ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
p.s.: sto ne kazes ljudima da si mi prekljuce dao reputaciju na moj komentar o Novakovom grljenju drveca, zeni koja ga je upropastila itd.? ;)

Zato sto sam mislio da si dosao sa sarkazmom, a ti jako dobro znas da ja nema problema sa humorom, ako je o istom rijec pa i kada je na moj racun :). Situacija je dobila drugi tok kada sam vidio da intonacija tvojih postova ima drugi smijer :). Mislim da ti je toliko jasno.

- - - - - - - - - -

A ustvari sam sve u pravu.

Pogubio si se malo. Ovde se pise o tenisu i teniserima...nidje veze da ubacujes moj privatni zivot i moje pisanje na drugim temama na forumu. Totalni promasaj.
A Novaka hvala Bogu sme svako da komentarise, to sektasi i fanatici ne mogu nikom da zabrane. Tako ti je kako ti je.

Naravno da svako ima pravo da komentarise, samo, takodje svi imaju pravo da znaju i o osobi koja komentarise :). Tako da, opusteno. Tebi je prvom zasmetalo narusavanje kredibiliteta iako nisam napisao nista konkretno ;).

realno, ni federer nije imao neku konkurenciju...jedino mu nadal redovno mrsio račune, a malo kasnije mu je i novak postao dostojan rival

- - - - - - - - - -

konkurenti nikad izjednačeniji, ali teniseri nikad lošiji

Federer je svakako najbolji tako da ne možeš realno da proceniš snagu njegovih rivala. Na primer, Rodik i Hjuit bi bili daleko uspešniji da su igrali pre ili posle Federerove ere i imali bi siguno bar 5-6 GS titula.

- - - - - - - - - -

Necu da lupetas i da me javno diskreditujes. Tako da slobodno mozemo ovde o svemu ako imas ista da kazes. Ako nemas i ako nameravas da lupetas i siris izmisljotine i lazi onda to nije lepo. Pogotovo od nekog ko je u fazonu "love, peace and harmony", "zivot je lep", "nek´ zivi ljubav"...i to samo zato jer ne klicem njegovom idolu.

Kad ga ubodeš kako treba, odmah isplivava bosančeros vulgaris u punom svetlu :lol:

- - - - - - - - - -

Ne diskreditujem ja tebe, uopste. Isto ti radis i sa NOLETOM a to nije fino niti moralno sa druge strane. Mnogo je vas koji sebi daju za pravo da napisu nesto o drugome a svoju mnogo vecu prljavstinu guraju pod tepih. To prije svega nije ljudski.

- - - - - - - - - -

Dodao bih da ja nikada ne pisem lazi. To mi nije u prirodi. To znas ti, a znam i ja :)

Od kako sam ja na forumu si slagao barem 10 puta. Dokazano :mazipsa:

I ovo je onda 11. laž (to da ne lažeš) :lol:

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
Razgazio ga Kralj :D

Da budemo objektivni, prvi set je bio totalno izjednačen, TB je presudio :D
Miša je pao u drugom setu.

Pobednik Hale-a se koliko mi se čini već zna, ne znam ko bi sada od ovih koji su ostali mogao da ugrozi Federera.
On igra neverovatno lako, kao u najboljim danima.

U Kvinsu je situacija malo složenija ali ipak mislim da je Čilić najozbiljniji kandidat.

Federer je svakako najbolji tako da ne možeš realno da proceniš snagu njegovih rivala. Na primer, Rodik i Hjuit bi bili daleko uspešniji da su igrali pre ili posle Federerove ere i imali bi siguno bar 5-6 GS titula.

- - - - - - - - - -

Kad ga ubodeš kako treba, odmah isplivava bosančeros vulgaris u punom svetlu :lol:

- - - - - - - - - -

Od kako sam ja na forumu si slagao barem 10 puta. Dokazano :mazipsa:

I ovo je onda 11. laž (to da ne lažeš) :lol:

- - - - - - - - - -

Moze jedan dokaz, bar jedan. Trazim ga samo zato sto ces ostati nedorecen :malav:

Igraju se teniski turniri u Haleu i Kvinsu, ali to ovdje nikog ne zanima. Jedna te ista priča se ponavlja svakodnevno. Čak je i današnja pobjeda Federera prošla nezapaženo.

