ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi je li to moguce ...Endi Marej, Rafael Nadal , Rodzer Federer, odose kuci ...

Žo Vilfred Conga je drugi put zaredom savladao Rodžera Federera i pokazao da više nema izrazitih favorita u svetskom tenisu osim jednog Novaka Djokovića.

Ljudi je li to moguce ...Endi Marej, Rafael Nadal , Rodzer Federer, odose kuci ...

Žo Vilfred Conga je drugi put zaredom savladao Rodžera Federera i pokazao da više nema izrazitih favorita u svetskom tenisu osim jednog Novaka Djokovića.

Ne mogu cudom da se nacudim...
Hajde de -> Marej, ali Nadal i Federer da ispadnu, nisam mogla da verujem, jer nisam gledala njihove meceve, a ni snimke, tako da ne znam sta ih je bilo ``snaslo``... ali da ih je ``snaslo`` - bas ih je ``snaslo``.

Zasto ove nase sportske televizije ne prenose Nenada i Lodru?
Pa stvarno, nema smisla.
A onaj SK Prime ne ``hvatam``.
Da li ga uopste neko ima i gleda?
Sad moram da idem na Jurosport ili na oficijelni sajt mastersa u Montrealu i da gledam kretanje rezultata na prozoru kompa.
Bas nije lepo.

Zasto ove nase sportske televizije ne prenose Nenada i Lodru?
Pa stvarno, nema smisla.
A onaj SK Prime ne ``hvatam``.
Da li ga uopste neko ima i gleda?
Sad moram da idem na Jurosport ili na oficijelni sajt mastersa u Montrealu i da gledam kretanje rezultata na prozoru kompa.
Bas nije lepo.

Hvatam ja SK Prime.
Taj kanal je prvenstveno posvećen moto (F1 i MotoGP), pa tek onda bilo kom drugom sportu.

Elem, čestitke Novaku na još jednom finalu iz Master serije i verovatno na još jednoj novoj pobedi u večerašnjem meču.

Eto kad sam lud. Igram na Federera. Smotu smotanog. Ne mogu da verujem. :dash:

Igrao sam na Fisha, Sharu, Petkoraci - sve doslo, JJ koja ce da dodje i Federerka na kvotu 1,20. I ladno izgubi 2:0. Igrao je gore nego Ana Ivanovic. Ne moze da se sastavi sa servisom. Sta mi bi da njega stavim na tiket. Novi Davidenko. :dash:

Eto kad sam lud. Igram na Federera. Smotu smotanog. Ne mogu da verujem. :dash:

Igrao sam na Fisha, Sharu, Petkoraci - sve doslo, JJ koja ce da dodje i Federerka na kvotu 1,20. I ladno izgubi 2:0. Igrao je gore nego Ana Ivanovic. Ne moze da se sastavi sa servisom. Sta mi bi da njega stavim na tiket. Novi Davidenko. :dash:

Sad ce on malo da cami na cetvorci ko Kolja...;)

Novak Djokovic se plasirao u polufinale Mastersa u Sinsinatiju pobjedivsi Gaela Monfisa sa 2:1, po setovima 3:6, 6:4, 6:3. To majstore opet si ga nadigrao i on ode kuci .
Sto je strasno kad odose i Rodzer i Nadal, moze i on lagano ...

Poslednja izmena:
Nije Tab503, cijela KRSTARICA .
Ako su to uradili Borisu 1 gdje smo im mi ?
Pitam se po stoti put ovih dana .
Naravno da je Boris 1 nas drug ali zasto da ne bude i nas Moderator ?
Nama je on OK .

Koliko ja mog prijatelja poznajem, da je smatrao shodnim, izjasnio bi se:neutral:, nemamo nista od toga, znali ili ne, vazno je da je on nama ziv i zdrav i da se raduje i deli Noletove pobede sa nama...kao i do sada:D
A sama titula nema uloge, osim administratorske.
Duskice :cvet::dzentlmen:

http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/ms/msdraw.pdf

Novakov deo zreba pun mina. Prvo Dodig za koga sam tvrdio da je jedini namucio Novaka ove sezone. Dodig igra kao da mu je Nole idol, gledao je sve njegove meceve, zna sve njegove poteze... Potom Gaske, pa Berdich, Tipsar ili Monfils, onda u 1/2 finalu najverovatnije Fish koji je u odlicnoj formi. Troicki ima lepu sansu za 1/8 finala sa Rodjom, a pobednik ide na Fisha. Tu su jos i Conga i Verdasko.

Djokovic do cetvrfinala mislim da nece imati tezak posao a tada ga verovatno ceka Berdih ili Monfils . Sto se tice polufinala tu je standardno Federer koji je redovno u njegovom delu ,Conga ili Fish , ko ce od ove trojice izaci kao pobednik je krajnje neizvesno ipak Federer je blagi favorit .
Sto se tice drugog dela ne ocekujem neka iznenadjenja i tu ce biti Marej ili Nadal .

Back