nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Da je u tom mechu umesto Moje sa druge strane bio Novak,Nadal bi skupljao poene.
Jedno je shljaka drugo ostale podloge.
ne razumem sta zelis da kazes...
ili je to opet ono da baba ima ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je u tom mechu umesto Moje sa druge strane bio Novak,Nadal bi skupljao poene.
Jedno je shljaka drugo ostale podloge.
Nema veze Nole se dobro drzao.
Nadal bolje od ovoga ne moze,Djokovic moze tako da je samo pitanje vremena kad ce ga dobiti i na shljaci.
samo se nadam da mu je ostalo nesto u levici jer se Fedja bukvalno setao kroz turnir
odlican mec... stvcarno vrhunski! svaka cast obojici... steta za mnoge propustene prilike, ali bice ih jos... u svakom slucaju posle ovako iscrpljujuceg meca, jedino rafi bi i ostale sanse protiv nosonje sutra... dakle, u nedelju: napred rafa!![]()
Ej razmišljaš li ti sta kucaš???
"Nadal bolje od ovoga ne moze"............pa jesi li ti normalan.......on moze i to puno bolje
od ovoga.....istina je da je stizao prakticno nemoguce lopte, ali je mogao da odigra bolje
od ovoga........100% sam siguran, tako da malo razmisli sta kucas.....
Nemoj misliti da hocu da se sa tobom svadjam, ali Nadal moze bolje od ovoga 100%......
Nadal i servis?
Alo,chovek je uvek na brejk lopte servirao strashno-ili neiznudjena greshka ili as.
A njemu servis nije jacha strana.I to sve na za njega"standardno" izvlachenje za ostale nemogucih lopti u chemu je neprevazidjen,ko shto reche Djokovic,najbolji defanzivini igrach u istoriji tenisa.
Neiznudjene greshke-duplo manje od Djokovica.
On je dao sve shto ima-chak i igrao servis volej posle strashnog prvog servsa..miissim Nadal servis volej igrach lol...i to jako jako dobro.
On od ovog ne moze bolje,Djokovic moze bio Rafin fan ili Djokovicev ili Federerov,ko je gledao mech toga je svestan.
Jer u tenisu se brzo pojave nova lica...a Nadalu i Djokovicu prolaze godine gledajuci u ledja Federeru...bice veoma tesko kad im se pojavi nova konkurencija...
Nije mi jasan tvoj detinji komentar ?Znam da si dete al bas toliko..nemoj da preterujes..