ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Red bi bio da kiksne već jednom na AO. Jeste da tu uvek ukrade titulu zato što su svi van forme, ali opet...možda ga neko iznenadi :D
Pa finale ce najverovatnije izgubiti xD E sad da li ce ga neko izabiciti pre videcemo :D

- - - - - - - - - -

Kakva je to laganica kad je Vava kod Novaka. Njihov proslogodisnji mec na AO je bio mec godine. A tu je i Ferer koji trci ko lovacki ker i na vrhuncu je karijere. Novak bi sigurno zamenio njih dvojicu za bilo koga iz drugog dela zreba.
Sigurno,Djovakova velika zelja je da pre finala odigra meceve za Murrayem,Federerom i Delpom xD

Samo da je Vavrinka malo mentalno jači, pa da već jednom otrese No2aka. Svaki put ga ovaj pobedi za dlaku...
dobar je vavrinka, ima najbolji bekhend u švicarskoj. z:mrgreen:
otkako radi sa normanom primetan je napredak, a uskoro bi mogao i da bude broj 1 u švici.
mislim da u ovo trenutku može da pobedi sve osim prve dvojice.
rafa i nole se jednostavno bolje kreću od bilo koga na turu i to je prednost koja ih izdvaja.
jedini koji im može parirati na tom polju je ferer, ali on je u tehničkom zaostatku u odnosu na njih dvojicu.
možda mari kad je potpuno fit...

otkako radi sa normanom primetan je napredak, a uskoro bi mogao i da bude broj 1 u švici.
rafa i nole se jednostavno bolje kreću od bilo koga na turu i to je prednost koja ih izdvaja.
jedini koji im može parirati na tom polju je ferer, ali on je u tehničkom zaostatku u odnosu na njih dvojicu.

Mari. Upravo tako. On može svakoga da pocepa kad je 100% zdrav.

...bas jutros citam i zahvaljujem se Bogu da i on dobije LAK zrijeb...sada, ako Bog da da se dovoljno uigra, udje i osvoji finale...i jos jedna titula :cool:...

...a Rafa, Rafa i Marej su nahebali :lol:...ali ljudski...sta znam, valjda se Mareju vraca ono za Wimbledon :mrgreen:...

... moliš se Bogu da dobije lak žreb a vamo kažeš da je nepobediv i da mu niko ništa ne može... što mi daje neko mišljenje da nisi toliko siguran u No2aka kao što si ranije pisao... :lol: ...

... nema Mareju šta da se vraća kad je i tada žreb bio sličan kao ovaj sada, dakle naslonjen No2aku (Nadal, Rodžer i Marej na jednoj strani)... jedina razlika na ovaj i onaj žreb sa WB prošle godine je taj što je tada Delpo bio u No2akovom žrebu...

... što znači da je ovo najbolji mogući scenario za No2aka... znači da ga je debelo ukenjalo... znači da je ovo "najlošiji" projektovani žreb na nekom GS u poslednjih 15 godina sigurno... :lol:

Vavrinka je trenutno najbolji igrac u Svajcarskoj, dopalo se to nekom ili ne.
Rezultati, a prvenstveno njegova igra to pokazuju.
Samo je potrebno da poradi na svom mentalnom sklopu, zaista ne znam zasto se odjednom povuce i pocne da pravi greske... verovatno je nedostatak sigurnosti u eventualnu pobedu u pitanju.
Inace, Stas ima sve, mozda maaalcice da oslabi.

Ako igra na travi, onda čak i ne mora da bude 100% zdrav da bi pobedio vrhunske igrače... setimo se finala prošlogodišnjeg Vimbldona kad je imao problema sa kičmom a opet pocepao No2aka u finalu... 3:0 :D

... mislim da mu je No2ak uzeo nekih 11... možda 12 gemova... :lol:

Da, tada je Mari ili Marej (kako vam drago), bio ubedljivo bolji od Novaka. Pocepao ga je tada na Vimbldonu, ali Novaku se nesto nije ni igralo tada, nije bio motivisan - bar sam ja takvo misljenje stekla... mislim da je tada Nole imao i neke probleme... gubitak Jelene Gencic...
Nije da ga branim, ali mislim da mu se tada nije igrao tenis. Marej je zaista bio bolji, bio je ``na terenu``, i sto je najvaznije - bio je motivisan da za VB konacno uzme pehar...