Pa ne igra bog otac alah Nole i onda to "strucnjake" ovde slabo zanima.
Kao sto rekoh: uskoro ce podforum "Tenis" da nestane medju "Ostalim sportovima". Pomodarstvo cisto...jos babe da pocnu da vuku tasne sa reketima na ledjima. Kao i uvek srpska posla, iz krajnosti u krajnost.

Elem, ima nas koji pratimo. Tuta je zajjeban igrac kad se uozbilji. Doneo danas laganih 200 EUR na kladzi. :mrgreen:

wette_23.06.2017.jpg

Poslednja izmena:
Rodzer rutinski pobedjuje u Haleu, koliko vidim.
I verovatno osvaja turnir.
Mislila sam da ce biti finale (neki strucnjaci su projektovali finale Federer vs A. Zverev, ali Zverev se muci sa Bautista Agutom... Videcemo.
Vec u Kvinsu ne bih znala ko ce pobediti.
Vise me zanima Hale.

Zverev je u trecem setu protiv Bautiste Aguta prosto eksplodirao.
Neverovatno kakav ima dobar i jak servis.
Gnjavio je u prva dva seta, nije to bio dobar tenis, a onda bombe od servisa i na kraju zasluzena pobeda.
Ne znam sta je to u tom decku, valjda neka harizma kojom zraci.
Nadam se da ce doci do finala gde ce ga cekati Rodzer.
Ja sam odusevljena tim deckom. Zna sta hoce. Nadam se samo da ga nece neko iskvariti, mislim na okruzenje, mlad je, sponzoruse koje samo cekaju kako bi da mu se okace na vrat, ali to je izgleda neminovnost za te tenisere da pronalaze neke po meni totalno pogresne zene ili devojke za partnerke.
Primetila sam da nosi sat koji me mnogo podseca na sat koji nosi Rafa. Izgleda da im je isti sponzor. Casovnicarska kuca, kako ono bese, valjda R. Mil...
I kamermani su to primetili, pa su mu u krupnom planu snimali levu ruku na kojoj nosi taj cuveni sat. E sada cete drvlje i kamenje po meni da srucite, ali ja volim da znam i sta se desava po teniskim kuloarima...
Sta cu, zensko sam, radoznala...

Kladila bih se i ja, ali mi nesto glupo da se pojavljujem tamo.
A nesto ne bih on line preko interneta. Nije mi sigurno.

Danas se vecina ljudi kladi online. Nema sta da bude nesigurno, sve je regulisano. Kao sto vecina ljudi (bar ovde kod mene) mnoge poslove obavlja online (od kupovine namirnica, namestaja, bilo kakvih stvari na recimo amazonu itd.)
Retko svratim u kladionicu, a rado sam vidjen tamo. :lol:

Nadam se samo da ga nece neko iskvariti, mislim na okruzenje, mlad je, sponzoruse koje samo cekaju kako bi da mu se okace na vrat, ali to je izgleda neminovnost za te tenisere da pronalaze neke po meni totalno pogresne zene ili devojke za partnerke.

Ima i normalnih. Recimo Agasi i Graf, koji nikad nisu krasili stranice zute stampe, gospoda ljudi.
Inace, to nije samo specificno za tenisere. Generalno, uspesne muskarce uvek vijaju i te koje bi da se "uvale". Nista cudno.

Pobednik Hale-a se koliko mi se čini već zna, ne znam ko bi sada od ovih koji su ostali mogao da ugrozi Federera.
On igra neverovatno lako, kao u najboljim danima
.

U Kvinsu je situacija malo složenija ali ipak mislim da je Čilić najozbiljniji kandidat.

Rekoh ja pre 2 dana.. sad ću da se samoutepam što ne odoh u kladionicu. :dash:

Još Čilić da pobedi i idem da izvršim harakiri :sad2:

Poslednja izmena:

Back