ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Robredo je u ovom mecu pokazao koliko je motivacioni igrac i da nekad ``boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka``.
Federer je solidno odigrao ovaj mec, taman koliko je mislio da mu treba za Robreda... Robredo se nije predao jos u svlacionici kao sto to rade mnogi drugi teniseri... opet niko ne moze sa sigurnoscu da tvrdi sta se desilo sa Rodzerom, pa da izgubi od ipak losije rangiranog Robreda.
Ali za sve ima prvi put.
Sta nam drugo preostaje nego da gledamo snimke dobrih teniskih meceva, dok cekamo pocetak nove sezone.

Ne mogu ti reci ``strucno`` misljenje, jer nisam strucnjak za tenis, vec samo moje licno misljenje, kao neko ko voli ovaj sport.
Mec je bio fantastican za Haasa, ali ne i za Djokovica, koji je zasluzeno izgubio. Ovo hoces da napisem i evo pisem upravo to.
I nemam nikakav problem u vezi sa time.
Nole je tada u svim segmentima igre podbacio, na zalost svojih navijaca. Nista mu nije islo... :(
Kad je prvi set trajao manje od pola sata, onda je svima jasno da je igrao samo jedan igrac. A to je bio Haas.
Haas je bio ``haaj`` motivisan kao i uvek kada igra sa visoko rangiranim igracima.
Ovo su hajlajts poeni na snimku i oni dovoljno govore o dominaciji Hassa u tom mecu i njegovoj zasluzenoj pobedi.
Ne moze Novak bas stalno da pobedjuje... Izgubio je taj mec zato sto nije igrao ili nije mogao da igra onako kako je trebao da igra.
Razlozi mogu da budu banalni (ustao na levu nogu) - ne branim ga, ili je jednostavno covek preko puta njega vise zeleo da pobedi, bio bolji, pokazao vise, bolje pogadjao, manje gresio... kao sto je i bilo...
Nole i njegov tim verovatno znaju razloge njegove tadasnje lose igre.
Da li si ovo hteo da procitas? Opet da ponovim, nemam problem da napisem kad Nole lose igra...

Ne mogu ti reci ``strucno`` misljenje, jer nisam strucnjak za tenis, vec samo moje licno misljenje, kao neko ko voli ovaj sport.
Ma daj Frangi, ko je onda po tebi stručnjak za tenis? :D ...
Ako Vuk Jeremić, NE stručnjak, čovek koji nema veze sa tenisom, može da nam bude predsednik, a na mestu selektora reprezentacije nam jedan Obradović koji nema pojma o pojmu(:hahaha:)... zašto onda ti ne bi mogla biti stručnjak? :lol::rotf:

Mec je bio fantastican za Haasa, ali ne i za Djokovica, koji je zasluzeno izgubio. Ovo hoces da napisem i evo pisem upravo to.
I nemam nikakav problem u vezi sa time.
Nole je tada u svim segmentima igre podbacio, na zalost svojih navijaca. Nista mu nije islo... :(
Kad je prvi set trajao manje od pola sata, onda je svima jasno da je igrao samo jedan igrac. A to je bio Haas.
Haas je bio ``haaj`` motivisan kao i uvek kada igra sa visoko rangiranim igracima.
Ovo su hajlajts poeni na snimku i oni dovoljno govore o dominaciji Hassa u tom mecu i njegovoj zasluzenoj pobedi.
Ne moze Novak bas stalno da pobedjuje... Izgubio je taj mec zato sto nije igrao ili nije mogao da igra onako kako je trebao da igra.
Razlozi mogu da budu banalni (ustao na levu nogu) - ne branim ga, ili je jednostavno covek preko puta njega vise zeleo da pobedi, bio bolji, pokazao vise, bolje pogadjao, manje gresio... kao sto je i bilo...
Nole i njegov tim verovatno znaju razloge njegove tadasnje lose igre.
Da li si ovo hteo da procitas? Opet da ponovim, nemam problem da napisem kad Nole lose igra...
Ne, nisi napisala ono što sam hteo da pročitam, ali si napisala baš ono što sam i očekivao da ćeš napisati :mrgreen:
Prosto, vi No2akovi fanovi, kad vam ljubimac izgubi, ne možete bez toga loše je igrao :mrgreen: ... :lol:

- - - - - - - - - -

Meni je Tomi Has najomiljeniji igrač nakon Kralja Rogera, naravno :D
... ja ne mogu da se odlučim između Tomića i Dimitrova... :mrgreen:

- - - - - - - - - -

...ko jos gleda masterse pored GS-ova :hahaha:...

