ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je raspored za RG vec odredjen pre Hamburga tako da mu nishta ne znachi.Sa Nadalom Novak kao i Federer imaju shanse ali iako, kao shto rekoh nekim chudom dobije to bi bio jako jako iscrpljujuc mech.I onda na Federera treba takav,koji ce onog Italijana da pojede sutra u dva seta..skupljace gemove.Novaku je mnogo vaznije da proba da odbrani dobar proshlogidishnji rezultat na RG i polufinale,a za napad na 2. i 1.mesto tu su mu trava i beton posle gde je pre svega u odnosu na Rafu favorit.
proverio sam- zreb se obavlja tek u utorak... ali sada nisam siguran da li su nosioci vec odredjeni, pa je u utorak ipak samo popunjavanje... ali, ako je ikako moguce da nole udje na RG kao 2. nosilac, mislim da ce sutra dati sve od sebe... ma koliko je rafa favorit, i nole i fedja ce sve uraditi da bolje pokusaju da osvoje RG... mislim da su atp pozicije samo sredstvo, a najveci trofeji cilj... i da bas zato ne postoji cena za bolje prilike koje bi novak dobio (pogotovo sto bi mogao bez mnogo problema da sacuva 2. poziciju bar do kraja vimbldona, i jos malo), kao ni za ono sto je tipsa u svom slucaju izborio- da kao nosioc preskoci iste u prva dva kola RG-a...
no, da ne nagadjamo... sve cemo cuti i videti sutra... u jos jednoj izvrsnoj zavrsnici teniske nedelje :D

Poslednja izmena:
Ne znam i meni nije najjasnije,gledao sam po netu neki prichaju da su nosioci vec odredjeni,drugi da Nole ako prestigne Rafu u Hamburgu ce vec na RG biti 2.nosilac...ja ipak mislim da je prva solucija.
U tom sluchaju mu taj prelazak ako ne utiche na renking na RG nishta ne znachi sad.Vaznije je da on bude 100% spreman i fit za RG nego da se smara i umara sa Rafom 3 sata na suncu "samo"da bi ga ako i uspe da pobedi u finalu chekao odmoran i motivisan Federer.I to nedelju-dve pre turnira gde moze da igra i do 7 mecheva na 3 a ne dva seta kao na Mastersima.Treba gledati na duze staze.Svestan je toga i Rafa zato je i izjavio ono da ga do Vimbldona prestize jer zna da posle RG jako jako teshko moze da mu parira rezultatima.

Ne znam i meni nije najjasnije,gledao sam po netu neki prichaju da su nosioci vec odredjeni,drugi da Nole ako prestigne Rafu u Hamburgu ce vec na RG biti 2.nosilac...ja ipak mislim da je prva solucija.
U tom sluchaju mu taj prelazak ako ne utiche na renking na RG nishta ne znachi sad.Vaznije je da on bude 100% spreman i fit za RG nego da se smara i umara sa Rafom 3 sata na suncu "samo"da bi ga ako i uspe da pobedi u finalu chekao odmoran i motivisan Federer.I to nedelju-dve pre turnira gde moze da igra i do 7 mecheva na 3 a ne dva seta kao na Mastersima.Treba gledati na duze staze.Svestan je toga i Rafa zato je i izjavio ono da ga do Vimbldona prestize jer zna da posle RG jako jako teshko moze da mu parira rezultatima.
kakogod... ne verujem da ce se nole bas prepustiti kada je stigao do 1/2f...

- ako si u pravu da ne moze biti 2. nosilac na RGu, verovatno ce onda protiv rafe pokusati da skrati poene (koliko mu rafa dozvoli), kako bi imao sanse u eventualnom finalu i kako bi, naravno, sacuvao i energiju...
- ako moze biti 2. nosilac na RG-u;- sve ce podrediti ovom mecu... opet zbog buducnosti koju pominjes... :)
- postoji i 3. varijanta... da novak da sve od sebe da izbije na 2. mesto sada, cak i ako mu to ne da nista na RG-u... jer, dobre su sanse da bi nole ostao 2. i posle rg-a, a to bi mu definitivno dalo status 2. nosioca na vimbldonu!

ali, videcemo, videcemooo.... i rafa ima jednu, mozda i najrealniju soluciju- da uzme hamburg i RG :)

Poslednja izmena:
Grizly ok to je tvoje misljenje samo i dalje mislim da je subjektivno...Novak je ove godine vec pobedio Rafu u polufinalu Indijan Velsa,a sutra mislim da nece uspeti,jer Rafa je na sljaci ubedljvio najbolji.ovo sto si rekao da Novak nece biti broj 1,siguran sam da debelo gresis ali videcemo vreme ce pokazati sve...ja sam siguran da ce Novak nastaviti da osvaja trofeje

i da jako je smesno sto osporavas Djokoviceve kvalitete koje on dokazuje,pogotovo ove godine covek je igrao tri finala velikih turnira i sva tri osvojio a ti tu govoris kako nije nista postigao...vreme ce da te demantuje,naravno da on nemoze svaki turnir da osvoji ali bice broj 1 svidelo se to tebi ili ne.

i jos nesto rekao si da Nadalu i Djokovicu prolaze godine i kao nece biti prvi??ma daj covece evo videces vreme ce da te demantuje pa Novak ima 20 a Rafa 2,ja ti garantujem da ce njhi dvojica dugo da vladaju svetskim tenisom uz naravno Federera

htedoh reci Novak ima 20 a Rafa 21 pred njima je tek vrhunac karijere

Poslednja izmena od moderatora:
@Gari Samo je jedan vladar...ostali ga jure;) tako je oduvijek i u svakom sportu...
Mladi su oni ali smatram da ce se umoriti cekajuci da Roze ode a do tada ce se pojaviti nova motivisana mladjarija koja ce da gazi...

@Tema Federer je obezbjedio finale...mislim da ce biti laganih 2-0 protiv Sepija...
A drugi mec ne mogu da prognoziram jer i jedan i drugi su vise motivisani za Rolan Garos...ali mislim da Rafa zeli da odbrani 2. mjesto tako da ce zagristi od pocetka...a uostalom cuva i titulu ``vladara sljake`` tako da ce Djokovic najvjerovatnije da ceka 2. mjesto i dalje...ali sa trenutnom formom mislim da moze i Nole do pobjede...zavisi koliko je zeli...
Federer odradjuje Hamburg mada bice interesantno finale i da ga ne ureknem od neke povrede da ipak sacekamo kraj meca protiv Sepija...:mrgreen:

Federer odradjuje Hamburg mada bice interesantno finale i da ga ne ureknem od neke povrede da ipak sacekamo kraj meca protiv Sepija...:mrgreen:

Nemash sta da ga ureknesh!.......Sto se tice sansi Sepija da pobjedi su minimalne!
A sto se tiche njegowe povrede, to je veoma tesko, posto se on skoro nikad ne povrijedi!
Ali dobro, volio bih da se to desi:mrgreen:

poprilicno lako, federer je savladao sepija, cak lakse nego sto sam mislio!
i tako se plasirao u finale......
u finalu ce ga cekati pobjednik iz mecha borac - pisac:D....... koji sada slijedi!

kamon bejbi!:D............posle velike muke, rafa dolazi do prvog seta......
sve zasluge za sve lopte koje je stigao rafa...........stvarno fenomenalan tenis u prvom setu!:D

дошао је сигнал, ево иде други сет , и ја могу да кажем да Ноле игра ко цар! :-D
одушевио ме за сада! шта год да уради. . свака му част !
:worth:

дошао је сигнал, ево иде други сет , и ја могу да кажем да Ноле игра ко цар! :-D
одушевио ме за сада! шта год да уради. . свака му част !
:worth:

da stvarno odavno nisam gledao bolji tenis!
sad je nole nadalu uzeo brejk, tako da to i nije bash dobro po rafu!:(

Nema veze Nole se dobro drzao.
Nadal bolje od ovoga ne moze,Djokovic moze tako da je samo pitanje vremena kad ce ga dobiti i na shljaci.

svaka cast nadalu,ali djokovic je stvarno pokazao sta zna posle jednog turnira na drugi i sibati se ovako sa nadalom gde je rezultat mogao lako da bude obrnut...svaka cast obojici

SVAKA CAST i Noletu i Rafi!!!ovoj je finale pre finala,atomski tenis ali Rafa je imao vise snage i na kraju ide zasluzeno u finale.Novak me je iznenadio svojom odlicnom igrom i dokazao je da moze da parira Rafi na sljaci,sto je vrlo bitno pred Rolan Garos,kakve je Rafa poene vracao svaku mu cast,nije on dzabe kralj sljake!!!ali sve cestitke i Novaku koji je smogao snage posle Rima da dodje do polufinala u Hamburgu i pruzi ovakav otpor Rafi!!!sutra naravno navijam za Rafu protiv Fedexa

Svaka cast i jednom i drugom.... Naravno da je Nadal kralj sljake ali mislim da smo dobili i jednog "princa" koji ce vrlo drzo zbaciti kralja sa trona...

Pitanje koliko se Nadal istroshio ovde..ja bi bash zato voleo da naguzi Fedexa jer ovaj se proshetao do finala ne odigravshi ni sa jednim nosiocem.
Ovoaj mech je odprilike bio na neki nachin isto kao i finale US opena.I tada se videlo da Djokovic moze ma shta neki posle prichali.I ovde je imao skoro 20 brejk lopti ali falilo mu je i zrnce sretje..recimo kad mu je pukla zica na jedu brejk loptu.Rafa zasluzeno dalje,ali ono shto je 100% sigurno da je Djokovic pokazao da moze da ga dobije i na shljaci.
Mech godine dosada.

Pitanje koliko se Nadal istroshio ovde..ja bi bash zato voleo da naguzi Fedexa jer ovaj se proshetao do finala ne odigravshi ni sa jednim nosiocem.
Ovoaj mech je odprilike bio na neki nachin isto kao i finale US opena.I tada se videlo da Djokovic moze ma shta neki posle prichali.I ovde je imao skoro 20 brejk lopti ali falilo mu je i zrnce sretje..recimo kad mu je pukla zica na jedu brejk loptu.Rafa zasluzeno dalje,ali ono shto je 100% sigurno da je Djokovic pokazao da moze da ga dobije i na shljaci.
Mech godine dosada.

daleko od toga... na sljaci da ali Mojin i Rafin mec iz Cenaja jednostavno nije mogao biti bolji

u finalu ponovo dva najbolja tenisera ove decenije

Rafa se ovde silno istrosio a onaj izbegavao nosioce u svakom kolu. ipak,idemo Rafa po titulu broj 26.

zasluzio si je nakon ovog danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back