ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...mom kompleksu, ma ne zahebavaj me UJO :lol:...

Cinjenica je da GARGI nikada nije odigrao mec za rekord, za pamcenje zato sto tome NIKADA i nije bio kadar...i u najboljim danima nije mogao pruziti otpor Nadalu kakav je pruzao NOLE...to su cinjenice, UJO nas mili :mrgreen:...
Ko ono odigra najduze meceve u istoriji MASTERSA, GS-ova...najljepse meceeve i postavi rekorde po broju pobjeda :lol:?!

To su prave cinjenice,a nesto drugo su Hjuit i Rodik :hahaha:...
Najviše GS titula, najviše provedenih sedmica na prvom mestu, najviše osvojenih završnih mastersa u sezoni... to su prave činjenice MUJO :lol:

Kakvi najduži i najlepši mečevi u istoriji tenisa...šta pričaš ti to... :mrgreen:

Ne znam Gold kojoj starosnoj grupi pripadas, ali je moguce izgubiti i od potpunog autsajdera.
Ko drugacije kaze ne govori istinu. Janko je izgubio svoju konstantnost u igri i sta sad?
Pa i Nadal je izgubio od Zebaljosa za koga sam mozda jednom cula pre nego sto se sastao sa njim.
Sve je moguce u zivotu, pa tako i u sportu. Pa i ono nemoguce.
Janko je sada u iscekivanju da mu supruga rodi dete, verovatno mu je to sada prioritet u zivotu.
Ne branim ga. Mogao je da napravi pauzu, ako je vec toliko vezan za Biljanu... Nije to ucinio.
To je njegova odluka i njegova stvar. Poznajem muskarce koji bukvalno prozivljavaju drugo stanje svojih supruga. ;)
Mozda je to i sa Jankom slucaj. ;)
Ma kakva supruga kakvi bakrači, ako se bar malo razumeš u tenis znaš da su igrači kao što su Almagro, Wavrinka, Izner itd...mnogo bolji od Janka, a nikada nisu ušli u top 8 i igrali završni masters :D
Janko je malo bolji od Melcera koji je takođe nekako uspeo da zaluta do 8 pozicije... ludilo... :rotf:

Ma kakva supruga kakvi bakrači, ako se bar malo razumeš u tenis znaš da su igrači kao što su Almagro, Wavrinka, Izner itd...mnogo bolji od Janka, a nikada nisu ušli u top 8 i igrali završni masters :D
Janko je malo bolji od Melcera koji je takođe nekako uspeo da zaluta do 8 pozicije... ludilo... :rotf:

Tako mu se potrefilo, inače nikada nije bio toliko kvalitetan da bude top 10. Kao i što je Ferer lažni broj 3 :D

Ne slazem se sa vama dvojicom. Vama su svi laznjaci. Nije to u redu.
Janko nije osvajao titule, ali je dolazio do samih zavrsnica turnira, otud i njegovi dobri rezultati.
A sada od kako ne igra dobro, naravno da je pao na tabeli.
I da podsetim, on je prosle godine usao u najboljih osam kao rezerva, meni se cini...
A sada je jos i povredjen. Valjda ce se oporaviti do Dejvis kupa.

Ne slazem se sa vama dvojicom. Vama su svi laznjaci. Nije to u redu.
Janko nije osvajao titule, ali je dolazio do samih zavrsnica turnira, otud i njegovi dobri rezultati.
A sada od kako ne igra dobro, naravno da je pao na tabeli.
I da podsetim, on je prosle godine usao u najboljih osam kao rezerva, meni se cini...
A sada je jos i povredjen. Valjda ce se oporaviti do Dejvis kupa.

Pa dobro, to je tvoje pravo :D :heart:

Najviše GS titula, najviše provedenih sedmica na prvom mestu, najviše osvojenih završnih mastersa u sezoni... to su prave činjenice MUJO :lol:

Kakvi najduži i najlepši mečevi u istoriji tenisa...šta pričaš ti to... :mrgreen:
Strasno :hahaha:

Ako je to merilo ko je najbolji :eek:

A kad smo vec kod toga,Federer i Nadal su odigrali najbolji mec u istoriji tenisa i nazalost kralj ga je izgubio :sad2: :(

E pa necemo tako.
Mislim da se razumem u tenis. Nemoj da me potcenjujes.
Ove tenisere koje pominjes, a medju njima i mojeg Wawrinku samo nisu bili konstantni...
U tome je stvar.