:hahaha: i ja kažem... džaba Nadalu 26 mastersa kad KRALJ Rodžer ima 17 GS-a :rotf:

A sta si to hteo da procitas, a da ja to nisam napisala?
I kako da shvatim onu tvoju recenicu kad su svi oni drugi strucnjaci, zasto to ne bih mogla i ja da budem??? Posto smajlici umeju da zavaraju.
Mozda si hteo da napisem da je Novaka Tomi ``razbio``, da mu je pokazao sta radi ``stara skola``, je`l si to hteo da napisem?
Pa eto, napisala sam i to. I sta sad.
I ja volim Tomija Haas-a, ne volis ga samo ti.
Tomica ne volim, suvise je arogantan, odbojan, a Dimitrov moze da prodje, mada nista nece biti od njega, ako ostane sa Marijom Sarapovom, toga se plasim...
Znate li da se Marija zabavljala sa Adamom Levinom, frontmenom grupe Maroon 5 jos pre nekoliko godina.
E pa sad taj isti Adam Levin je proglasen za najseksi muskarca 2013. godine. Eto malo i drugacijih prica na ATP temi, nadam se da nisam povredila pravila. Ako jesam, neka mi se post prebaci u Kafance, gde se to valjda moze.
Od mladjih nadam se da ce Raonic nesto dobro da ucini, samo mi malo smeta sto je onoliko krupan... Sijsling mislim da ima potencijale, a i onaj mali Portugalac, zaboravih mu sada ime.
I naravno, umalo da zaboravim Cehe. Onog sto je pobedio Nadala i onog Kanadjanina ceskog porekla. Stao mi sad mozak... nisam dugo razmisljala o njima, pa mi pomozite...
Vidi se da se i ja odmaram od tenisa. :)

Poslednja izmena:
:hahaha: i ja kažem... džaba Nadalu 26 mastersa kad KRALJ Rodžer ima 17 GS-a :rotf:

...e ovo je vec nesto drugo...
Kada pricamo o kolicini titula :lol:...i o konkurenciji onda je to nesto drugo :cool:...

Ljepotan se NAKRAO titula bez konkurecije a NOLE i Nadal su sve krvavo zaradili :cool:...cinjenica pa sta ces :mazipsa:...

...samo, sada nemoj POCETI PLAKATI...Hjuit, Rodik, Davidenko, Safin :cepanje:...

A sta si to hteo da procitas, a da ja to nisam napisala?
I kako da shvatim onu tvoju recenicu kad su svi oni drugi strucnjaci, zasto to ne bih mogla i ja da budem??? Posto smajlici umeju da zavaraju.
Mozda si hteo da napisem da je Novaka Tomi ``razbio``, da mu je pokazao sta radi ``stara skola``, je`l si to hteo da napisem?
Pa eto, napisala sam i to. I sta sad.
Upravo to sam želeo da napišeš jer to je prsto činjenica... Tomi ga je zgazio ko valjak asfalt :lol::hahaha:

... jesi, napisala si, ali to si učinila čisto meni da udovoljiš... a i sama si svesna činjenice da ga je Tomi pocepao ko svinja masan džak :hahaha1:

I ja volim Tomija Haas-a, ne volis ga samo ti.

Tomica ne volim, suvise je arogantan, odbojan, a Dimitrov moze da prodje, mada nista nece biti od njega, ako ostane sa Marijom Sarapovom, toga se plasim...
Znate li da se Marija zabavljala sa Adamom Levinom, frontmenom grupe Maroon 5 jos pre nekoliko godina.
E pa sad taj isti Adam Levin je proglasen za najseksi muskarca 2013. godine. Eto malo i drugacijih prica na ATP temi, nadam se da nisam povredila pravila. Ako jesam, neka mi se post prebaci u Kafance, gde se to valjda moze.
Od mladjih nadam se da ce Raonic nesto dobro da ucini, samo mi malo smeta sto je onoliko krupan... Sijsling mislim da ima potencijale, a i onaj mali Portugalac, zaboravih mu sada ime.
I naravno, umalo da zaboravim Cehe. Onog sto je pobedio Nadala i onog Kanadjanina ceskog porekla. Stao mi sad mozak... nisam dugo razmisljala o njima, pa mi pomozite...
Vidi se da se i ja odmaram od tenisa. :)
Nećemo o Mariji i njenim bivšim momcima, jer ako krenemo da ih nabrajamo završićemo tamo negde kad Srbija uđe u EU :sad2: ...gde da ti se prebaci post u kafanu... pa tamo ne smeju ni vicevi da se pišu :sad2:

Ma gde Tomić arogantan :lol: ...bitno da je on razbio najboljeg tenisera na svetu :rtfm: ...:rotf:
Ja baš mislim da će biti nešto od Grigora, naročito posle pobede nad najboljim teniserom na svetu... :mrgreen: ...:rotf:
Raonić ima samo servis, a i sav je nezgrapan :sad2: ... Da, Sajsling ima potencijal slažem se... Koji Potrugalac crni?! Onaj što je No2aku na US Openu uzeo 1 ili 2 gema... taj ima potencijal? :sad2: ...prosvetli me? :sad2:
Kanađanin češkog porekla - Popišani, Pospišil tako nešto... može se reći da obećava :D

Poslednja izmena od moderatora:
Dobro, eto napisala sam da ga je rasturio eto ``kao maca muskatlu``. Da li je sada to - to?
Ja nemam taj problem. Izgubio, pa sta. Izgubice Nole jos meceva, a naravno bice i pobeda. Kao i u zivotu.
Setila sam se one dvojice tenisera koji po meni obecavaju cim sam se juce ``iskrcala`` sa Krstarice: da, to je Pospisil (ali nije ``ono`` sto si ti napisao), i Lukas Rosol.
E tu dvojicu volim, cenim i postujem.
Raonic jeste malo krupniji, to mu je jedina zamerka... nije gradjen za tenisera, kao npr. Marej, Novak, Nadal.... cekaj da se setim ko je jos ``kao izvajan`` za tenisera... ima ih puno... Haas, Hase, nekad bio Soderling (daj Boze, valjda ce opet zaigrati), pa Spanci Marero, Verdasko, i oh... kako to da zaboravim, Feli Lopez. A za onog Portugalca cu da proguglam, pa cu da ga pomenem...
Uskoro ce se valjda pojaviti jos neki novi klinci.
Dolgopolov je mogao dosta toga da uradi u tenisu, ko zna, mozda ce sada ozbiljnije da shvati igru, pa zatim ne smem da zaboravim i Ernestsa Gulbisa koji jos uvek moze svasta da uradi, jer ima ogroman talenat osim suve love. Samo je potrebno da sredi ``glavu``, tj. da poradi na psihickim pripremama.
Ocekujem da se i Fonjini sledece godine jos vise razgoropadi, kao i Jerzi ili Jirzi Janovic - cija mi se igra mnogo svidja.
Gael Monfils je mogao mnogo toga da uradi, ali, on je takav decko... tenis mu vise dodje kao zanimacija, igrarija... sto je velika steta, veliki je talenat bio, pravi panter, pa kad je pricao jednom prilikom da nije znao ni pred sam mec s kojim teniserom treba da igra - onda je jasno sve kako on tenis dozivljava... Mozda sam pogresila. Ali to je samo moje misljenje.
A onaj Portugalac koji po meni obecava je Zoao Souza.

Poslednja izmena:
Ljubiteljima,fanovima i hejterima

a-1.gif

dobar žreb za novaka. :super:
na njuegovoj polovini, od onih koji bi mu mogli zadati problema, su: ferer, berdih, gaske, vavrinka i gulbis.

u rafinoj polovini su federer, mari, delpo i tsonga, ali već u prvom kolu rafa igra sa tomićem, da bi u drugom morao da se bori sa neugodnim monfilsom.
u toj polovini žreba su i svi "serveri", dakle, izner, raonić, anderson, zatim čilić itd.
dakle, rafa ovaj put mora od starta da prešalta u petu, nema postepenog prešaltavanja...

na njuegovoj polovini, od onih koji bi mu mogli zadati problema, su: ferer, berdih, gaske, vavrinka i gulbis.

u rafinoj polovini su federer, mari, delpo i tsonga, ali već u prvom kolu rafa igra sa tomićem, da bi u drugom morao da se bori sa neugodnim monfilsom.
u toj polovini žreba su i svi "serveri", dakle, izner, raonić, anderson, zatim čilić itd.
dakle, rafa ovaj put mora od starta da prešalta u petu, nema postepenog prešaltavanja...

...bas jutros citam i zahvaljujem se Bogu da i on dobije LAK zrijeb...sada, ako Bog da da se dovoljno uigra, udje i osvoji finale...i jos jedna titula :cool:...

...a Rafa, Rafa i Marej su nahebali :lol:...ali ljudski...sta znam, valjda se Mareju vraca ono za Wimbledon :mrgreen:...

Auu koja laganica od zreba za Djovaka xD

Mada nije njemu problem da stigne do finala,to on redovno radi.Njegov najveci problem u poslednje 2 godine je da dobije finale z:shock:

Auu koja laganica od zreba za KRALJA NOLETAxD

Mada nije njemu problem da stigne do finala,to on redovno radi.Njegov najveci problem u poslednje 2 godine je da dobije finale z:shock:

...naopkon da priznash :mazipsa:...

I bilo je vrijeme da i on jednom dobro prodje sa zrijebom :p...dosta je bilo Ljepotanovin i Nadalovin malverzacija :D

Back