Da, tada je Mari ili Marej (kako vam drago), bio ubedljivo bolji od Novaka. Pocepao ga je tada na Vimbldonu, ali Novaku se nesto nije ni igralo tada, nije bio motivisan - bar sam ja takvo misljenje stekla... mislim da je tada Nole imao i neke probleme... gubitak Jelene Gencic...
Nije da ga branim, ali mislim da mu se tada nije igrao tenis. Marej je zaista bio bolji, bio je ``na terenu``, i sto je najvaznije - bio je motivisan da za VB konacno uzme pehar...

Jelena Genčić je preminula dok je No2e igrao 3.kolo Rolan Garosa, a mi pričamo o finalu Vimbldona gotovo dva meseca posle toga... i ono što je još važnije, No2ak je u tom periodu zabeležio 8 pobeda i jedan poraz(onaj od Nadala na RG) a vi ste pisali da No2ak nikad bolje nije igrao na travi i da je nepobediv...

... i onda dođe Marej i tras-tras 3:0... a vi " Izgubio je zbog Jelene Genčić" .... a neki su otišli čak i dalje, napisavši da mu je No2e pustio pobedu :lol: ...

- - - - - - - - - -

Delpo osvojio Sidnej!
Ovo je njegova godina!
Bas mi je drago! :konfete:

Nadam se, zaslužio je... trenirao je kao konj tokom pauze :D

Jelena Genčić je preminula dok je No2e igrao 3.kolo Rolan Garosa, a mi pričamo o finalu Vimbldona gotovo dva meseca posle toga... i ono što je još važnije, No2ak je u tom periodu zabeležio 8 pobeda i jedan poraz(onaj od Nadala na RG) a vi ste pisali da No2ak nikad bolje nije igrao na travi i da je nepobediv...

... i onda dođe Marej i tras-tras 3:0... a vi " Izgubio je zbog Jelene Genčić" .... a neki su otišli čak i dalje, napisavši da mu je No2e pustio pobedu :lol: ...

- - - - - - - - - -

Nadam se, zaslužio je... trenirao je kao konj tokom pauze :D

A ovi No2akovi navijači nemaju baš puno realnosti u komentarima, čast izuzecima.

FedEx ATP Win/Loss Index

672C3C59455942469B4FBB6B18FC5690.ashx

Jerzi Janovic je u problemu vec na pocetku.
Nisam se tome nadala.
Sta ti je motivacija u mladog Tomsona.
Ne zna Jerzi sta ga je snaslo. Ako se uskoro ne probudi, devetnaestogodisnjak Tomson ce ga pobediti.

Nas Nole igra sa Lukasom Lackom.
Srecno Nole!

Ne da nam se da gledamo Noleta i Lacka... tu mogucnost imaju oni koji imaju Eurosport plejer.
Za to je ``kriv`` Jirzi, koji se vratio u mec.
Tompson me podseca na Mekinroa, sa onom frizurom. Dopada mi se kako igra ovaj tinejdzer!
Haas predao mec, sto mi je veoma zao.
Mnogo iznenadjenja kod zena. Kumkum pobedila Kvitovu!
Obe Italijanke ispale...
Da li cemo moci da gledamo bar jedan set Djokovic - Lacko?

- - - - - - - - - -

Ipak Jirzi ne dozvoljava iznenadjenje.

ja gledam preko neta tako da sam video ceo meč.
nole dodao malo gas u trećem setu, inače do tada je sve ličilo na dobar trening.
upravo je i davidenko dobio kubota u 5 setova...anu i dolenc nisam gledao, a vidim da su obe talijanke (erani i vinci) ispale.
ako je ispadanje kvitove iznenađenje, onda je to već treće iznenađenje kod dama prvog dana.
ispadanje venus već i nije neko iznenađenje, mislim da je ona zrela za penziju.

Lacku se smucio zivot u trecem setu. Samo sto pre da se zavrsi. A Janovic je igrao polufinale Vimbldona sa Marejem, a onda ispao u prvom kolu USO i sad jedva preziveo nekog klinca u prvom kolu.

Back