ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak ce igrati u B grupi Masters kupa u Londonu protiv Rafaela Nadala, Nikolaja Davidenka i Robina Soderlinga.

U grupi A su Rodžer Federer, Endi Mari, Huan Martin del Potro i Fernando Verdasko.

Veoma dobar zreb za Novaka, mislim da je relano polufinale :-)))))

Mozda je mislio ozbiljno. Cak mislim: sigurno je mislio ozbiljno! Imao je pred sobom primer Martine Navratilove.

RF je taj koji je za sada ISTORIJA i taj covjek je KASA koja hoda.
Uvjek i u dubokoj penziji ce na bilo kojem turniru SVOJE prisustvo ITEKAKO KASIRATI.
Prosta racunica ILKE...jeli tako!?

Novak ce igrati u B grupi Masters kupa u Londonu protiv Rafaela Nadala, Nikolaja Davidenka i Robina Soderlinga.

U grupi A su Rodžer Federer, Endi Mari, Huan Martin del Potro i Fernando Verdasko.

Sada am i ja procitao...nadajmo se.

Borisu nije potreban advokat, no moram ti reci ON SE ZASIGURNO SALIO.
Novakov je ko i ja fan,mlad i kulturan ,odmjeren,iza tih njgovih rijeci vire.
Nece valjda trajati dok zaradi suskavu milijardu.Za sponzore ga nije briga nek mu samo daju i tu viri cudjenje.
Aman i oni daju ko da ne vide koliko i dokle.
Da nisi mozda ispustila jednu odrecnu rec? On se zasigurno nije salio!

Evo, sama si sebi odgovorila... :mrgreen: ... ti i Duska se barem ne udubljujete u problematiku... vec cisto navijacki... sto pozdravljam...

:hvala:, na odgovoru, iako sam sama sebi vec odgovorila:mrgreen:
Medjutim , moram neshto da napishem, ne volim da bilo ko nekoga vredja,svi smo mi ovde jer volimo sport, ovde je rech o tenisu.
Neko je ovde chisto "navijachki", neko iz istog razloga a i da bi prokomentarisao neki mech, nechiju igru, onako kako je ta osoba vidi, dozivi. Ko se i koliko razume u tenis, ne zalazim, svako ima pravo na svoje misljenje, ne znachi da je u pravu ali ni suprotno.
Medjutim verujem da vecina nas ovde volimo ovaj sport i zato pishemo postove, e kako ce ih neko protumachiti, to je vec druga pricha.
Josh neshto,ovo je forum, razmenjujemo mishljenja, chesto se i shalimo, pobogu, pa ne moramo i ne mozemo biti neki strucnjaci da bi postovali.
Bash zato shto si se bavio sportom, kako si sam napisao, trebao bi to da razumesh i shvatish, ljudi se raduju pobedama sportista, navijaju, prenose svoja osecanja vezana za sport.
Dosta toga shto si napisao , mislim da si u pravu. Konkretno, shto se Rafe tiche, mislim da je njegov stric ili shta mu je vec kriv, da ga je preforsirao, inache moje mishljenje je da je momak ok., fer sportista, dobar chovek, veliki borac, i volela bih da se vrati u velikom stilu.
Shto se velikog Rodzera tiche, takodje mislim, da je veliki kao teniser, a kao chovek -ne, to sam jednom vec napisala.
Ja lichno volim sport, najvishe kosharku, pa fudbal i dalje da ne nabrajam
Tenis sam pratila dok je Monika "harala", posle slabo, ali otkad je nash Nole ovde gde je, ponovo pratim tenis, priznajem, ali to ne znachi da bilo ko ima za pravo da me omalovazava(ovo se ne odnosi na tebe), kad neshto ovde napishem.
Pishem u svoje ime, poshtujem sve koji su korektni, i meni je lepo na ovom pdf., samim tim shto su svi vrlo korektni, ne vredjaju nikog, shto umeju da prihvate shalu, nebitno za koga ko navija ili ima vishe simpatija za nekog tenisera, tu smo da se na neki nachin "druzimo". podelimo radost ili tugu posle nekog mecha.
Pozdravljam sve dobronamerne na ovom pdf-u, tu ubrajam i tebe, i rado cu chitati tvoje postove, jer cu nataj nachin nauchiti mnogo vishe o tenisu, kao i postove drugih chlanova, koji su mi vec "virtuelni"sportski prijatelji:)

Prochitala sam s kim je Nole u zrebu, nadam se da ce imati uspeha, tj, to svim srcem zelim:worth::)
ps.pred svaki Noletov mech, imam neki svoj "ritual", videcu da li ce "pomoci" u Londonu:D

Novak je bas imao srece sa grupom ove godine.
Rafa nije rafa trenutno, niti ce biti vise, a Novak mu je pokazao u polufinalu da na ovoj podlozi nema sta da trazi, Sodrlinga je takodje dobio prosle nedelje, i ne bih trebao da ima sa njim problema ako je na nivou(pitanje je kako ce se osecati, da li je umoran). Davidenko ce mu biti verovatno najtezi za dobiti, izgubio je od njega poslednji mec, i ako je Davidneko u formi bice veoma tesko.

