ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš je zaslužio i to i više od toga. Federer je bio bolestan pa nije predao ni jedan meč a mogao je da se izvuče na bolest. Dok Davidenko preda meč u Nedelju dok u Sredu već igra i koja mu je to povreda:confused: Lakše mu je ovako nego da časno izgubi.

ma odlicno... ipak,opet cu ponoviti da ovakvom igrom nece skoro videti titulu jer ratnik sa Majorke ne predaje meceve kao ova ruska budala. ako treba,igrace 6 sati i dati sve od sebe pa makar sutra ne ustao iz kreveta (Cenaj je primer)

ne znam sta mu je bilo ali nije imao cega da se plasi jer je bio bolji i u prvom setu a u drugom je predao dok je imao prednost.. priznala ti to ili ne,NOSONJI JE TITULA POKLONJENA

Ма gde je bio bolji koliko je imao brejk prilika 5 ili 6 nije uspeo da ih iskoristi ali je imao priliku što za amebu ne može da se kaže.
Bilo kako bilo još Rafa nema prvu titulu ove godine. Imaće jako težak posao da odbrani sve titule od prošle godine zbog rasporeda. Neki govore da će možda Hamburg preskočiti pošto njega nije osvojio.
Videćemo kako će biti. Za sada mu ide doboro u dublu pobedio je nestora i zimonjića.

Ма gde je bio bolji koliko je imao brejk prilika 5 ili 6 nije uspeo da ih iskoristi ali je imao priliku što za amebu ne može da se kaže.
Bilo kako bilo još Rafa nema prvu titulu ove godine. Imaće jako težak posao da odbrani sve titule od prošle godine zbog rasporeda. Neki govore da će možda Hamburg preskočiti pošto njega nije osvojio.
Videćemo kako će biti. Za sada mu ide doboro u dublu pobedio je nestora i zimonjića.

davidenko nije imao brejk lopte u prvom setu????

ne trebaju Rafi ovakve titule,on ce svoje osvojiti!!! odbrabnice sve trofeje i silovati sve redom na svom bunjistu u Parizu. nosonju mozda i nece jer ko zna da li ce ovaj uopste stici do te faze

Raspored meceva za SREDU! :)

COURT CENTRAL start 10:00 am
[Q] S Bolelli (ITA) vs [4] N Davydenko (RUS)
[1] R Federer (SUI) vs [Q] R Ramirez Hidalgo (ESP)
[WC] M Ancic (CRO) vs [2] R Nadal (ESP)
[Q] K Vliegen (BEL) vs [7] R Gasquet (FRA)
[4] M Bhupathi (IND) / M Knowles (BAH) vs M Melo (BRA) / A Sa (BRA)

COURT DES PRINCES start 10:00 am
[5] D Ferrer (ESP) vs [WC] M Safin (RUS)
G Monfils (FRA) vs [15] I Karlovic (CRO)
S Querrey (USA) vs A Seppi (ITA)
[Q] O Rochus (BEL) vs [6] D Nalbandian (ARG)
P Hanley (AUS) / L Paes (IND) vs [2] J Erlich (ISR) / A Ram (ISR)

COURT 2 start 10:00 am
[Q] N Lapentti (ECU) vs J Tipsarevic (SRB)
[8] M Youzhny (RUS) vs I Andreev (RUS)
[13] J Ferrero (ESP) vs J Nieminen (FIN)
[12] T Robredo (ESP) vs R Soderling (SWE)

COURT 9 start 12:00 noon
[16] P Kohlschreiber (GER) vs N Kiefer (GER)
N Almagro (ESP) vs [11] J Monaco (ARG)
[8] J Bjorkman (SWE) / K Ullyett (ZIM) vs M Fyrstenberg (POL) / M Matkowski (POL)

COURT 11 start 12:00 noon
N Djokovic (SRB) / R Stepanek (CZE) vs [5] S Aspelin (SWE) / J Knowle (AUT)
[6] L Dlouhy (CZE) / P Vizner (CZE) vs I Andreev (RUS) / I Ljubicic (CRO) or F Cermak (CZE) / P Kohlschreiber (GER)

kako je bilo u Kg-u?

Ma u KGu klasika,bilo je sjajno :D :D :D Kako moze da bude drugacije po onako divnom vremenu? ;)

No,da se vratim malo na Federera..Jedva cekam jos jedan mec njegov na sljaci.Neobicno mi da ga uopste gledam na toj vrsti podloge,al ajde. Ja se sve nesto nadam da ce uzeti bar jedan Masters na sljaci i time ucutkati sve redom.Ako mu i ne uspe,ono bar da dodje od polufinala svakog turnira i bice sjajno.Ako pogledate prosologodisnje rezultate shvaticete o cemu govorim... :D :D :D

ybg,meni stvarno nije bilo dobro :(

valjda ces opet vamo a bio bi red da se i ja dovucem u Beograd pa se gledamo

tesko ce on druze do bilo cega... i tu vise nije problem samo Rafa ili Nole ali ostaje da vidimo

nordice jer mislis da Ancic moze da dobije Nadala?vidim gore si napisao veliki mec,pa tesko da ce biti veliki ja ocekujem rutinsku pobedu Nadala i plasman dalje,ipak se zna ko je kralj sljake

nordice jer mislis da Ancic moze da dobije Nadala?vidim gore si napisao veliki mec,pa tesko da ce biti veliki ja ocekujem rutinsku pobedu Nadala i plasman dalje,ipak se zna ko je kralj sljake

za mene je veliki jer su mi to dva ubedljivo najomiljenija tenisera. tesko da Rafi bilo ko moze prici na njegovoj podlozi ali se necu preterano radovati jer ce Mario ipak izgubiti. naravno,od sledeceg kola Rafa ima moju punu podrsku,sutra cu samo uzivati :)

