polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
proverio sam- zreb se obavlja tek u utorak... ali sada nisam siguran da li su nosioci vec odredjeni, pa je u utorak ipak samo popunjavanje... ali, ako je ikako moguce da nole udje na RG kao 2. nosilac, mislim da ce sutra dati sve od sebe... ma koliko je rafa favorit, i nole i fedja ce sve uraditi da bolje pokusaju da osvoje RG... mislim da su atp pozicije samo sredstvo, a najveci trofeji cilj... i da bas zato ne postoji cena za bolje prilike koje bi novak dobio (pogotovo sto bi mogao bez mnogo problema da sacuva 2. poziciju bar do kraja vimbldona, i jos malo), kao ni za ono sto je tipsa u svom slucaju izborio- da kao nosioc preskoci iste u prva dva kola RG-a...Mislim da je raspored za RG vec odredjen pre Hamburga tako da mu nishta ne znachi.Sa Nadalom Novak kao i Federer imaju shanse ali iako, kao shto rekoh nekim chudom dobije to bi bio jako jako iscrpljujuc mech.I onda na Federera treba takav,koji ce onog Italijana da pojede sutra u dva seta..skupljace gemove.Novaku je mnogo vaznije da proba da odbrani dobar proshlogidishnji rezultat na RG i polufinale,a za napad na 2. i 1.mesto tu su mu trava i beton posle gde je pre svega u odnosu na Rafu favorit.
no, da ne nagadjamo... sve cemo cuti i videti sutra... u jos jednoj izvrsnoj zavrsnici teniske nedelje

Poslednja izmena: