ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po meni mjerilo u tenisu nijesu jedan Grand Slam i dva Masters-a...vec ATP lista a ona izgleda ovako...
1. Federer , R. 6825
2. Nadal , R. 5435
3. Djokovic , N. 5125
4. Davydenko , N. 3290
5. Ferrer , D. 2780
6. Roddick , A. 2410
7. Nalbandian , D. 2115
8. Blake , J. 2055
9. Gasquet , R. 1660
10. Wawrinka , S. 1545

Da Djokovic igra bolje od Federera to prvi put cujem...gdje si to procitao?
Koliko ja vidim do sada je Federer odradio sve sto je trebao u ovom dijelu sezone...
To sto je Djokovic bio na ta ta tri turnira ispred Federera ne znaci nista...ja stvarno ne znam sta je tako veliko uradio Djokovic da bi se polagale tolike nade u njega...osvojio je Grand Slam - pa dobro, to je uspjeh ali samo na nasim prostorima...iskreno mislim da je Roze potpuno opusten...i da Nole moze za sad samo da mu se divi8)

Federer je i ranije gubio meceve...i ne znam zasto je to toliko strasno...poraz je sastavni dio sporta...
Ne sjecam se da je Sumaher patio zato sto nije pobijedio svaku trku u karijeri pa je opet najveci u svom sportu ikad...
Zelje su jedno...stvarnost je drugacija...zato gledaj stvari objektivno a ne navijacki;)

Наравно, неће Ћоковић до краја сезоне постати бољи играч од Федерера, али ће га престићи на листи.

Није ни Алонсо бољи возач од Шумахера, али је последње 2 сезоне возио боље, и заслужено освојио титуле.

А једино што је објективно је да су остала само 2 турнира до половине сезоне, а Федерер је освојио само безначајни Есторил...

Moja zaista igra prelep tenis i njegov mec sa Nadalom iz Cenaja ove godine je najlepsi koji sam ja ikad gledao (sigurno medju bar 15 najlepsih u istoriji)

ipak,sa godinama se ne moze izboriti pa vise od njega necemo vidjati titule ni velike pobede

Добро, могуће је да видимо неку победу. Није му пуно фалило да добије Надала тада. Шта се дешава сад, овај на спортк лубу каже Сафин - Моја задњи меч на централном, а вамо у распореду другачије?!

Po meni mjerilo u tenisu nijesu jedan Grand Slam i dva Masters-a...vec ATP lista a ona izgleda ovako...
1. Federer , R. 6825
2. Nadal , R. 5435
3. Djokovic , N. 5125
4. Davydenko , N. 3290
5. Ferrer , D. 2780
6. Roddick , A. 2410
7. Nalbandian , D. 2115
8. Blake , J. 2055
9. Gasquet , R. 1660
10. Wawrinka , S. 1545

Da Djokovic igra bolje od Federera to prvi put cujem...gdje si to procitao?
Koliko ja vidim do sada je Federer odradio sve sto je trebao u ovom dijelu sezone...
To sto je Djokovic bio na ta ta tri turnira ispred Federera ne znaci nista...ja stvarno ne znam sta je tako veliko uradio Djokovic da bi se polagale tolike nade u njega...osvojio je Grand Slam - pa dobro, to je uspjeh ali samo na nasim prostorima...iskreno mislim da je Roze potpuno opusten...i da Nole moze za sad samo da mu se divi8)

Federer je i ranije gubio meceve...i ne znam zasto je to toliko strasno...poraz je sastavni dio sporta...
Ne sjecam se da je Sumaher patio zato sto nije pobijedio svaku trku u karijeri pa je opet najveci u svom sportu ikad...
Zelje su jedno...stvarnost je drugacija...zato gledaj stvari objektivno a ne navijacki;)
objektivno, fedja trenutno pruza partije jedva bolje od biljke :) ako se ne popravi i nastavi ovom parom (koju iz nekog razloga smatras dovoljnom)- moze da zaboravi ne samo na 1., nego i na 2. mesto.... ali fedja je veliki sampion, videcemo da li ce se to i desiti.

bravo za noleta. uplasio sam se da ce igrati preopusteno posto je prosle nedelje uzeo masters, ali chela danas nije bio protivnik koji bi mogao da pokaze koliko je bitno novaku da i ovde odigra dobro... :)

