vidi; i iz tvojih postova, i iz nivoa pismenosti.

Evo, javno ti trazim da mi ukazes gde sam te to uvredio u svojim postovima danas?
Jer si mi evo vec drugi put rekao kako sam ja neuki paor...
Pa mi barem argumentuj... moderatoru.

I dalje ne znam sta bi trebalo da POZNO pratim... verovatno je tebi jasno. :think:

A cime ti zasluzujes da te neko smatra bilo kakvim clanom ove "porodice"? Otkud tebi pravo sa tri posta da uopste dizes glas ovde?
Upri, da vidim tvoja pisanija, pod tim starim nikom?
Pre godinu i po NIKO ko sada ovde pise nije ni bio registrovan na forumu... Znas li uopste o cemu pricas?

El znas ti?? Jankovic fan je pisao pre godinu i po, Mr Frek, Grizli, Majat....

Jel ti ne mozes da utuvis u tu tvoju glavu da ne moze na forumu stalno da bude ista grupa ljudi,uvek dodje neko novi!!!!
I sta sad kad nego novi dodje on nema pravo da nekog kritikuje!

Nema pravo, jer to pravo nije zasluzio svojim postovanjem.
Evo pogledaj kako funkcionisu druge kafane, a ovo je kafana; ako ne pises na niskim temama, nema te ni u chat temi...

Evo, da pokusam i na ovu "ispravljenu" verziju poneki aneks napisati...

Pre svega, prekrsio si gomilu stvari koje jedan moderator ne bi trebalo sebi da dozvoli... pa to brzo brisi, da ti ne bi nadlezni natrljali nos.... jer bez boje tesko da bi mogao da zivis...
Vidis, otisao sam javno, i vratio se da bih pokusao, kako rekoh, da ukazem na ono sto ne valja, jer je ovo tuga gledati. I to sam u prvom "povratnickom" postu jasno naznacio. Zasmetalo mi je sto je doslo dotle da Pevacica balega po onome sto sam, priznao ti to ili ne, i sam jednim delicem izgradio. Isto tako cu se vratiti nazad, jer su stvari iste, i tu nema remonta... samo rashod.
Ko kakvo obrazovanje ima se jasno vidi; i iz tvojih postova, i iz nivoa pismenosti.

Evo, javno ti trazim da mi ukazes gde sam te to uvredio u svojim postovima danas?
Jer si mi evo vec drugi put rekao kako sam ja neuki paor...
Pa mi barem argumentuj... moderatoru.

I dalje ne znam sta bi trebalo da POZNO pratim... verovatno je tebi jasno. :think:

Opet ono o MB :hahaha:...ne mogu da vjerujem.
O pismenosti ne mozes samnom da pricas.
Gledaj pored dugmeta "POSALJITE ODGOVOR" postoji i "PREGLEDAJ PORUKU" koje ja nikada ne koristim i onda mogu da napravim koju stamparsku gresku pa zato ispravim post...a ne radi necega sto samje LOSE napisao...ja nisam covjek koji vrijedja.
Ja volim da na lije nacin porazgovaram ali isto tako nekada i da malo BOCNEM.

Ti bi rebao da POZNO pratis postova koje si poslao...postove koji su upuceni meni...vec nekidan a ne danas i sto je kumuliralo u ovo...kontas ili trebas obrazlozenje.

VUKOJU ovde ne trebas koristiti ja nisam od onih koji postove SRICU satima ja ga prosto napisem ;).

Moja pismenost i iskustvo sto kroz zivot sto kroz svijet je daleko ispred tvoje...nemoj da se varas.

Sto se RF-a i njegovih MILIARDU tice.

Gledaj to se odnosilo na FRANKE kao sto ti je i obrazlozeno u jednom od proslih postova...citaj kako pise a ne onako kako ti to zelis.

Do sada je zaradio 450 MILIONA franaka samo od sponzora plus njegovih CIRKA 50 od tenisa...vec smo na skoro 500 ;).
Sada po godini dobija 50 MILIONA,naredne 4 za koje je rekao da se igrati su jos ekstra 200 MILIONA dodje na CIRKA 700...gdje je jos nerednih 12 godina poslije toga...pa ima da nakucka i vise...prostom racunicom.

Tebi ocigledno nije jasno kakav je tenis sport...to nije KLUBSKI i KOLEKTIVNI SPORT...to je INDIVIDUALAN sport u kojem sam sebe zastupas i sam sve KASIRAS,u kojem nema sa tvojim sponzorstvom nista tvoje trajanje karijere...kontas.

