ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle,koliko ja vidim,Federeru se ako ponovi igru iz poslednja dva meca,smesi lagan posao sa Verdaskom ;)

Od ostalih,ko sa kim i kada igra?Nesto mi tu Meda zakazao,mislim imenjace,nema smisla ;) Nadal i Moja,Djokovic-Montanjes? I ko bese poslednji?Kifer i Sepi? Ja mislim da ce ovaj poslednji duel biti najnegledaniji :D

A pobednik tog duela ide na noge Federeru,naravno,ako ovaj ne napravi neku glupost sa Verdaskom!I koliko sam racunao,ako dodje do polufinala Rafa-Nole,bice to jako zeznuto...Po nekoj mojoj racunici,Nole ako osvoji ovaj turnir,MENJA Rafu na drugoj poziciji!

Jel to zbog njegove "lepote"???.... :confused:
Steta sto necemo gledati Tipsarevica i Djokovica u 1/4 finalu.... Dokle je Nole uopste stigao prosle godine???... Jel do 1/4 finala???...

Došao je do 1/4 finala prošle godine. Prolazi u polu finale igra sa nekim špancem za koga nikada nisam čula. Koji je on na listi?

Dakle,koliko ja vidim,Federeru se ako ponovi igru iz poslednja dva meca,smesi lagan posao sa Verdaskom ;)

Od ostalih,ko sa kim i kada igra?Nesto mi tu Meda zakazao,mislim imenjace,nema smisla ;) Nadal i Moja,Djokovic-Montanjes? I ko bese poslednji?Kifer i Sepi? Ja mislim da ce ovaj poslednji duel biti najnegledaniji :D

A pobednik tog duela ide na noge Federeru,naravno,ako ovaj ne napravi neku glupost sa Verdaskom!I koliko sam racunao,ako dodje do polufinala Rafa-Nole,bice to jako zeznuto...Po nekoj mojoj racunici,Nole ako osvoji ovaj turnir,MENJA Rafu na drugoj poziciji!

Federer ima opet susret sa igračem koji igra levom rukom! Jednom su se sastali i to u Hamburgu 05 tada je Federer pobedio nadam se da će tako biti sutra. Po meni Verdasko nije nekom svojom igrom zaslužio prolaz koliko greškama protivnika.

Sutra

13:00
Federer R. (Sui)
Verdasco F. (Esp)

15:00
Montanes A. (Esp)
Djokovic N. (Srb)

16:30
Kiefer N. (Ger)
Seppi A. (Ita)

18:30
Moya C. (Esp)
Nadal R. (Esp)

kada sam rekao da sigurno pripadne muka onima kojima uleti karlovic u zreb- mislio sam na karlovicev servis... prosto izbacuje iz ritma, i partija najvise zavisi od tog, njegovog udarca... jeste mnogo teze savladati fedju, rafu, noleta... ali nekako bar znas na cemu si- boris se prsa u prsa.... a ovaj kada krene da cepa servise ko masina (gori je od rodika)- uvek moze bez mnogo ostalih teniskih elemenata da iznenadi... prosto- mozes da igras kako hoces, ako ti ne da da ga brejknes, mozes samo da se smoris... mada, sta i ja znam... nisam teniser :D

@srle
j8g, mora se malo i nevirtuelno druziti... :) ali eto, blondie je odradila posao... (tnx) :) ... a dobro si izracunao- vec su rekli da bi pobedom nad rafom nole dosao do 2. mesta... a nekako mi je steta ako se njih dvojica sastanu u 1/2f... tu uvek najvise profitira onaj treci (naravno, nole uvek gubi, sa obzirom da je 3. i da ce uvek naleteti na jednog od dvojice u 1/2f- ali sistem je takav; ma koliko ga osporavali sto npr. fedju moze da urnise u nekoliko losih meseci, on ipak daje veeeliku prednost najboljima)... ali, ove godine se nista ne zna (ne racunajuci to sto svi ocekujemo da rafa zavrsi sezonu na sljaci kako i bi da ne bese onih zuljetina)...

Poslednja izmena:
Karlović nije zanimljiv za gledanje ko Rodik, koji ima raznovrsniju igru. Ovaj samo servira i trči na mrežu, poeni ne traju dugo, nema neke razmene. Nije prijatan za gledati mnogo je nezgrapan ima ogormne ruke još + reket kada servira ne znaš hoće li servirati lopticu ili reket direktno u glavu. Za dva koraka predje ceo teren!

Izvini, mislila sam da nećeš stavljati tabelu za sutra pošto nisi bio tu.