Da li će četvrtfinale Hamburga, meč Djoković - Tipsarević biti njihov prvi medjusobni duel na ATP-u?
Ko prati statistiku neka odgovori.
P.S. Al' će biti nezgodno za navijanje:lol:
Да ПРВИ !
уфф Како би` волео да гледам то четвртфинале, само да обојица стигну до њега.. ! ! :worth:
још одавно прижељкујем њихов сусрет :super:

ПС. НоВАК добио Челу 6-3 6-1 :-)

Poslednja izmena:
Добро, могуће је да видимо неку победу. Није му пуно фалило да добије Надала тада. Шта се дешава сад, овај на спортк лубу каже Сафин - Моја задњи меч на централном, а вамо у распореду другачије?!

da,tad je imao Nadala ali se ovaj nadljudskim naporom izvukao (to ga je kostalo pobede u finalu ali on drugacije ne ume,vec daje celog sebe)

nemam pojma,ovi glavni moraju igrati na centralnom a tesko da ce svih 8 meceva biti tamo (odnosno sigurno nece)

Poslednja izmena:
@hartbrejkkid
Niti ce postati bolji, niti ce ga prestici na listi...nego ce cak imati jos veci minus nakon Hamburga;)
Sumaher je u svom sportu bio star a Federer u svom uopste nije star vec je u solidnim godinama...(Alonso je imao srecu da uskoci u F1 karavan kada je Sumaher prosao svoj zenit)
A sto se tice ta dva turnira...oni su veoma vazni i nose mnooooogo bodova...i osvajanje bilo kojeg od njih ce napraviti jos veci plus za Federera8)

@hartbrejkkid
Niti ce postati bolji, niti ce ga prestici na listi...nego ce cak imati jos veci minus nakon Hamburga;)
Sumaher je u svom sportu bio star a Federer u svom uopste nije star vec je u solidnim godinama...(Alonso je imao srecu da uskoci u F1 karavan kada je Sumaher prosao svoj zenit)
A sto se tice ta dva turnira...oni su veoma vazni i nose mnooooogo bodova...i osvajanje bilo kojeg od njih ce napraviti jos veci plus za Federera8)

majstore,kako on da odbrani dve banke bodova na tri turnira??

ja prvi kazem da ce to biti ziva propast ali njegov pad sa prvog mesta je neminovan

@hartbrejkkid

То само значи да је Шумахер бољи возач него Федерер тенисер ;)

objektivno, fedja trenutno pruza partije jedva bolje od biljke :) ako se ne popravi i nastavi ovom parom (koju iz nekog razloga smatras dovoljnom)- moze da zaboravi ne samo na 1., nego i na 2. mesto.... ali fedja je veliki sampion, videcemo da li ce se to i desiti.

bravo za noleta. uplasio sam se da ce igrati preopusteno posto je prosle nedelje uzeo masters, ali chela danas nije bio protivnik koji bi mogao da pokaze koliko je bitno novaku da i ovde odigra dobro... :)

Ako kazes da pruza jedva bolje partije od biljke onda je njegova forma odlicna jer biljka igra svoje partije zivota:lol:
Ja sam skoro siguran da ce osvojiti Hamburg ili Rolan Garos i da za te turnire tempira formu...mislim da ce ocistiti sve sa terena u Hamburgu...vec je krenuo od Nieminena(dao mu je samo 4 gema)...Soderling ce jos gore da prodje(a Nole moze vrlo lako da se oklizne protiv Karlovica, u najboljem slucaju da se mnogo namuci8))

Federer brani finale Roland Garosa-a, Vimbldon i US Open titule.
Ako se neshto drastichno ne promeni,nema shanse da sve to odbrani.
Da ostavimo po strani"manje"turnire kao Masterse gde njegovo vreme da brani tek dolazi-Hamburg,Montreal,Sinsinati...
Jedino je i dalje favorit na travi ali i za to cemo da vidimo.
Federer is going down.