Mnogi njegovi ugovori traju i poslije 2015...to ti je prosta racunica.

Poslednja izmena:
Jer se zaludu nadam da se ovom pdf-u moze vratiti stari sjaj. I ne kazem da nema pokoji pametan post, al' je to toliko sporadicno da samo potvrdjuje pravilo... Jasnije?
Svako objektivan ce ti reci ovo sto ja govorim...

Ovo cemo care lako resiti ako si stvarno za to,treba samo 3 poruke da posaljem :hvala:

Dakle,dovoljno smo matori da se medjusobno ne vredjamo a nemam nameru vredjati ni tenisere,zabole me uvo. Ako si ponovo raspolozen za postove od pola strane ja cu vratiti Srleta,Medu i MM

Poslednja izmena:
Vidim ovde se odvija neka rasprava.
Najvisi, istina je sta je Swifty rekla, ovde sam skoro 2 godine, i dobro se secam svega.
Uopste nisi cesto dolazio na ovaj pdf, ne znam zasto sebe ovde smatras nekim "pocastvovanim" delom ove "porodice".... Nemas pojma zasto su otisli gore navedeni!

Opet ono o MB :hahaha:...ne mogu da vjerujem.
O pismenosti ne mozes samnom da pricas.
Gledaj pored dugmeta "POSALJITE ODGOVOR" postoji i "PREGLEDAJ PORUKU" koje ja nikada ne koristim i onda mogu da napravim koju stamparsku gresku pa zato ispravim post...a ne radi necega sto samje LOSE napisao...ja nisam covjek koji vrijedja.
Ja volim da na lije nacin porazgovaram ali isto tako nekada i da malo BOCNEM.

Ti bi rebao da POZNO pratis postova koje si poslao...postove koji su upuceni meni...vec nekidan a ne danas i sto je kumuliralo u ovo...kontas ili trebas obrazlozenje.

VUKOJU ovde ne trebas koristiti ja nisam od onih koji postove SRICU satima ja ga prosto napisem ;).

Moja pismenost i iskustvo sto kroz zivot sto kroz svijet je daleko ispred tvoje...nemoj da se varas.

Sto se RF-a i njegovih MILIARDU tice.

Gledaj to se odnosilo na FRANKE kao sto ti je i obrazlozeno u jednom od proslih postova...citaj kako pise a ne onako kako ti to zelis.

Do sada je zaradio 450 MILIONA franaka samo od sponzora plus njegovih CIRKA 50 od tenisa...vec smo na skoro 500 ;).
Sada po godini dobija 50 PUTA naredne 4 za koje je rekao da se igrati su jos ekstra 200 MILIONA dodje na CIRKA 700...gdje je jos nerednih 12 godina poslije toga...pa ima da nakucka i vise...prostom racunicom.

Tebi ocigledno nije jasno kakav je tenis sport...to nije KLUBSKI i KOLEKTIVNI SPORT...to je INDIVIDUALAN sport u kojem sam sebe zastupas i sam sve KASIRAS,u kojem nema sa tvojim sponzorstvom nista tvoje trejanje karijere...kontas.

Mnogi njegovi ugovori traju i poslije 2015...to ti je prosta racunica.

:hahaha: ... ma stvarno je vec smesno to sto pises... kaze se POMNO pratiti... daj bre, pa ja sam mislio da sa tobom mogu ozbiljno prozboriti... :rotf:... a tebi fali elementarnog poznavanja foruma...
VOKOJU?! :eek: ... aman, dokle vise... :rotf:

"Moja pismenost i iskustvo sto kroz zivot sto kroz svijet je daleko ispred tvoje...nemoj da se varas."

Vala jeste, iz svakog tvog posta se vidi... :hahaha1:

Stvarno, necu vise... a mislio sam.

Ajd sad samo da te malo zacrvenim sto se tice teme jer se sve vise uplices k'o pile u kucine:

Njegove dosadasnji prihodi od tenisa iznose oko 45 MILIONA Franaka a od sponzorstva je dobio preko 300 MILIONA EVRA.

Pa onda kazes:

"Gledaj to se odnosilo na FRANKE kao sto ti je i obrazlozeno u jednom od proslih postova...citaj kako pise a ne onako kako ti to zelis."
Daj bre... uzdigni se malo... ovako te samaram samo levom rukom... elokventni. :rotf:

I, slag na tortu: "O pismenosti ne mozes samnom da pricas."

:hahaha: ... vristanje... :rotf:... uposte ti necu ni reci sta mi bode oci...