Mnogi koji su pratili tenis devedesetih godina, kritikuju, i prave se vazni nad mladjima, ponavljajuci kako su mladje generacije poceli da gledaju tenis eksplozijom naseg tenisa. To jeste tacno, ali sta sada koji su rodjeni 90 ne trebaju da gledaju tenis, svako nekada mora da pocne, to je veoma licimerno, i neshvataju da ti "klinci" cak znaju vise od njih, ja sam ovde pre nego sto sam se uclanila pogledala i videla mnogo pametnih postova.

Novaku je zreb kao da je sam birao...Nadal ako ostvari jednu pobedu bice super...:confused:

Ljudi da rascitimo.
Ovo nije PROFESIONALNO ANALITICKI PDF.
Ovo je jedna LEPLJIVA tema u kojoj ima SVAKO ali svako pravo da postuje.
Bilo to NAVIJACKI,svojom izjavom,izlivom svog zadovoljstva ili ogorcenja...nije bitno.
Svako je jedinka za sebe i svako ima prava da izrazava svoje misljenje ALI NE KROZ VRIJEDJANJE I OMALOVAZAVANJE.

Svako ima pravo da napise sta zeli i niko nema pravo da mu to uskrati svojom gestom ili uvredljivom recenicom.

Ljudi da rascitimo.
Ovo nije PROFESIONALNO ANALITICKI PDF.
Ovo je jedna LEPLJIVA tema u kojoj ima SVAKO ali svako pravo da postuje.
Bilo to NAVIJACKI,svojom izjavom,izlivom svog zadovoljstva ili ogorcenja...nije bitno.
Svako je jedinka za sebe i svako ima prava da izrazava svoje misljenje ALI NE KROZ VRIJEDJANJE I OMALOVAZAVANJE.

Svako ima pravo da napise sta zeli i niko nema pravo da mu to uskrati svojom gestom ili uvredljivom recenicom.

:hvala:

Tacno tako...Forumi i postoje da bi ljudi iznosili svoje misljenje, ali vredjanje drugih nije iznosenje misljenja, vec lecenje nekih svojih kompleksa ...

Novaku je zreb kao da je sam birao...Nadal ako ostvari jednu pobedu bice super...:confused:

Nikad se ne zna.
Izgleda ovako kao da je Noletu "lak" zreb, ali ne treba zaboraviti da je Nole i fizicki i emocionalno umoran, a to shto je sad pobedio Rafu, nishta ne znachi, kad pocne takmichenje u Londonu, ide od pochetka, i nikog ne treba podcenjivati a Rafu posebno

Nole je danas bio na utakmici nashih fudbalera,gledao je drugo poluvreme :):super:

Nikad se ne zna.
Izgleda ovako kao da je Noletu "lak" zreb, ali ne treba zaboraviti da je Nole i fizicki i emocionalno umoran, a to shto je sad pobedio Rafu, nishta ne znachi, kad pocne takmichenje u Londonu, ide od pochetka, i nikog ne treba podcenjivati a Rafu posebno

Nole je danas bio na utakmici nashih fudbalera,gledao je drugo poluvreme :):super:

Bas tako bojana% Sto ne spavas ? Ugledam se na tebe, reci slobodno.:
Vidim te na Novakovoj temi, dopala ti se animacija oridzinale.
NE volim kad mu tema padne na trece cetvrto mjesto pa je podizem .

Poslednja izmena:
Bas tako bojana% Sto ne spavas ? Ugledam se na tebe, reci slobodno.:
Vidim te na Novakovoj temi, dopala ti se animacija oridzinale.
NE volim kad mu tema padne na trece cetvrto mjesto pa je podizem .

Dopala mi se animacija, super je:super:Onda ti budi zaduzena za Noletovu temu, podizi je:super::klap:
Sad mi neshto palo na pamet u vezi animacija Noletovih, al' necu da kazem javno da ne ureknem;)
Gledala sam s muzem fudbal, Rusi izgubili od Slovenaca, tako da bachushke mogu da se oproste od Svetskog prvenstva:lol:
A shto ti ne spavash, vidi ti nje , ja da spavam a ona da 'forumashi":zcepanje:
Sad cu ja, josh malo da "krstarim", dok muz gleda vesti, malo i on na kompu pa u krpe:lol::bye:

Najvisi Clan Foruma, nemoj da se ljutiš prijatelju, ali zbog čega iz tebe izbija tolika ogorčenost!?
Opusti se čoveče, ovo je jedan Relax podforum, u kome ne mora baš sve da pršti od usko stručnih analiza i komentara. Pa nisi balavac bemu miši...:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back