Ako kazes da pruza jedva bolje partije od biljke onda je njegova forma odlicna jer biljka igra svoje partije zivota:lol:
Ja sam skoro siguran da ce osvojiti Hamburg ili Rolan Garos i da za te turnire tempira formu...mislim da ce ocistiti sve sa terena u Hamburgu...vec je krenuo od Nieminena(dao mu je samo 4 gema)...Soderling ce jos gore da prodje(a Nole moze vrlo lako da se oklizne protiv Karlovica, u najboljem slucaju da se mnogo namuci8))
samo sto sa najboljim partijama karijere, davidenko ne moze iznad 4. mesta... i dalje ume da izgubi od bilo koga. a to fedjino lupanje slabih protivnika ko zvecke smo imali dosta prilike da gledamo ove godine... stavise, to je jedna od retkih stvari koje su mu ostale :p jeste istina da popravlja formu, ali ako te ne ucini jos bolje odsvirao je sa svojim jedinim bitnim mestom. bolje neka razmislja o svom vimbldonu, nego sto se nada rafinom RG-u... a nije mi jasno kako mozes da kazes da je federer dobro odradio dosadasnji deo sezone?! ATP (koji uzimas kao merilo) trka ne govori tako (ma koliko se sladio bodovima od prosle sezone koje je potrebno tek odbraniti)... a mislim da nema vise smisla ovde razglabati- videcemo vec sta ce dalje biti (izgubih previse vremena ovamo) :o

on je morao uloziti sve u RG 2003. ili 2004. i ucinio bi to da je znao kakvo mu se zlo sprema od iduce godine!!!

Rafa je u Rimu malo ispao iz ritma ali za par dana to ce biti to. eventualni gubitak Hamburga nece biti smak sveta,zna se koji trofej on zeli

ima on ambicije i uvek se trudi ali RG mu je zaista svetinja

posle toga bi mogao da ispravi proslu sezonu i uzme Vimbldon a onda ima Stutgart,koji je takodje njegovo bunjiste. posle toga njega zaista vise nije briga i ako padne jos neki Masters bice dobro,ako ne nikom nista

naravno,tu je i Olimpijada

Grizzly napisao si da Djokovic nije postigao nista posebno da bi se u njega polagale nade,pa ajde molim te napisi sta treba da uradi Djokovic da bi za tebe bio dobar?u ovoj godini je dosad najuspesniji sa jednim grend slemom i dva mastersa.bas si subjektivan kad ovako pises,ne kazem ja da je on bolji od Federera,ali i ti ga pretera sa tim da nije nista postigao.

Djokovic je definitivno do sda najvise pokazao,ja mogu samo da s enadam da ce Federe do kraja sljakerskog dela sezone da igra kao protiv Nieminena...Ako to ostvari,eto njemu finala gde god da se pojavi.Ali do sada smo videli da odvali jednog pa se spotakne an drugom....

On nema sta da se boji sve do Vimbldona,najverovatnije.E tu pocinju problemi.Ako tu nedigne svoju igru-narocito posle Vimbldona,mozemo da ocekujemo smenu na vrhu.Opet,to nista ne mora da znaci.Nadal vec godinama posle Vimbldona ne postoji,Nole se mozda isto tako istrosi do tada....Ko zna?Mozda Rodik poludi ili tako nesto :D

Sutra Federer verovatno oko 13h.Bas moram da gledam taj mec :D

ma preterao je stvarno cuj nije postigao nista,pa sta vise treba da uradi a tek mu je 20godina?mislim da budemo realni daleko je on jos od Fedexa ali da nije nista postigao to je takva glupost nevidjena.i da rekao je da osvajanje grend slema nije nista posebno,pa to je vrhunac svakog tenisera da osvoji grend slem a on rece suprotno...

slazem se sa tobom Srle do Vimbldona je Fedex miran e onda nastaju problemi ako tu lose prodje...na tvrdoj podlozi je Fedexu najveci rival Djokovic.
sve je to relativno mozda u prvoj polovini sezone Novak i Rafa podele sve titule a posle u drugom delu sezone ih sve razbije Fedex,videcemo bice zanimljivo

slazem se sa tobom Srle do Vimbldona je Fedex miran e onda nastaju problemi ako tu lose prodje...na tvrdoj podlozi je Fedexu najveci rival Djokovic.
sve je to relativno mozda u prvoj polovini sezone Novak i Rafa podele sve titule a posle u drugom delu sezone ih sve razbije Fedex,videcemo bice zanimljivo

Jašta, vidjecemo!;)
A sto se tiche da fedex osvoji koju titulu, to ce biti veoma tesko..........po mom mishlenju
sanse su veoma male........slab je fedex.............mnogo slab......mislim u odnosu na
Rafu, Nowaka, mozda cak i u odnosu na Davidenka.....
Iskreno volio bih da bude zanimljiva ova sezona, ali da na kraju Rafa bude prwi na ATP
listi........i on ima dosta velike shanse......ovako gledajuci.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back