Ja cvilio nikada...sve sto je bilo je POKUSAJ da tebi otvorim oci...da se ne ljutis kao malo djete a ti znas radi cega.

Sve to sto sam ja tebi napisao znaju i drugi...to je i receno NJIMA ovde JAVNO ;).
Ipak ja stojim iza svojih postupaka,rjeci...za razliku od tebe ;).

Ja...uvjek sto sam reko tebi na PP je i drugima receno...kao moje misljenje ;).

Moji postovi su DRUGARSKI a ne kao tvoji LICEMJERNI i puni potrbe za SAMOUZDIZANJEM.
Da,ti,placuci.

Vidim da si namerno izignorisao onaj deo gde bi trebalo da upres prstom gde uvredih nekoga u mom postu? Ali, to ti je stanje stvari otkad si pozeleneo... Moze ti se.
Ja navedoh CINJENICE koje svako ko nema poremecaj percepcije moze uvideti na ovom pdf-u. Evo, Duska je jedina uvidela, ali je izgleda izletela pred rudu... pa se povukla.

To kakvu ti projekciju imas u vezi mene je tvoja licna zabluda. Od sebe ne mozes pobeci, i to znas... isto kao sto tvoje prekrajanje istine meni nista ne znaci, jer znam u kom grmu lezi zec. Pa mi zato DRUGARSKI kazes da se vratim na njivu... moralna gromado. Vec to postaje tragikomicno...

I, molim te, sad ne razumem UZRECICU... :hahaha: ... ajd' se barem malo potrudi... daj mi motiv da pisem.

Nigde do sada ne videh niti jedan argument kojim si potkrepio svoje tvrdnje?

Ovo cemo care lako resiti ako si stvarno za to,treba samo 3 poruke da posaljem :hvala:

Dakle,dovoljno smo matori da se medjusobno ne vredjamo a nemam nameru vredjati ni tenisere,zabole me uvo. Ako si ponovo raspolozen za postove od pola strane ja cu vratiti Srleta,Medu i MM

Mislis da nisam? Lepo rekoh sta mi fali... a i tebi...Tesko da ce se stara garda vratiti... nema smisla vise... samo me boli jer znam sta je bilo ranije... I onda posle treba klincima da objasnjavam zasto je meda otisao... a covek to sam lepo napisao...
Sto se tice vredjanja tenisera, ako je neko od njih sljam jer ne zeli da pruzi ruku protivniku, onda cu to i da napisem... razumes? :mrgreen:
Neki navijaju sterilno, u rukavicama... ja pravo u celo. Ima mesta i za jedne i za druge...

Vidim ovde se odvija neka rasprava.
Najvisi, istina je sta je Swifty rekla, ovde sam skoro 2 godine, i dobro se secam svega.
Uopste nisi cesto dolazio na ovaj pdf, ne znam zasto sebe ovde smatras nekim "pocastvovanim" delom ove "porodice".... Nemas pojma zasto su otisli gore navedeni!

:eek: ! ... Ovo ne zasluzuje ni neki ozbiljan osvrt... Ja se nisam ugradio u ovaj pdf... :roll:
Idi vidi ima li neko da mu kazes da je kre*en jer se ne slaze sa tobom.
Apsolutno znam zasto je otisao svako od njih pojedinacno... neki su to javno i napisali, a neki na PP...

Poslednja izmena od moderatora:
:hahaha: ... ma stvarno je vec smesno to sto pises... kaze se POMNO pratiti... daj bre, pa ja sam mislio da sa tobom mogu ozbiljno prozboriti... :rotf:... a tebi fali elementarnog poznavanja foruma...
VOKOJU?! :eek: ... aman, dokle vise... :rotf:

"Moja pismenost i iskustvo sto kroz zivot sto kroz svijet je daleko ispred tvoje...nemoj da se varas."

Vala jeste, iz svakog tvog posta se vidi... :hahaha1:

Stvarno, necu vise... a mislio sam.

Ajd sad samo da te malo zacrvenim sto se tice teme jer se sve vise uplices k'o pile u kucine:

Pa onda kazes:

"Gledaj to se odnosilo na FRANKE kao sto ti je i obrazlozeno u jednom od proslih postova...citaj kako pise a ne onako kako ti to zelis."
Daj bre... uzdigni se malo... ovako te samaram samo levom rukom... elokventni. :rotf:

I, slag na tortu: "O pismenosti ne mozes samnom da pricas."

:hahaha: ... vristanje... :rotf:... uposte ti necu ni reci sta mi bode oci...

