ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kralj je ponovo na tronu, glavati književnik je oduvan sa terena, u panici je zaboravio da diše....
Sutra maestralno finale najboljih igrača Federer-Nadal.
ovo bas i nije smesno. poznato je da nole ima problema sa disanjem i da mu sljaka predstavlja dodatno otezavajucu okolnost. no dobro, i ja se smejem fedjinim facama cele godine :P
a fedja je stvarno bio k'o stari... no, to nece jos znaciti da je spasen ove sezone tj. njegovo ljubljeno jedino bitno mesto :D

:lol: Zato sto su sve oci na meni, sve postaje privatno i znacajno, ako podrzavam nekog sportistu, to se shvata vrlo licno. Tako da i ja, samo ako mi se licno neko svidja kao osoba, ili kao neki saradnik, ili tako nesto, onda mi i srce zaigra na pojavljivanje te osobe.

ovo bas i nije smesno. poznato je da nole ima problema sa disanjem i da mu sljaka predstavlja dodatno otezavajucu okolnost. no dobro, i ja se smejem fedjinim facama cele godine :P
a fedja je stvarno bio k'o stari... no, to nece jos znaciti da je spasen ove sezone tj. njegovo ljubljeno jedino bitno mesto :D

Axa važi, on ima problem sa disanjem ne i astmu a sada ima i to.
Juče je na preskonferenciji izjavio kako je odmoran i svež, te kako nije izgubio puno energije u dosadašnjim mečevima a danas mu se odjednom vrti u glavi i ne može da diše.:confused:
Definitivno nije mogao podneti fantastičnu Rodžerovu igru, te videvši da nema odgovor predao je meč.
To mu ulazi u naviku predhodno je predao Davidenku jako bitan meč za reprezentaciju, prošle godine Nadalu na Vimbldonu i sada Federeru!

Posle ovog meča počinjem da cenim JJ mnogo više. Ona je primila 4 inekcije u ledja i nastavila je da igra. Čak je uzela i šaku lekova za bolove da bi nastavila da igra i dostojanstveno je ostala u meču.

I ja se smejem fedjinim facama cele godine ! Svaka Cast! Uostalom ako je MC cena za sledeci Noletov Gs nemam nista protiv.

I ja umirem od smeha Novakovoj ogomnoj glavi koja ne može da stane u ekran!!!
Pogotovo su mi smešna opravdavanja za gubljenje mečeva, a tek nevaspitani otac ma umiranje od smeha....
Novi gs..... pa onda mora da piše novu knjigu a ljudi nisu sakupili 40 eura ni za ovu!

kad vidim kakve ovde osobe pisu koje mrze Djokovica jer imaju kompleks,znaci strasno...ali ok uzivajte sad kad je izgubio ali na vasu zalost bice on opet onaj stari Nole a onda cemo videti...
inace sto se tice meca svaka cast Federeru apsolutno je zasluzeno pobedio igrao je bolje i plus sto je Djokovic igrao lose i to je to...inace slazem se da Nole nije trebao da preda i to mu je minus i mene je to iznerviralo.mogao je da nastavi do kraja....
sutra cu navijati naravno za Nadala,VAMOS RAFA rasturi Fedexa

Evo ga jedan covek sa finim komentarom...Federer je definitivno bio bolji,ja ionako navijam za Rozea,ali nije Nole bio bas toliko slab...I da,minus mu je sto predaje meceve.Ali to me nece naterati da verujem da mu i dalje nece biti pored Nadala najveca opasnost za prvo mesto ovde godine-Davidenka jednostavno ne racunam ozbiljno :D

Vratice se Nole,nadam se samo ne toliko da obori kralja :D :D :D :D

A za njegovog oca..Voleo bih da sad cujem neki njegov glup komentar za Federera,posto je bas voleo da ga blati.

