ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa nisam rekao da te osudjujem ako gledas, samo ti kazem da mi je svaka farma sem one sa Bojanicem i Fircijem ogavna. Slazem se da tu ima posla za psihoanalizu, mozda i previse, zato sto nema tu puno iskrenog ponasanja, sve je u cilju sto duzeg ostanka na farmi, po cenu da zabijaju noz u ledja svima redom itd itd...
Ta farma je bila prejaka,ostale nisam gledao :D

xxGZP95.jpg

http://1-ps.googleusercontent.com/x....com/xxxGZP95.jpg.pagespeed.ic.5nG7iMu7VK.jpg

Poslednja izmena:
...aj sto je NOLE i izgubio, bio je preumoran, igra vec 5 godina kao ni jedan teniser...bez pauze i na najvisem nivou...ali, sto se on oporavio i odigrao finala GS-ova, osvojio London i jos par mastersa :lol:...al se LJepotan od ovoga nije oporavio...to daje posebnu draz :mrgreen:..
Igraj LJepotanko, igraj Roki bar jos 5 godina...da po rezultatima dodjes na mjesto na kojem treba da budes :cool:...:mrgreen:...

To je samo dokaz daLJepotanko nikada i nije pripadao vrhu medju pravim asovima :D...kao sto su to bili Agasi&co...u njegovim godinama su igrali X puta bolje od njega :cool:...

- - - - - - - - - -

Jedan od meni najomiljenijih mečeva ove godine... :D

...hey Goldabanajevejemene sta se radi, ne javljas mi se vishe :mrgreen:...da se nisi prepao :hahaha:?!

Najzanimljiviji mec ove godine :D

Tu smo sve videli:dobar tenis,povrede,lazne povrede,laganje za linije,psovanje publike...

...ako ono bi :cepanje:...

...aj sto je NOLE i izgubio, bio je preumoran, igra vec 5 godina kao ni jedan teniser...bez pauze i na najvisem nivou...ali, sto se on oporavio i odigrao finala GS-ova, osvojio London i jos par mastersa :lol:...al se LJepotan od ovoga nije oporavio...to daje posebnu draz :mrgreen:..
Igraj LJepotanko, igraj Roki bar jos 5 godina...da po rezultatima dodjes na mjesto na kojem treba da budes :cool:...:mrgreen:...
To je samo dokaz daLJepotanko nikada i nije pripadao vrhu medju pravim asovima :D...kao sto su to bili Agasi&co...u njegovim godinama su igrali X puta bolje od njega :cool:...

- - - - - - - - - -

:cepanje:...

Back