Pa ne mogu da vjerujem.
Ovde pisemo a ne vodimo razgovor...pa da nismo na pricaonici niti na CHAT temi :hahaha:.

Franak kazes...me ne...Der Franken...ali sta to tebi vrijedi...pa moram malo da se spustim na tvoj nivo razumjevanja.
Euro kazes ili ti OIRO...da li bi razumio...sigurno nije EURO...moram da ti nacrtam laicki EVRO...posto je i tebi "Evropska unija" a ne EUROPSKA UNIJA...ma nemoj me tjerati na suze...molim te :rotf:.

Na citanje postova je misljeno na ono sto sam JA NAPISAO...pa ti stvarno ispadas smijesam.
Ono sto sam JA napisao a ne ono sto ti tako zelis da vidis.

Sto se POZNOG tice...stvarno otkud mi to :think:.

Stvarno sam se udubio u tvoje nebuloze da ni ne gledam sta pisem :rotf::rotf::rotf:.

Ma najbolje da se svi stari vrate a mi novi da vise ne pisemo ovde!

Da se svi stari vrate vi novi biste smesno izgledali. Cinjenica. Koja mi uopste ne bi ni smetala, jer bi se pdf gledao kroz kvalitet postova, a toga bi bilo... kao onomad.
Protrci kroz medine ili Srletove postove, Nordicove, pa i Grizlijeve... izvinjavam se ako nekog od starijih zaboravih... nemoj kroz moje, ja po Jankovicu nisam ovde bitan... pa ce ti biti jasno sta je zrela diskusija, prepucavanje, navijanje...

Vidim da si namerno izignorisao onaj deo gde bi trebalo da upres prstom gde uvredih nekoga u mom postu? Ali, to ti je stanje stvari otkad si pozeleneo... Moze ti se.
Ja navedoh CINJENICE koje svako ko nema poremecaj percepcije moze uvideti na ovom pdf-u. Evo, Duska je jedina uvidela, ali je izgleda izletela pred rudu... pa se povukla.

To kakvu ti projekciju imas u vezi mene je tvoja licna zabluda. Od sebe ne mozes pobeci, i to znas... isto kao sto tvoje prekrajanje istine meni nista ne znaci, jer znam u kom grmu lezi zec. Pa mi zato DRUGARSKI kazes da se vratim na njivu... moralna gromado. Vec to postaje tragikomicno...

I, molim te, sad ne razumem UZRECICU... :hahaha: ... ajd' se barem malo potrudi... daj mi motiv da pisem.

Nigde do sada ne videh niti jedan argument kojim si potkrepio svoje tvrdnje?

Mija vizija tebe je toliko jasna da ti je i u BRK kazem ;).
Ja od sebe ne moram da bejzim...ja sam na sebe ponosan.
Da ja za sebe mogu reci da sam MORALAN i to jako...vjeruj mi...ne kao ti...prvom gestom a to je vrijedjanje ;).
Mozes li ti icim reci da si MORALAN ili KARAKTERAN :rotf:.

Sta da ti ja pisem dovolja je reakcija DRUGIH koji ti ovde sve govore OTVORENO ;).

Jasno ili treba da ti okacim njihove postove :rotf:???

Da se svi stari vrate vi novi biste smesno izgledali. Cinjenica. Koja mi uopste ne bi ni smetala, jer bi se pdf gledao kroz kvalitet postova, a toga bi bilo... kao onomad.
Protrci kroz medine ili Srletove postove, Nordicove, pa i Grizlijeve... izvinjavam se ako nekog od starijih zaboravih... nemoj kroz moje, ja po Jankovicu nisam ovde bitan... pa ce ti biti jasno sta je zrela diskusija, prepucavanje, navijanje...

Nemam nameru da se vracam sto strana u nazad i da citam sta je ko nekad pisao...Tebi se ne svidja kako sadasnji forumasi na ovoj temi pisu i opet si ovde i dop se sa nama glupima! Zasto sebe spustas na taj nivo?:dontunderstand:

Mislis da nisam? Lepo rekoh sta mi fali... a i tebi...Tesko da ce se stara garda vratiti... nema smisla vise... samo me boli jer znam sta je bilo ranije... I onda posle treba klincima da objasnjavam zasto je meda otisao... a covek to sam lepo napisao...
Sto se tice vredjanja tenisera, ako je neko od njih sljam jer ne zeli da pruzi ruku protivniku, onda cu to i da napisem... razumes? :mrgreen:
Neki navijaju sterilno, u rukavicama... ja pravo u celo. Ima mesta i za jedne i za druge...

Vidis koliko nemas pojma???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back