Ivo je stvarno velika seprtlja ali ja gotivim da ga gledam. ima neverovatan osecaj na mrezi i cesto odigrava prelepe poene,zaboravljene u ovom atomskom tenisu

steta je samo sto nema 5 godina manje,malo se kasno setio da igra dobar tenis

Izvini, mislila sam da nećeš stavljati tabelu za sutra pošto nisi bio tu.
???! daaaaj, ispade da ja to smatram svojim poslom u koji ne volim da mi se neko mesa :o najezim se kada pomislim da je tako moglo da se protumaci... :oops: ... ja je samo uvek skinem za sebe, pa je roknem i ovde jer se smorim kada vidim 100 istih pitanja; a sada si je ti okacila... pa ja dobih i jare i pare... tnx jos jednom ;) :D

a slazem se za karlovica :) mada, istina je da odskace od ostalih pa jeste zanimljivo pogledati njegov mec :)

Nole je pobedom nad ovim Karlovicem odbranio poene od prosle godine sto je najvaznije,sad je miran pobedom u cetvrtfinalu bi osvojio jos dodatne poene,sto se mene tice on je ispunio svoju kvotu na sljaci osvajanjem mastersa u Rimu,sto je zaista odlicno,sad treba da igra opusten u Hamburgu i na RG pa dokle stigne

Nole je pobedom nad ovim Karlovicem odbranio poene od prosle godine sto je najvaznije,sad je miran pobedom u cetvrtfinalu bi osvojio jos dodatne poene,sto se mene tice on je ispunio svoju kvotu na sljaci osvajanjem mastersa u Rimu,sto je zaista odlicno,sad treba da igra opusten u Hamburgu i na RG pa dokle stigne

Ne znam dokle ce stici, ali preko Rafe proci nece............Siguran sam!:think:

Grizzly napisao si da Djokovic nije postigao nista posebno da bi se u njega polagale nade,pa ajde molim te napisi sta treba da uradi Djokovic da bi za tebe bio dobar?u ovoj godini je dosad najuspesniji sa jednim grend slemom i dva mastersa.bas si subjektivan kad ovako pises,ne kazem ja da je on bolji od Federera,ali i ti ga pretera sa tim da nije nista postigao.

pa nije...nije dovoljno osvojiti to sto je on osvojio da bi se ocekivalo da ce biti 1. ...nijesam subjektivan...ja se cak bojim generalno za karijeru Djokovica...on je odlicno poceo ovu godinu ali zasto mi se cini da ce ostati na tome?!:think:
Moje misljenje je da ce Nadal i Federer odlicno da se brane protiv Djokovica a dok Federer ode...doci ce neki ambiciozni momak kao sto se pojavio Nadal i Djokovic i mislim da ce biti Amerikanac i onda pisi propalo...bice 1. i nikad Nole na prvom mjestu...
Mislim da sad ima veliku priliku da dohvati 1. mjesto i nijesam siguran da ce ikad doci na njega ako ne sad iako je mlad...
Jer u tenisu se brzo pojave nova lica...a Nadalu i Djokovicu prolaze godine gledajuci u ledja Federeru...bice veoma tesko kad im se pojavi nova konkurencija...

Djokovic je definitivno do sda najvise pokazao,ja mogu samo da s enadam da ce Federe do kraja sljakerskog dela sezone da igra kao protiv Nieminena...Ako to ostvari,eto njemu finala gde god da se pojavi.Ali do sada smo videli da odvali jednog pa se spotakne an drugom....

On nema sta da se boji sve do Vimbldona,najverovatnije.E tu pocinju problemi.Ako tu nedigne svoju igru-narocito posle Vimbldona,mozemo da ocekujemo smenu na vrhu.Opet,to nista ne mora da znaci.Nadal vec godinama posle Vimbldona ne postoji,Nole se mozda isto tako istrosi do tada....Ko zna?Mozda Rodik poludi ili tako nesto :D

Sutra Federer verovatno oko 13h.Bas moram da gledam taj mec :D

Ne moras da se nadas Srle...on ocigledno igra kao protiv Nieminena i ja sam to fino rekao...ne obezbjedjuje se sezona na pocetku vec sredinom i u drugom dijelu...a on ce sigurno sad najvise da pokaze!(jer Fedja ako se po cemu sigurno izdvaja, to je mentalna snaga) :ok:
A Nole je nas...i nekako mi je glupo da ga dizem u nebesa a i nijesam siguran uopste u njegove mogucnosti...uostalom, vidjecemo ga sad protiv Rafe(ako ovaj prodje Moju a mislim da hoce)...kad vec juri to 2. mjesto najbolje cemo vidjeti sad koliko ga zasluzuje8)

