Majat.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.005
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda je mislio ozbiljno. Cak mislim: sigurno je mislio ozbiljno! Imao je pred sobom primer Martine Navratilove.
Novak ce igrati u B grupi Masters kupa u Londonu protiv Rafaela Nadala, Nikolaja Davidenka i Robina Soderlinga.
U grupi A su Rodžer Federer, Endi Mari, Huan Martin del Potro i Fernando Verdasko.
Veoma dobar zreb za Novaka, mislim da je relano polufinale :-)))))
Da nisi mozda ispustila jednu odrecnu rec? On se zasigurno nije salio!Borisu nije potreban advokat, no moram ti reci ON SE ZASIGURNO SALIO.
Novakov je ko i ja fan,mlad i kulturan ,odmjeren,iza tih njgovih rijeci vire.
Nece valjda trajati dok zaradi suskavu milijardu.Za sponzore ga nije briga nek mu samo daju i tu viri cudjenje.
Aman i oni daju ko da ne vide koliko i dokle.
Da nisi mozda ispustila jednu odrecnu rec? On se zasigurno nije salio!
Sada am i ja procitao...nadajmo se.
Evo, sama si sebi odgovorila...... ti i Duska se barem ne udubljujete u problematiku... vec cisto navijacki... sto pozdravljam...
Novak ce igrati u B grupi Masters kupa u Londonu protiv Rafaela Nadala, Nikolaja Davidenka i Robina Soderlinga.
U grupi A su Rodžer Federer, Endi Mari, Huan Martin del Potro i Fernando Verdasko.
Veoma dobar zreb za Novaka, mislim da je relano polufinale :-)))))
Ja tenis pratim od 2006 godine...I nesecam se da su nasi tad harali tenisom...
Ljudi da rascitimo.
Ovo nije PROFESIONALNO ANALITICKI PDF.
Ovo je jedna LEPLJIVA tema u kojoj ima SVAKO ali svako pravo da postuje.
Bilo to NAVIJACKI,svojom izjavom,izlivom svog zadovoljstva ili ogorcenja...nije bitno.
Svako je jedinka za sebe i svako ima prava da izrazava svoje misljenje ALI NE KROZ VRIJEDJANJE I OMALOVAZAVANJE.
Svako ima pravo da napise sta zeli i niko nema pravo da mu to uskrati svojom gestom ili uvredljivom recenicom.
Novaku je zreb kao da je sam birao...Nadal ako ostvari jednu pobedu bice super...![]()
Nikad se ne zna.
Izgleda ovako kao da je Noletu "lak" zreb, ali ne treba zaboraviti da je Nole i fizicki i emocionalno umoran, a to shto je sad pobedio Rafu, nishta ne znachi, kad pocne takmichenje u Londonu, ide od pochetka, i nikog ne treba podcenjivati a Rafu posebno
Nole je danas bio na utakmici nashih fudbalera,gledao je drugo poluvreme![]()
Bas tako bojana% Sto ne spavas ? Ugledam se na tebe, reci slobodno.:
Vidim te na Novakovoj temi, dopala ti se animacija oridzinale.
NE volim kad mu tema padne na trece cetvrto mjesto pa je podizem .
jadan Rafa,on je svima u grupi mušterija...![]()
Ko bi to mogao reci a tako je ...
Igrao je vraski dobro, bio je veliki borac...
Tezio je savrsenstvu, bijelog sporta ...
Pitam se hoce li smoci snage da bude onaj stari i pobijedi Federera onako socno za moju dusu.![]()