2ikcol1.jpg

·٠••٠· Slika govori više od hiljadu reči ·٠••٠·Veličanstvena :D...

...kao sto rece...da li je JOS IKO IMAO OVAKVU GODINU :per:?!

...ne bih da duzim...ali CINJENICA JE CINJENICA :cool:...

Kao sto rece...NOLE postavalj najvece rekorde u istoriji tenisa u najjacojkonkurenciji, ne u konkurenciji Hjuita i Rodika :hahaha:...

- - - - - - - - - -

·٠••٠· Slika govori više od hiljadu reči ·٠••٠·Veličanstvena :D...

...ma koja bre slika...kad mu na toj slici mozes ladno PRECRTATI 10 titula :lol:...Hjuit, Rodik, Davidenko :rotf::hahaha: Soderling :cepanje:...

Sto jeste - jeste.
Federer je igrao tj. uzimao titule u vreme kada nije bilo ovako dobrih tenisera kao danas.
Sa izuzetkom Soderlinga.
On je mogao svasta da napravi, ali mononukleoza ga je omela u tome.

Sto jeste - jeste.
Federer je igrao tj. uzimao titule u vreme kada nije bilo ovako dobrih tenisera kao danas.
Sa izuzetkom Soderlinga.

Tako je. Nijednu titulu nije osvojio od dolaska Nadala, Mareja i Novaka na scenu. Jоš pre 5-6 godina je prestao da osvaja bilo šta i stalno je padao na listi. Zato je prošle godine bio broj 1 :dash:

Tako je. Nijednu titulu nije osvojio od dolaska Nadala, Mareja i Novaka na scenu. Jоš pre 5-6 godina je prestao da osvaja bilo šta i stalno je padao na listi. Zato je prošle godine bio broj 1 :dash:

...ko, GARGI :lol:...koliko dugo...1-2 sedmice...ili do sledeceg turnira :mazipsa:...opet SAMOUBOJSTVO :mrgreen:...
A i da nije imao srecu na RG-u, nikada ga ne bi ni osvoji :D...

- - - - - - - - - -

Sto jeste - jeste.
Sa izuzetkom Soderlinga.

...puke cinjenice...:D...ja nikada ne pricam napamet...
Soderling kao igrac je igrao izuzetan ofanzivan tenis...ali defanziva i glava mu nisu bile jaca strana...

Ma pisem o davno proslom vremenu pre nego sto se pojavio Novak, Nadal, pa i Marej.
U to vreme se pretpostavljalo, pa hajde da kazem - znalo, da ce ova dvojica, trojica pomenutih, pomeriti granice u tenisu tj. obeleziti tenisku istoriju. Pred Marejem je tek da se dokaze, a to ce i uciniti sledece godine.
Ko je prosle godine bio broj 1, ne razumem?
Ne vredjam Rogera, postujem to sto je uradio u tenisu, naravno da je obelezio tenisku istoriju svojim pobedama, to nikada nisam osporavala, ali ja navijam za neke sasvim druge tenisere.

Idemo, Ljodra!!!
``Stari`` smekeru!

Poslednja izmena:
Ma pisem o davno proslom vremenu pre nego sto se pojavio Novak, Nadal, pa hajde da kazem i Marej, koji su znali da naprave iznenadjenja.
U to vreme se znalo da ce ova dvojica, trojica pomenutih pomeriti granice u tenisu tj. obeleziti tenisku istoriju. Pred Marejem je tek da se dokaze, a to ce i uciniti sledece godine.
Ko je prosle godine bio broj 1, ne razumem?
Ne vredjam Rogera, postujem to sto je uradio u tenisu, ali navijam za neke sasvim druge klince.
I molim vas da to ako je moguce postujete.

Feđa je bio broj 1 prošle godine, ako nisi znala. Nije loše za tenisera koji u zadnjih 5-6 godina ama baš ništa nije osvojio...

Ovo drugo poštujem, i tu nema rasprave.

Back