Opet ono o MB

...ne mogu da vjerujem.
O pismenosti ne mozes samnom da pricas.
Gledaj pored dugmeta "POSALJITE ODGOVOR" postoji i "PREGLEDAJ PORUKU" koje ja nikada ne koristim i onda mogu da napravim koju stamparsku gresku pa zato ispravim post...a ne radi necega sto samje LOSE napisao...ja nisam covjek koji vrijedja.
Ja volim da na lije nacin porazgovaram ali isto tako nekada i da malo BOCNEM.
Ti bi rebao da POZNO pratis postova koje si poslao...postove koji su upuceni meni...vec nekidan a ne danas i sto je kumuliralo u ovo...kontas ili trebas obrazlozenje.
VUKOJU ovde ne trebas koristiti ja nisam od onih koji postove SRICU satima ja ga prosto napisem

.
Moja pismenost i iskustvo sto kroz zivot sto kroz svijet je daleko ispred tvoje...nemoj da se varas.
Sto se RF-a i njegovih MILIARDU tice.
Gledaj to se odnosilo na FRANKE kao sto ti je i obrazlozeno u jednom od proslih postova...citaj kako pise a ne onako kako ti to zelis.
Do sada je zaradio 450 MILIONA franaka samo od sponzora plus njegovih CIRKA 50 od tenisa...vec smo na skoro 500

.
Sada po godini dobija 50 PUTA naredne 4 za koje je rekao da se igrati su jos ekstra 200 MILIONA dodje na CIRKA 700...gdje je jos nerednih 12 godina poslije toga...pa ima da nakucka i vise...prostom racunicom.
Tebi ocigledno nije jasno kakav je tenis sport...to nije KLUBSKI i KOLEKTIVNI SPORT...to je INDIVIDUALAN sport u kojem sam sebe zastupas i sam sve KASIRAS,u kojem nema sa tvojim sponzorstvom nista tvoje trejanje karijere...kontas.
Mnogi njegovi ugovori traju i poslije 2015...to ti je prosta racunica.