- Poruka
- 22.373
Kakva je to laganica kad je Vava kod Novaka. Njihov proslogodisnji mec na AO je bio mec godine. A tu je i Ferer koji trci ko lovacki ker i na vrhuncu je karijere. Novak bi sigurno zamenio njih dvojicu za bilo koga iz drugog dela zreba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa finale ce najverovatnije izgubiti xD E sad da li ce ga neko izabiciti pre videcemoRed bi bio da kiksne već jednom na AO. Jeste da tu uvek ukrade titulu zato što su svi van forme, ali opet...možda ga neko iznenadi![]()
Sigurno,Djovakova velika zelja je da pre finala odigra meceve za Murrayem,Federerom i Delpom xDKakva je to laganica kad je Vava kod Novaka. Njihov proslogodisnji mec na AO je bio mec godine. A tu je i Ferer koji trci ko lovacki ker i na vrhuncu je karijere. Novak bi sigurno zamenio njih dvojicu za bilo koga iz drugog dela zreba.
Pa finale ce najverovatnije izgubiti xD E sad da li ce ga neko izabiciti pre videcemo
- - - - - - - - - -
Sigurno,Djovakova velika zelja je da pre finala odigra meceve za Murrayem,Federerom i Delpom xD
Kakva je to laganica kad je Vava kod Novaka. Njihov proslogodisnji mec na AO je bio mec godine. A tu je i Ferer koji trci ko lovacki ker i na vrhuncu je karijere. Novak bi sigurno zamenio njih dvojicu za bilo koga iz drugog dela zreba.
dobar je vavrinka, ima najbolji bekhend u švicarskoj.Samo da je Vavrinka malo mentalno jači, pa da već jednom otrese No2aka. Svaki put ga ovaj pobedi za dlaku...
dobar je vavrinka, ima najbolji bekhend u švicarskoj.
otkako radi sa normanom primetan je napredak, a uskoro bi mogao i da bude broj 1 u švici.
mislim da u ovo trenutku može da pobedi sve osim prve dvojice.
rafa i nole se jednostavno bolje kreću od bilo koga na turu i to je prednost koja ih izdvaja.
jedini koji im može parirati na tom polju je ferer, ali on je u tehničkom zaostatku u odnosu na njih dvojicu.
možda mari kad je potpuno fit...
...bas jutros citam i zahvaljujem se Bogu da i on dobije LAK zrijeb...sada, ako Bog da da se dovoljno uigra, udje i osvoji finale...i jos jedna titula...
...a Rafa, Rafa i Marej su nahebali...ali ljudski...sta znam, valjda se Mareju vraca ono za Wimbledon
...
Ako igra na travi, onda čak i ne mora da bude 100% zdrav da bi pobedio vrhunske igrače... setimo se finala prošlogodišnjeg Vimbldona kad je imao problema sa kičmom a opet pocepao No2aka u finalu... 3:0Mari. Upravo tako. On može svakoga da pocepa kad je 100% zdrav.
dobar je vavrinka, ima najbolji bekhend u švicarskoj.
otkako radi sa normanom primetan je napredak, a uskoro bi mogao i da bude broj 1 u švici.
mislim da u ovo trenutku može da pobedi sve osim prve dvojice.
rafa i nole se jednostavno bolje kreću od bilo koga na turu i to je prednost koja ih izdvaja.
jedini koji im može parirati na tom polju je ferer, ali on je u tehničkom zaostatku u odnosu na njih dvojicu.
možda mari kad je potpuno fit...
Ako igra na travi, onda čak i ne mora da bude 100% zdrav da bi pobedio vrhunske igrače... setimo se finala prošlogodišnjeg Vimbldona kad je imao problema sa kičmom a opet pocepao No2aka u finalu... 3:0
... mislim da mu je No2ak uzeo nekih 11... možda 12 gemova...![]()
Da, tada je Mari ili Marej (kako vam drago), bio ubedljivo bolji od Novaka. Pocepao ga je tada na Vimbldonu, ali Novaku se nesto nije ni igralo tada, nije bio motivisan - bar sam ja takvo misljenje stekla... mislim da je tada Nole imao i neke probleme... gubitak Jelene Gencic...
Nije da ga branim, ali mislim da mu se tada nije igrao tenis. Marej je zaista bio bolji, bio je ``na terenu``, i sto je najvaznije - bio je motivisan da za VB konacno uzme pehar...
Delpo osvojio Sidnej!
Ovo je njegova godina!
Bas mi je drago!![]()
Jelena Genčić je preminula dok je No2e igrao 3.kolo Rolan Garosa, a mi pričamo o finalu Vimbldona gotovo dva meseca posle toga... i ono što je još važnije, No2ak je u tom periodu zabeležio 8 pobeda i jedan poraz(onaj od Nadala na RG) a vi ste pisali da No2ak nikad bolje nije igrao na travi i da je nepobediv...
... i onda dođe Marej i tras-tras 3:0... a vi " Izgubio je zbog Jelene Genčić" .... a neki su otišli čak i dalje, napisavši da mu je No2e pustio pobedu...
- - - - - - - - - -
Nadam se, zaslužio je... trenirao je kao konj tokom pauze![]()
FedEx ATP Win/Loss Index
![]()