ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
steta je sto tipsa ne moze da se smiri kada je duboko van meca, pa se prosto preda... ali je odlican kakav je bio, i ispunio je cilj koji je sebi postavio- da bude nosilac na RGu! :D ... a i ako nole prodje dzina, necu se muciti gledajuci ga protiv tipse (a nadam se i da u tom slucaju montanjes nece pruziti ovakvu partiju)... nikada mi nije bilo preterano prijatno da gledam srpske duele...

Poslednja izmena:
steta je sto tipsa ne moze da se smiri kada je duboko van meca, pa se prosto preda... ali je odlican kakav je bio, i ispunio je cilj koji je sebi postavio- da bude nosilac na RGu! :D ... a i ako nole prodje dzina, necu se muciti gledajuci ga protiv tipse (a nadam se i da u tom slucaju montanjes nece pruziti ovakvu partiju)... nikada mi nije bilo preterano prijatno da gledam srpske duele...

sto???:think:
ja bash volim da gledam nola kako se poigrava sa tipsom ili nekim drugim srpskim teniserom!:mrgreen:
a kad nole igra protiv dzina?

Poslednja izmena:
pa prosto- dok mi je drago sto je jedan pobedio, krivo mi je sto je drugi izgubio.

ma i meni ponekad ali dobro!
evo ovako izgleda stanje na ATP listi!
prvih 10!

1 Roger Federer 6825
2 Rafael Nadal 5435
3 Novak Djokovic 5125
4 Nikolay Davydenko 3290
5 David Ferrer 2780
6 Andy Roddick 2410
7 David Nalbandian 2115
8 James Blake 2055
9 Richard Gasquet 1660
10 Stanislas Wawrinka 1545

pi.........ovaj grdni svajcarac medju top 10!:mad:

ma i meni ponekad ali dobro!
evo ovako izgleda stanje na ATP listi!
prvih 10!

1 Roger Federer 6825
2 Rafael Nadal 5435
3 Novak Djokovic 5125
4 Nikolay Davydenko 3290
5 David Ferrer 2780
6 Andy Roddick 2410
7 David Nalbandian 2115
8 James Blake 2055
9 Richard Gasquet 1660
10 Stanislas Wawrinka 1545

pi.........ovaj grdni svajcarac medju top 10!:mad:
da... a jos im je i vavrinka medju prvih 10.... :mrgreen:

pobjeda verdaska nad fererom..............prwi set se mngo mucio.....preko tajbrejeka ga je pobjedio, ali zato ga je drugi slistio!
dobar mech, ali su pravili puno neiznudjenih greshaka!:thumbdown:

Federer je igrao kao u najboljim danima(koji su do skora bili) :D
Znaci Nordic,ne znam jel si gledao ceo mec,ali Roze sa ovakvom igrom moze da dobije ama bas svakoga...Eventualno da se malo potrudi protiv Nadala,ali ovo je definitivno igra za osvajanje Hamburga!!!

Gledao sam i onaj mec pre...Koji realno,ne zasluzuje mnogo da se spominje.Puno gresaka,svega i svacega,tako da je ovaj mec Federera dosao kao dobra stvar da popravim utisak o tenisu :D :D :D

Ne znam da li si video atrakcije koje je pravio Federer sredinom drugg seta,kad je stvarno pokazivao zasto je naj,naj...

A sad...Cekamo Noleta!!!!

Federer je igrao kao u najboljim danima(koji su do skora bili) :D
Znaci Nordic,ne znam jel si gledao ceo mec,ali Roze sa ovakvom igrom moze da dobije ama bas svakoga...Eventualno da se malo potrudi protiv Nadala,ali ovo je definitivno igra za osvajanje Hamburga!!!

Gledao sam i onaj mec pre...Koji realno,ne zasluzuje mnogo da se spominje.Puno gresaka,svega i svacega,tako da je ovaj mec Federera dosao kao dobra stvar da popravim utisak o tenisu :D :D :D

Ne znam da li si video atrakcije koje je pravio Federer sredinom drugg seta,kad je stvarno pokazivao zasto je naj,naj...

A sad...Cekamo Noleta!!!!

nema sta,gledajuci te atrakcije tuga je sto uopste dolazi u pitanje njegovo prvo mesto ali sta ces...

igrao je kao zmaj

Bas tako!

No,koliko cujem,Safin gubi i drugi set sa Mojom,tako da je sve izvesnije da ce igrati sutra Moja i Nadal,a ja necu moci da gledam mec,radim..Steta,bivsi kralj sljake sa sadasnjim kraljem,i verovatno ce to biti jaaaaaaako interesantan mec.

bravo noleee! :) vrlo nezgodan protivnik... dobro prezive 1. set sa obzirom da ne iskoristi odma onaj brejk prednosti... mislim da je svakome muka kada vidi u svom delu zreba karlovica (a cini se da je fedja najcesce imao ovakve prilike)...

bravo noleee! :) vrlo nezgodan protivnik... dobro prezive 1. set sa obzirom da ne iskoristi odma onaj brejk prednosti... mislim da je svakome muka kada vidi u svom delu zreba karlovica (a cini se da je fedja najcesce imao ovakve prilike)...

svaka chast nole!:D
iako nisam gledao citav mech, gledao sam prwi set i vidio dobru sa obje strane!!!
josh jednom nole, cestitam!:super:

Jel to zbog njegove "lepote"???.... :confused:
Steta sto necemo gledati Tipsarevica i Djokovica u 1/4 finalu.... Dokle je Nole uopste stigao prosle godine???... Jel do 1/4 finala???...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back