ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DRAMATIČNE FOTOGRAFIJE Gori Vimbldon: Čuveni teniski tereni pod vatrom
http://www.kurir.rs/sport/tenis/dra...veni-teniski-tereni-pod-vatrom-clanak-2851617

DAv-uEEXUAAukm-.jpg

Imam samo tri kanala SK.
Koliko su me samo puta ispalili prebacivsi tenis sa jednog od ova tri kanala na 4, 5, 6, HD ili sta god jos imaju.
Fudbal i kosarka su uvek imali prednost na SK.

Zbog kladionica koje reklamiraju.

- - - - - - - - - -

Sta to bi u Londonu?
Gospode Boze ima li te!?

Nakon toga što sam video kako svaka konverzacija prestaje nakon što je Zverev deklasirao Noleta :lol: A ti si prvi nestao.

...kada? Ako malo bolje pogledas statisktiku mojih poruka...vidices, a i drugi, da sam ja u poslednje dve godine veoma neredovno na forumu...o

Sta si se bre upalio...na svim temama pises...nisu te valjda tako ishandrili poslednjih par dana :rotf:...

Poslednja izmena od moderatora:
...kada? Ako malo bolje pogledas statisktiku mojih poruka...vidices, a i drugi, da sam ja u poslednje dve godine veoma neredovno na forumu... :sad2:

Sta si se bre upalio...na svim temama pises...nisu te valjda tako ishandrili poslednjih par dana :rotf:...

Evo na prethodnoj strani se vidi da si zbrisao, :mazipsa:

Na ovom pdf-u se piše o svemu, a najmanje o tenisu. Tu ne računam teniske zafrkancije i provokacije. Evo volio bih da sa nekim komentarišem Tipsarevića koji sad igra. Ne zanima me da se svađam svaki dan. Ako ovdje nema ozbiljnog pisanja radije ću igrati forumske igrice, kačiti spotove i sl.

Na ovom pdf-u se piše o svemu, a najmanje o tenisu. Tu ne računam teniske zafrkancije i provokacije. Evo volio bih da sa nekim komentarišem Tipsarevića koji sad igra. Ne zanima me da se svađam svaki dan. Ako ovdje nema ozbiljnog pisanja radije ću igrati forumske igrice, kačiti spotove i sl.

pa kad mačkoni minira sve teme na tenisu, ne može biti normalnog razgovora
tipsa standardan, od lošeg do jedva prosečnog, sa svakim protivnikom se muči...sad ide na čilića...mislim da nema šanse

Igra se u Holandiji. Hertogenbos.
Malo sam gledala Robina Hasea i Medvedeva.
Medvedev prosao dalje.
250-ca.
I ja sumnjam da ce Tipsa nesto napraviti protiv Cilica, mada Cilic nije bas dobro poceo godinu. Muci se.
A Tipsa osvajao neke celendzere...
Ali dobro, samo da se nesto gleda...
Tenis mi je droga postao.

- - - - - - - - - -

Sad sam ukljucila SK i evo ga Zverev mladji, igra protiv Manarina. Tek su poceli... Jupiiiii...

Da li je neko gledao Manarina i Zvereva?
Sta mislite, ako neko zeli da mi odgovori, da li mladi Zverev igra bolje na zemljanim terenima, travi ili betonu?
Ili je univerzalan teniser.
Jer ja njega smatram jednim od naslednika velike trojice, ili cetvorice, kako vam drago.

Da li je neko gledao Manarina i Zvereva?
Sta mislite, ako neko zeli da mi odgovori, da li mladi Zverev igra bolje na zemljanim terenima, travi ili betonu?
Ili je univerzalan teniser.
Jer ja njega smatram jednim od naslednika velike trojice, ili cetvorice, kako vam drago.

Trebalo bi da bolje odigra na bržim podlogama. Videćemo.

Zverev nije ispunio moja ocekivanja u Hertogenbosu.
Salim se, nije se zaista moglo bolje igrati od Zila Milera.
Nije normalno kako je dobro odigrao protiv Zvereva.
Sasa nije znao sta ga je snaslo.
Zatim je Zil i dobio titulu. I neka je.
Zasluzio je.
Danas pocinje Kvins i Hale.
Nemam pojma ko se kako organizovao tj. gde ce ko igrati.
Ma, samo da se igra tenis...

Nažalost, imam utisak da mlade nade tenisa, bar za sada nemaju nikakve šanse za neke veće uspehe.
Pobedjuju ih i stariji igrači koji nikada nisu ni bili u top 10...
Ne znam šta se to dešava sa njima.
Volela bih da me demantuju na nekom većem turniru, ali mrka kapa...

Dok se ovi koji vladaju već skoro 15 godina potpuno ne povuku sa takmičenja, šanse su im male, a do tada
ni oni neće biti mnogo mladi.
Plašim se da će početi da osvajaju GS u 27-8.

Back