Srle u pocetku nije ni Djokovic igrao lose,ali posle je poceo da pravi mnogo gresaka i protiv Federera to nije moglo da ostane nekaznjeno,Fedex se vraca u staru formu i nema sta zasluzeno ide u finale...
ali opet netreba sad previse pljuvati Djokovica jer on je u ovoj godini osvojio vec dva velika turnira a Federer i Nadal tacnije jedan od njih ce tek sutra osvojiti prvi veliki turnir u ovoj godini,dakle i pored toga Djokovic ostaje zasad najbolji teniser u ovoj godini...
sto se tice predaje Djokovica ja iako sam veliki navijac Djokovica to apsolutno osudjujem i to me je bas iznerviralo,znaci morao je da odigra do kraja mec,to mu je bas minus veliki...
i to za njegovog oca se isto slazem nema on pravo da govori lose o Fedexu,coveku koji je osvojio 12grend slemova,znaci to je isto minus,nadam se da ce se opametiti...
a sutra ocekujem dobar mec i mislim da ce Nadal dobiti...

1. bas me briga sta novakovi roditelji ili bilo ko drugi prica?! ne navijam za njih! dokle cete ih forsirati? a vece je cudo da oni koji su iz srbije mogu da navijaju protiv novaka, nego sto je cudno da mama i tata ponosno (neka je i preterano ponekada) hvale svog sina.

2. novaku je san da dodje do 1. mesta i svakako je svestan sta sve mora uciniti da bi dotle stigao- tacnije, verujem da nije pogresio predavsi mec. on se ne zadovoljava sitnicama, tj. lako kao sto to cini davidenko... a zdravstveni prolemi su ocigledni. ima problema sa disanjem na apsolutno svakom mecu- sta god on pricao o svojoj formi jedva dolazi do daha posle svake duze razmene. stavise, ubedjen sam da je tapakanje loptice pre servisa koliko koncentrisaje, toliko i dolazak do daha. ne zaboravimo da se srusio u finalu zagreba zbog premora i da je na vimbldonu resio da izadje rafi na megdan posle pobede u 1/4f sa koje je bio maltene iznesen... toliko o tome.

3. fedja se vraca [i uzevsi u obzir slabu novakovu partiju, posebno kako se predavanje blizilo kraju (sta god bili razlozi toga)] - tu nema sta... zasluzeno dobija priliku da zaigra protiv nadala u finalu

Mislim da nasi ljudi nemaju nista protiv Noleta, zabavan je lik, ali ne vole neke pratece stvari, npr ono sto rade njegovi roditelji, izjave provokacije, arogantni stavovi, stampanje skupih knjiga...pa se to prenosi na njega. Da se njegovi ne eksponiraju toliko, niko ne bi imao nista protiv Noleta.

@polarni meda ako je vec tako bolestan i to mu se konstantno ponavlja onda moze da zaboravi na 1. mjesto...

@top modelsica ti bas volis da si u centru paznje:P

@Tema Ne znam zasto niko nije stavio rezultate...
Federer - Djokovic 6-3 3-2(prekinuto-odustao Nole)
Nadal - Davidenko 6-3 6-2

eto pogodio sam da ce Roze odigrati odlicno...ocekivao sam da ce i Davidenko iznenaditi ali eto Nadal je Nadal(za sada gospodar sljake)
Ceka nas staro dobro finale:D za sve ukuse...;)

@polarni meda ako je vec tako bolestan i to mu se konstantno ponavlja onda moze da zaboravi na 1. mjesto...
ispade sada da covek igra sa tuberkulozom. nije da ne preda nekoliko meceva godisnje, ali ipak je dogurao do 3. mesta. verujem da ima mali hendikep, sa kojim i dalje ima svoje, u najmanju ruku solidne sanse. :)

Federer hoce jos dovoljno...bice najbolji svih vremena a onda moze da se povuce...
On je Sumaher ili Dzordan ili Pele medju teniserima i tu nema pogovora...

@polarnimeda Bogomi koliko se meni cini morace prvo Nadal da se izdovolji pa tek onda Nole mozda dodje na red:lol: do tada ce veliki Fedja da kolje prasice:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back