ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tim Henman, četvorostruki polufinalista Vimbldona:

"Prva dva seta su bila teniska klinika. Đoković je igrao tenis na neverovatnom nivou. Zaslužuje ovo, on je svetski broj jedan i za sada ima neverovatnu godinu koja će se po mom mišljenju nastaviti. Činjenica da je Novak pobedio Rafu pred ovaj duel u četiri uzastopna finala je bila veoma značajna. Iako je prethodno izgubio pet puta na Gren slemovima od Nadala, uvek sam mislio da će ga u jednom trenutku pobediti. Danas se to dogodilo. Ovo sigurno zabrinjava Nadala. On i Federer su toliko dugo dominirali, ali sada je Đoković na prvom mestu, a uz to ima i dva Gren slema. Mislim da je u ovom trenutku definitivno najbolji igrač sveta. Novakove atletske mogućnosti su njegovo najimpresivnije oružje. Nadal u principu na upravo taj način dominira sa osnovne linije, ali u prva dva seta svaki dugačak poen je pripao Đokoviću i to je za njega neverovatan uspeh.“

Poslednja izmena:
Toni Nadal

"Rafa nije bio uspjesan u kljucnim trenucima.
Djokovic je bio bolji i moramo se time trenutno zadovoljiti.
Nase sanse za pobjedu su bile male",

"Sada imamo malo vremena da pokusamo da pronadjemo resenje za ovih pet poraza.
Ali nece biti lako jer ce i Djokovic preduzeti mjere".

Nagradni fond na godišnjim završnim ATP turnirima u naredne tri godine biće uvećan za 30 procenata, a ukupni nagradni fondovi na svim turnirima u sezoni 2014. će iznositi oko 90 miliona dolara, saopštila je Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP).

Bivši šampion,Radzer Federer koji je sada treći na ATP listi, rekao je da je Đoković "zaslužio uspeh" posle "ogromnog" starta sezone.
Za Federera, kako je rekao, "nije iznenađenje" to što je srpski teniser skinuo Rafaela Nadala sa trona, posle pet pobeda u finalima ove godine.
Švajcarac je šest puta u karijeri osvojio Vimbldon, ali je ove godine ispao u četvrtfinalu od Žoa Vilfreda Conge.
On je naveo da nije gledao finale između Đokovića i Nadala, u kojem je Srbin pobedio s 3:1 u setovima.

Nagradni fond na godišnjim završnim ATP turnirima u naredne tri godine biće uvećan za 30 procenata, a ukupni nagradni fondovi na svim turnirima u sezoni 2014. će iznositi oko 90 miliona dolara, saopštila je Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP).
115428-article-wk1vt.jpg

Odměny tenistů na ATP stoupnou do tří let na 90 miliónů dolarů

Odměny tenistů na turnajích okruhu ATP mají do tří let dosáhnout celkové hodnoty 90 miliónů dolarů,
v přepočtu přes 1,5 miliardy korun. Dohodlo se na tom vedení ATP s radou zástupců ředitelů turnajů.

ATP Turnir se igra za nagradni fond od 1,1 milion evra, a četvrtfinalni parovi su Monfis - Simon, Verdasko - Melcer, Južni - Čilić i Majer - Almagro.Danas je prenos na Sportu sa balkaniyum.tv od podneva po evropskom...:ok: Do sada nije bilo iznenađenja u osmini finala pošto su plasman u četvrtfinale izborili glavni favoriti,.:kafa: Ajd...pa gledaćemo...

Mihail Južnji i Marin Čilić će odmeriti snage u prvom četvrtfinalu Hamburga.
Ruski teniser je trenutno u boljoj formi, a ima i veliku prednost od 4-1 u duelima sa hrvatskim igračem.
Biće ovo vrhunski teniski duel u kome ćemo videti dosta vinera i nadamo se, ne mnogo grešaka.
Dakle danas se nastavlja Misin pohod ,nadam se do kraja ...

Bas sam se iznenadila sto su izvor ove ``vesti`` - ``Vecernje novosti``.
Da je to napisao neko iz ``Kurira``, hajde de. Ali ``Novosti``?
Ne verujem u ovu vest, to mi uopste ne lici na Nadala, on je pre svega profesionalac... mislim da nema ``zle`` krvi medju njima dvojicom, ali postoji rivalitet, sto je normalno u sportu.
Zasto bi izbegavao naseg Novaka... to mu je posao da igra na turnirima, jedino ako nece da igra u humanitarne svrhe, mada bi me to iznenadilo.

Novak Djokovic:
Hey guys,i have seen you were wondering whether i will play exhibition in Mexico at the end of the year. I am sorry to disappoint you,the rumors were false:(Nevertheless,i would love to come to Mexico,i heard it is beautiful there.Any places to recommend?:)

Moram priznati da je to i za mene zvucalo previse NELJUDSKI od Nadala...i mislim da on ovo nikada ne bi izjavio...
...vjerovatno je bio opkusaj pritiska organizatora da pritisnu obojicu da se pojave na tom mecu (: ...
Ja pre mislim da je Nadal u sali rekao da ne bi voleo Djokovica zbog uzastopnih poraza. Mora da je to rekao iz sprdnje a i na drugaciji nacin nego sto su ovi idioti to napisali da bi povecali tiraz novinama. I tako jednostavno izgube postene i ozbiljna citaoce. :evil:

Nimalo nisam iznenadjena Rafa je odavno pokazao da je sujeveran i sujetan covjek .
Kako je koji mec vise gubio od Novaka tako se sve hladnije ponasao .
Rodzer je isti kao Nadal sad obojica ne vole Noleta.
Nadal ce lakse da podnese silazak sa broja jedan od Federera.
A samo oni znaju koliko im je tesko pao taj pad a tek lagano klizanje i iz prvih pet.

Nimalo nisam iznenadjena Rafa je odavno pokazao da je sujeveran i sujetan covjek .
Kako je koji mec vise gubio od Novaka tako se sve hladnije ponasao .
Rodzer je isti kao Nadal sad obojica ne vole Noleta.
Nadal ce lakse da podnese silazak sa broja jedan od Federera.
A samo oni znaju koliko im je tesko pao taj pad a tek lagano klizanje i iz prvih pet.

Toliko o tvom praćenju tenisa.

Ma novine pishu svashta,ne treba na to obracjati pazhnju!
Vazhno je da Nole nastavi s dobrom igrom,a ko je shta izjavio,da li je sujetan ili neshto drugo, najmanje bitno!
Ajde Nole u nove pobede,pa nek pishu shta hocje, dela govore i rezultati(o tvojim ljudskim osobinama nema potrebe ni pisai vishe, pokazao si koliko si VELIKI CHOVEK) a ne tamo nechija piskaranja:D:super::D

Back