ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izgubio Marej, a i Vavrinka pre toga. Vavrinka ima povređeno koleno, nije uopšte mogao da trči. Čudi me da je uopšte igrao.

Sad mi tužno jer je komentator izjavio da će Marej ako osvoji Kvins, svoju nagradu od oko 400.000 evra dati u dobrotvorne svrhe, nastradalima tamo.
Jadni ljudi se ponadaše...

Gledala sam i Zvereva juniora, ne prija mi njegova igra. Igra kao robot, bez srca, emocija...

Linejna, izvini, znam da je tvoj miljenik ali ja ga tako doživljavam.

Poslednja izmena:
Ma Kiki, opusteno. To za Zvereva.
Nisam znala za taj podatak da je Endi hteo da da nagradu za postradale u Londonu.
Bas mi je zao.

- - - - - - - - - -

Izgubio je i Raonic od nosilaca.
Svi u krizi, ili im trava ne "prija".
Ili su naleteli na bolje...
Dobro, Vavrinka se povredio.

A i Kirijos ima povredu kuka bas pred Vimbldon...
Da li ce igrati?

Ma Kiki, opusteno. To za Zvereva.
Nisam znala za taj podatak da je Endi hteo da da nagradu za postradale u Londonu.
Bas mi je zao.

- - - - - - - - - -

Izgubio je i Raonic od nosilaca.
Svi u krizi, ili im trava ne "prija".
Ili su naleteli na bolje...
Dobro, Vavrinka se povredio.

A i Kirijos ima povredu kuka bas pred Vimbldon...
Da li ce igrati?

:ok:
Sve se tu skupilo, prelaz sa šljake na travu, možda malo opuštenija igra,
doduše neki imaju povrede...

Kirios je izjavio da će igrati. Videćemo...

Za to vreme Rafa vredno vežba na travi sa Mojom i Tonijem.

Poslednja izmena:
Pa kad sam to pisao prethodnih godina da je to razlog Noletove dominacije, svi su me redom pljuvali :D

realno, ni federer nije imao neku konkurenciju...jedino mu nadal redovno mrsio račune, a malo kasnije mu je i novak postao dostojan rival

- - - - - - - - - -

Ne bih to rekao.

Naprotiv, konkurencija nikada jaca.

konkurenti nikad izjednačeniji, ali teniseri nikad lošiji

Poslednja izmena od moderatora:
Ne, naprotiv. Prije ce biti od najuspjesnijih sezona u istoriji tenisa :)
Drvece je kao slag na tortu. To je ono najbitnije. Ko ne posjeduje empatiju, nije emotivno zdrava jedinka.

Vidim i ti si musterija Pepea Imaza. Divno. :heart:

l_8cb2c801be8a4a42b575feb7ca4773b6.png

Necu da lupetas i da me javno diskreditujes. Tako da slobodno mozemo ovde o svemu ako imas ista da kazes. Ako nemas i ako nameravas da lupetas i siris izmisljotine i lazi onda to nije lepo. Pogotovo od nekog ko je u fazonu "love, peace and harmony", "zivot je lep", "nek´ zivi ljubav"...i to samo zato jer ne klicem njegovom idolu.

Necu da lupetas i da me javno diskreditujes. Tako da slobodno mozemo ovde o svemu ako imas ista da kazes. Ako nemas i ako nameravas da lupetas i siris izmisljotine i lazi onda to nije lepo. Pogotovo od nekog ko je u fazonu "love, peace and harmony", "zivot je lep", "nek´ zivi ljubav"...i to samo zato jer ne klicem njegovom idolu.

Ne diskreditujem ja tebe, uopste. Isto ti radis i sa NOLETOM a to nije fino niti moralno sa druge strane. Mnogo je vas koji sebi daju za pravo da napisu nesto o drugome a svoju mnogo vecu prljavstinu guraju pod tepih. To prije svega nije ljudski.

- - - - - - - - - -

Dodao bih da ja nikada ne pisem lazi. To mi nije u prirodi. To znas ti, a znam i ja :)

Napisati realno stanje i gde je on sad u svetu tenisa (otprilike nigde) nema veze sa moralom i diskreditovanjem. Prouci malo pojmove ako ti nisu jasni.
Rekoh vec: to sto se ti osecas licno uvredjenim jer neko nesto napise u vezi Novaka - to je vec tvoj problem. Ali ti i dalje ne daje pravo da diskusije usmeravas ka licnom vredjanju, diskreditovanju i sl. sagovornika.

Neki su gori od talibana. Ne sme nista protiv njihovog alaha da se kaze. :lol:

Osnuj porodicu, usmeri energiju ka necemu korisnom. Nemas od klicanja Noletu nista.

Poslednja izmena:
Napisati realno stanje i gde je on sad u svetu tenisa (otprilike nigde) nema veze sa moralom i diskreditovanjem. Prouci malo pojmove ako ti nisu jasni.
Rekoh vec: to sto se ti osecas licno uvredjenim jer neko nesto napise u vezi Novaka - to je vec tvoj problem. Ali ti i dalje ne daje pravo da diskusije usmeravas ka licnom vredjanju, diskreditovanju i sl. sagovornika.

Osnuj porodicu, usmeri energiju ka necemu korisnom. Nemas od klicanja Noletu nista.

Tvoje izjave imaje velike veze sa moralom zato sto u mnogome vidis problem u njegovoj odluci da angzuje Pepea. Pa vidi, to je njegova odluka i mislim da je degutantno o tome pisati na bilo koji nacin. Mozes reci svoje misljenje jedino ako si zaista u tome primjer u odnosu na NOLETA ali ti to nisi zato sto se dvolicno ponasas. Svojim izjavama na PDF-u zene u kojima si masu puta isticao svoje ponasanje u proslosti si na samom startu ove diskusije diskreditovao sam sebe. Tako da, ako mislis da imas pravo kritikovati nekoga ko je od tebe po tome mnogo cistiji i bolji onda ti je moral zaista zastranio u psihopatiju :).

- - - - - - - - - -

Naprotiv! Zasto ja treba da budem uvredjen radi njegovih odluka :)? Ja samo skrenem paznju na nacin izjave i ponasanje samog "kriticara". Dakle, ako ti kao takav kakav si, dodjes i pocnes sa neuravnotezenim postovima, ja ti na fin nacin kazem iz kojeg razloga ti nemas ama bas nikakve kvalifikacije da o tome pricas. I nakon toga diskusija izadje na ovo. Ti uvredjen a ljude koji ti skrenu paznju na tvoje ponasanje nazivas sektasina i fanaticima sta u stvarnosti nema veze sa cinjenicama.

A ustvari sam sve u pravu.

Pogubio si se malo. Ovde se pise o tenisu i teniserima...nidje veze da ubacujes moj privatni zivot i moje pisanje na drugim temama na forumu. Totalni promasaj.
A Novaka hvala Bogu sme svako da komentarise, to sektasi i fanatici ne mogu nikom da zabrane. Tako ti je kako ti je.

p.s.: sto ne kazes ljudima da si mi prekljuce dao reputaciju na moj komentar o Novakovom grljenju drveca, zeni koja ga je upropastila itd.? ;)

Back