Hehhhhehhe...Neka,neka,ipak je sad ovo period kad Rafa treba da razbija :D

Opet,gledao sam par meceva na Estorilu....Znam da Federer igra i tu promenljivo,al sve se nesto nadam da ce uraditi nesto..Hmm.videcemo na kraju krajeva.
Za Ancica i Nadala-ocekujem da Rafa odvali Ancica,ipak je on igrac za brze podloge ;)

ja ne mislim da ce biti odvaljivanja, ali videcemo :D
coooovece... 107 pobeda i samo 3 poraza na sljaci! svake druge godine rafa izgubi jedan mec. :lol: naravno- nikako na RGu.....
--------
BRAVO TIPSA!!! Ne samo sto je prosao u 3. kolo, nego je to uradio na nimalo naivan nacin... Izgubio je 1. set i u drugom gubio 6:5... cini mi se [posto je do pred kraj seta vodio (livescore)] da je tada morao da vraca brejk pre nego sto ce dobiti tiebreak i 3. set sa 6:4.

a davidenko se izmigoljio nekako, ali verujem da bi ga ozbiljniji protivnik sredio... kasno je boleli upalio... jedino sto davidenko nema ozbiljnog protivnika pre rafe... al dobro...

fedja koliko vidim opet bes iskaljuje na anonimusu... bar do 2. seta :lol: definitivno nije onaj stari....

a uskoro- verovatno najbolji mec prvih nekoliko dana!

e stvarno... ovaj hidalgo ispade prava pi**ica... ali je i fedja poceo dobro da igra pred kraj. no, sveukupna slika mu ne daje previse sansi da zadrzi prvo mesto ove sezone.

Srle, jesi smislio za koga ces navijati kad se aligator uskoro povuce? Ili ako nema mooda da se povuce, onda kad padne negde na 5-6 to mesto atp, da se kolje sa Nalbandijanom, Rodikom, Amebom. Ferrerom? :D

Heheheeee.... :D Iako si neretko bio navijacki neprijatelj, dobrodosao si medju Noletove :D

Raspored za CETVRTAK!

COURT CENTRAL start 10:00 am
[5] D Ferrer (ESP) vs J Tipsarevic (SRB)
[13] J Ferrero (ESP) vs [2] R Nadal (ESP)
[1] R Federer (SUI) vs G Monfils (FRA)
[3] N Djokovic (SRB) vs [14] A Murray (GBR)
[1] B Bryan (USA) / M Bryan (USA) vs [WC] J Benneteau (FRA) / N Mahut (FRA)

COURT DES PRINCES start 10:00 am
I Andreev (RUS) vs N Almagro (ESP)
[16] P Kohlschreiber (GER) vs [4] N Davydenko (RUS)
[12] T Robredo (ESP) or R Soderling (SWE) vs [6] D Nalbandian (ARG)
S Querrey (USA) vs [Q] K Vliegen (BEL) or [7] R Gasquet (FRA)
F Cermak (CZE) / P Kohlschreiber (GER) vs R Nadal (ESP) / T Robredo (ESP)

COURT 2 start 1:00 pm
J Coetzee (RSA) / W Moodie (RSA) vs [7] A Clement (FRA) / M Llodra (FRA)
[8] J Bjorkman (SWE) / K Ullyett (ZIM) or M Fyrstenberg (POL) / M Matkowski (POL) vs P Hanley (AUS) / L Paes (IND) or [2] J Erlich (ISR) / A Ram (ISR)

kao sto sam rekao Nadal je pocistio Ancica koji nije dorastao da se bori sa najvecim teniserima danasnjice Federerom,Nadalom,Djokovicem...odlicna vest je i nova pobeda Tipsarevica.svaka mu cast izgleda da je odlucio da pocne ozbiljnije da igra i trenira,bilo bi lepo kad bi on usao u prvih 20 sto moze ako nastavi da igra ovako

• moze samo fino da dobije po guzi*i
  • rafa ga je sa lakocom dobio
  • prvi set: 6:0
  • drugi set: 6:3
  • onaj federer zamalo da izgubi od onoga (zaboravio sam kako se zowe),
  • jedva je izvukao pobjedu, na taj brejk..........

Bravo za Noleta. Rafi svaka cast, a za Fedju nemam komentara dok ne odigra sutrasnji mec protiv Nalbandiana... Biljka ima ubedljivo najlaksi zreb pa cu o njemu pricati kada vidim koliko ubedljivo ce da ga razvali rafa...

Raspored meceva za PETAK! :)

COURT CENTRAL start 10:30 am
I Andreev (RUS) vs [4] N Davydenko (RUS)
[1] R Federer (SUI) vs [6] D Nalbandian (ARG)
[5] D Ferrer (ESP) vs [2] R Nadal (ESP)
[3] N Djokovic (SRB) vs S Querrey (USA) or [7] R Gasquet (FRA)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back