ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bravo dugajlijo!!!!

nakon sjajnog Moje pada i Gaske i dzin iz Amerike na svom debiju u Monte Karlu odlazi u 1/4

pisca verovatno ne moze da pobedi ali njemu to vise nije ni vazno. sjajan rezultat :D

JEEEEEEEEEEEAaaAAAAAAAAAAAa :D :D :D

Federer - nalbandijan 5:7.6:2.6:2!!! i niko ne moze da kaze da je slabo igrao!!! Sta vise,odigrao je jako jako dobro!!! To mi reci care!!!!

nije lose, nije lose... ali ako ga je nalbandian i dobijao to je bilo na tvrdoj podlozi koja mu, jos vise nego federeru a u odnosu na sljaku lezi. :P :D eh... kada se samo setim kako je mogao lepo da izleti na pocetku turnira... i on i biljka se ceo turnir razvlace do sledeceg i sledeceg kola...

e stvarno. fedja izgleda polako sredjuje formu (ako vec i nije; mislim moguce je da sada izgubi po koju partiju samo jer ga se protivnici ne plase kao nekada, iliti toliko koliko se hidalgo od njega usr'o) i jedva cekam da vidim sutrasnji mec. :D
od davidenka ocekujem da preda mec.

Neverujem da Davidenko ima neke velike šanse protiv Rafe. Pogotovo što je Davidenko igrao mečeve po tri seta, dok je Rafa svoje završavao u 2!
A za drugo polufinale.... ne znam šta će biti neizvesno je. Mada je Federer isto kao i Davidenko proveo više vremena na terenu od Novaka. Ko će biti odmorniji i bolji videćemo..... za Federera je i polufinale veliki uspeh posle onog katastrofalnog meča.
Ja bih volela da gledam finale Federer-Nadal, pa sad kako bude.

ја би` волео НОле - РАфА а сутра ће бити посластица Ђоковић-Федерер једва чекам ! да видимо како ће играти на шљаци, једини меч до сада на овој подлози добио је Федерер пре 2 године у Монаку , али од тада је Новак напредовао ко нико

ја би` волео НОле - РАфА а сутра ће бити посластица Ђоковић-Федерер једва чекам ! да видимо како ће играти на шљаци, једини меч до сада на овој подлози добио је Федерер пре 2 године у Монаку , али од тада је Новак напредовао ко нико

slazem se........u kolko je sutra mec???

Gledajte vi kad bude finale Federer - Davidenko:D
Fedja je odlicno odigrao zadnji mec...izgleda da mu ovaj trener ipak pomaze;)
A Biljci se nikad ne zna:lol: (to bi bila senzacija)

Kralj je ponovo na tronu, glavati književnik je oduvan sa terena, u panici je zaboravio da diše....
Sutra maestralno finale najboljih igrača Federer-Nadal.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back