top modelsica
Domaćin
- Poruka
- 3.544
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo bas i nije smesno. poznato je da nole ima problema sa disanjem i da mu sljaka predstavlja dodatno otezavajucu okolnost. no dobro, i ja se smejem fedjinim facama cele godineKralj je ponovo na tronu, glavati književnik je oduvan sa terena, u panici je zaboravio da diše....
Sutra maestralno finale najboljih igrača Federer-Nadal.
ovo bas i nije smesno. poznato je da nole ima problema sa disanjem i da mu sljaka predstavlja dodatno otezavajucu okolnost. no dobro, i ja se smejem fedjinim facama cele godine
a fedja je stvarno bio k'o stari... no, to nece jos znaciti da je spasen ove sezone tj. njegovo ljubljeno jedino bitno mesto![]()
I ja se smejem fedjinim facama cele godine ! Svaka Cast! Uostalom ako je MC cena za sledeci Noletov Gs nemam nista protiv.
ispade sada da covek igra sa tuberkulozom. nije da ne preda nekoliko meceva godisnje, ali ipak je dogurao do 3. mesta. verujem da ima mali hendikep, sa kojim i dalje ima svoje, u najmanju ruku solidne sanse.@polarni meda ako je vec tako bolestan i to mu se konstantno ponavlja onda moze da zaboravi na 1. mjesto...