ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa pitaj Machony-ja i onog drugog bogaoca.
Ovo je tema gde se prica o tenisu, ali izgleda ne moze ni rec da se napise o nekom drugom teniseru, o tenisu kao sportu, o potrebi da se mozda promene neka pravila i td., a da se ne naleti na neku vasih provokacija o Novaku.
Mene bi bilo sramota.
Hajde sada, navalite.

Otkud ti znas sta ce Edberg da radi u buducnosti?
Ja smatram da ce uraditi dosta, osim ako ga ne zavedu neke druge stvari. Na to vec ne mogu da uticem.
Ja bih htela da pisemo o tome kako je tenis postao sport ``servisera``, a vi ko o cemu, samo pisete o Novaku.
Onaj Jahve cak i okacio Noletovu sliku u avatar, sto mi mnogo toga govori.

Sada je Bane Pralica rekao da igraci kazu da su loptice veoma brze (medju njima i Novak), a da je podloga umereno brza.
Rece i da je idealna za ofanzivce i one koji imaju razoran servis. To se i pokazalo tacnim.
Prosao Vavrinka. Sad ce biti tesko ako Novak pobedi Iznera.
Inace, obojica su izuzetno motivisani kada igraju sa Novakom...
Bojim se Iznerovih servisa... volim relije, nadmudrivanja na mrezi, a ne toliko samo ono pusto zakucavanje, mada je delotvornije za one igrace koji su dobri serveri, a ima ih sve vise... da ne nabrajam sad.

Pa pitaj Machony-ja i onog drugog bogaoca.
Ovo je tema gde se prica o tenisu, ali izgleda ne moze ni rec da se napise o nekom drugom teniseru, o tenisu kao sportu, o potrebi da se mozda promene neka pravila i td., a da se ne naleti na neku vasih provokacija o Novaku.
Mene bi bilo sramota.
Hajde sada, navalite.

Otkud ti znas sta ce Edberg da radi u buducnosti?
Ja smatram da ce uraditi dosta, osim ako ga ne zavedu neke druge stvari. Na to vec ne mogu da uticem.
Ja bih htela da pisemo o tome kako je tenis postao sport ``servisera``, a vi ko o cemu, samo pisete o Novaku.
Onaj Jahve cak i okacio Noletovu sliku u avatar, sto mi mnogo toga govori.
Što, baš je simpatično :D Neko se sprda na račun KRALJA Rodžera, pa mora neko i na račun Novaka, ne vidim ništa čudno u tome :D

Ne, ja ne znam šta će on zasigurno uraditi u budućnosti, ja sam samo izneo svoju pretpostavku vezano za njega :D

Pa dobro, nije jedini koji ima Novakovu sliku za avatar...eto recimo ima je i Boris :D

Sada je Bane Pralica rekao da igraci kazu da su loptice veoma brze (medju njima i Novak), a da je podloga umereno brza.
Rece i da je idealna za ofanzivce i one koji imaju razoran servis. To se i pokazalo tacnim.
Prosao Vavrinka. Sad ce biti tesko ako Novak pobedi Iznera.
Inace, obojica su izuzetno motivisani kada igraju sa Novakom...
Bojim se Iznerovih servisa... volim relije, nadmudrivanja na mrezi, a ne toliko samo ono pusto zakucavanje, mada je delotvornije za one igrace koji su dobri serveri, a ima ih sve vise... da ne nabrajam sad.
Očekujem dobar i zanimljiv meč između Novaka i Iznera...kao onaj u Sinsinatiju pre par meseci :D

...kojeg bre Aagsija, u 35-oj :lol:...Samprasa na zalasku karijere, kojeg Kuertena, Moje :rotf:...
Danas, Nadal, DelPo, Marej I TEK ONDA, LJepotan :lol:, Tsonga, Berdih&co...:cool:...
Znači predomislio si se. Nije sramota što se Federer namučio da ode u London? :D

- - - - - - - - - -

Ostao je bez goriva nakon dobrog prvog seta. A i Novaka je prilično...hm...išlo :D
Da, Novak je odigrao jako dobar meč, uostalom baš kao što i dolikuje drugorangiranom teniseru na svetu... :D

E9RY8kR.jpg

Back