Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Gledam i Hale i Kvins i sve mi se pomesalo.
Ne znam ko gde igra.
Totalna konfuzija kod mene.
Ne znam ko gde igra.
Totalna konfuzija kod mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Kiki, opusteno. To za Zvereva.
Nisam znala za taj podatak da je Endi hteo da da nagradu za postradale u Londonu.
Bas mi je zao.
- - - - - - - - - -
Izgubio je i Raonic od nosilaca.
Svi u krizi, ili im trava ne "prija".
Ili su naleteli na bolje...
Dobro, Vavrinka se povredio.
A i Kirijos ima povredu kuka bas pred Vimbldon...
Da li ce igrati?
i dominik tim upravo ispao
u prvih 100 svako svakog može da dobije...tenis u svetu nikad lošiji
Pa kad sam to pisao prethodnih godina da je to razlog Noletove dominacije, svi su me redom pljuvali![]()
Ne bih to rekao.
Naprotiv, konkurencija nikada jaca.
konkurenti nikad izjednačeniji, ali teniseri nikad lošiji
Ne bih rekao. Konkurencija se izjednacila cim je NOLE osjetio umor. To pokazuje koliko je on u stvari bio nadmocan.
Umorio se od grljenja drveca.![]()
Ne, naprotiv. Prije ce biti od najuspjesnijih sezona u istoriji tenisa
Drvece je kao slag na tortu. To je ono najbitnije. Ko ne posjeduje empatiju, nije emotivno zdrava jedinka.
Kakav vernik, kakve prostitutke, o cemu ti?
Sad me ozbiljno zabrinjavas. Ajde ovaj trip sa grljenjem drveca, da si se i ti na to primio kao tvoj idol...ali odakle ti price o verniku i prostitutkama???![]()
Necu da lupetas i da me javno diskreditujes. Tako da slobodno mozemo ovde o svemu ako imas ista da kazes. Ako nemas i ako nameravas da lupetas i siris izmisljotine i lazi onda to nije lepo. Pogotovo od nekog ko je u fazonu "love, peace and harmony", "zivot je lep", "nek´ zivi ljubav"...i to samo zato jer ne klicem njegovom idolu.
Napisati realno stanje i gde je on sad u svetu tenisa (otprilike nigde) nema veze sa moralom i diskreditovanjem. Prouci malo pojmove ako ti nisu jasni.
Rekoh vec: to sto se ti osecas licno uvredjenim jer neko nesto napise u vezi Novaka - to je vec tvoj problem. Ali ti i dalje ne daje pravo da diskusije usmeravas ka licnom vredjanju, diskreditovanju i sl. sagovornika.
Neki su gori od talibana. Ne sme nista protiv njihovog alaha da se kaze.
Osnuj porodicu, usmeri energiju ka necemu korisnom. Nemas od klicanja Noletu nista.
Napisati realno stanje i gde je on sad u svetu tenisa (otprilike nigde) nema veze sa moralom i diskreditovanjem. Prouci malo pojmove ako ti nisu jasni.
Rekoh vec: to sto se ti osecas licno uvredjenim jer neko nesto napise u vezi Novaka - to je vec tvoj problem. Ali ti i dalje ne daje pravo da diskusije usmeravas ka licnom vredjanju, diskreditovanju i sl. sagovornika.
Neki su gori od talibana. Ne sme nista protiv njihovog alaha da se kaze.
Osnuj porodicu, usmeri energiju ka necemu korisnom. Nemas od klicanja Noletu nista.