A ovo sto si rekao za drugi dio sezone...upravo o tome i pricam(i Rafa i Nole se izgube)...
I bas je Rodik pametnica kad vec pomenu njega...imam osjecaj da se bas cuva...ne bih se cudio da poludi vec na Rolan Garosu(iako je sljaka):D

ma i ne mora... konacno da se i od njega jednom ne ocekuje pobeda... bravo nole! rutinski do 1/2f! :)

ma ne kazem ja nista..........samo komenrarishem!:D
da nole...............svaka chat!........
josh malo ce nadal da pocne u 18:30 protiv moje........uf jedva cekam da widim nadala
kako ce da razbije moju!........nadam se!;)

Joj ljudi kako lud mec Sepija i Kifera!!! Luuuuuuuuuuuuuuud,lud,lud! Ko nije gledao,stvarno steta!

E sad,Moja i Nadal,bice veselja! A sutra,Federer i Sepi,joooooooooooj,kako jedva cekam,jos ako Federer udje u finale...Veselooooooooo!!!!

Hahhhahah stigao sam,stigao...Pustio me sef malo ranije,taman da odgledam poslednjih 5 gemova ovog odlicnog meca.Steta za Kifera,ali svakla cast Sepiju,mnogi bi pali posle onakvog kambeka od Nemca :D :D :D

Sjajna igra, sjajni poeni, onda mora biti i sjajan meč..........
Kao i sjajna igra Rafe, koji sjutra igra protiv Djokovica........
Rafa je relativno lako dobio Moju, i plasirao se u 1/2 finale!
Izvucen je i raspored za sjutra:

u 13:00
Federer R. (Sui) - Seppi A. (Ita)
a posle toga slijedi meč:
Nalad R. (Esp) - Djokovic N. (Srb)

cini mi se da su kifer i sepi odigrali vise dobar nego kvalitetan mec, i ne samo da bih voleo nego mislim i da je nemac vise zasluzio prolaz [iako mislim da ce sepi (koji se usr'o ko niko), ipak izadji na megdan sveziji nego sto bi nemac bio]... a fedja verovatno ni u finalu nece imati mnogo svezijeg protivnika... eto mu kog procenta da osvoji prvi (veci) turnir ove godine...
anyway- vec sada se vidi da prva trojica ulaze u RG u pravoj formi... :)

Poslednja izmena:
Djokovicu je ovo dovoljno,poboljshao je rezultat u odnosu na proshlu godinu,sutra bolje da se ne umara sa Rafom jer i da ga nekim chudom dobije ishao bi na Federera koji se proshetao do finala pobedjujuci sve neke indijance.Nego nek se Nole sprema i tempira formu za Roland Garros..a tamo chekic u glavu i 1. i 2.:D

Djokovicu je ovo dovoljno,poboljshao je rezultat u odnosu na proshlu godinu,sutra bolje da se ne umara sa Rafom jer i da ga nekim chudom dobije ishao bi na Federera koji se proshetao do finala pobedjujuci sve neke indijance.Nego nek se Nole sprema i tempira formu za Roland Garros..a tamo chekic u glavu i 1. i 2.:D
hmmm... ako bi novak savladao nadala, on bi postao novi no. 2 na atp listi! a ako bi se taj novi ranking koristio pri zrebanju za rg, novak bi mogao izbeci fedju i rafu pre finala! malo li je?!! :D
sa ovakvom racunicom (naravno, ako se stvarno zrebanje vrsi sa rankingom od predstojeceg ponedeljka) nece sutra noletu biti bas svejedno ako izgubi, ma koliko rafa bio favorit.... stavise, mozda je bas zato i divljao onoliko protiv karlovica... neobicno mu je bilo stalo, sa obzirom da je uzeo rim prosle nedelje (mada, tada sam mislio da je samo hteo da iskoristi dobar zreb do 1/2f)...

Poslednja izmena:
Mislim da je raspored za RG vec odredjen pre Hamburga tako da mu nishta ne znachi.Sa Nadalom Novak kao i Federer imaju shanse ali iako, kao shto rekoh nekim chudom dobije to bi bio jako jako iscrpljujuc mech.I onda na Federera treba takav,koji ce onog Italijana da pojede sutra u dva seta..skupljace gemove.Novaku je mnogo vaznije da proba da odbrani dobar proshlogidishnji rezultat na RG i polufinale,a za napad na 2. i 1.mesto tu su mu trava i beton posle gde je pre svega u odnosu na Rafu favorit.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back