ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uragan Irena preti početku US Opena
1988017134e58e0b6392f6681271642_size3.jpg

Početak turnira na “Flašing Medouzu” zakazan je za ponedeljak sa početkom u 11 sati, ali sada on zavisi od posledica uragana koji preti istočoj obali SAD-a.

Uragan Irena dosad je napravio veliku štetu u Portoriku, Dominikanskoj republici i Bahamima, a trenutno je na putu za severnu i istočnu obalu Sjedinjenih Američkih Država, izveštava Nacionalni centar za uragane.

Gradonačelnik Njujorka Majkl Blumberg najavio je da planira da zatvori podzemne železnice i evakuiše pet bolnica, te osam staračkih domova blizu obale. Trenutno u gradu prevladava promenjivo vreme, praćeno kišom koja ometa kvalifikacije turnira koje su u toku.

OMG, pa zar je proslo vec deset godina???
Gde sam pogubila celu jednu deceniju? :eek:
Pa trebalo bi da svrate na finale USO i Barak i Bus, a o Klintonu da i ne govorimo.
Je`l tako, vise se posle USO ne igraju veci turniri na teritoriji Severne Amerike, da ne kazem SAD-a?

Poslednja izmena:
OMG, pa zar je proslo vec deset godina???
Gde sam pogubila celu jednu deceniju? :eek:
Pa trebalo bi da svrate na finale USO i Barak i Bus, a o Klintonu da i ne govorimo.
Je`l tako, vise se posle USO ne igraju veci turniri na teritoriji Severne Amerike, da ne kazem SAD-a?

Pa najvise Bus, posto je to bilo u njegovom mandatu. A istog dana ce ceo politicki vrh biti u Njujorku, bice ogromna ceremonija po celom Njujorku, pa mozda svrate i do Flesing Medouza . Poklopilo im se da im je na desetogodisnjicu i finale US Opena i pocetak NFL sezone (sto je za njih pojam za sport, i ne samo sport).

A posle US opena nema bitnijih turnira u Severnoj Americi;) Mesec dana posle toga Nole igra 2 turnira na Dalekom Istoku, pa se opet vraca u Evropu da igra Bazel i Pariz, i na kraju WTF u Londonu (i naravno, finale Dejvis kupa:))

Viktora cenim, dobar je decko, ali mislim da ga trenutno neke druge stvari muce.
Ali, mladost - ludost.
Zato i ne moze da stekne stabilnost i samopouzdanje.
Postoje ljudi koji se zadovoljavaju manjim stvarima, a postoje ljudi koji zele vise, vise, najvise sto se moze.
U tome je razlika medju ljudima, pa i sportistima, naravno.

Troicki bi trebalo da angazuje psihologa i da resi problem totalnog iskljucivanja iz meca kada je na pragu pobede.
Onoliko sansi u 4-tom setu propustiti
298ifc.gif
,nisam mogla da verujem.Znala sam da ce izgubiti na kraju,ali sam je kriv.
No, idemo dalje,valjda ce izvuci neke pouke,mada mu ovo nije prvi put da izgubi dobijen mec.
Ajde Troicki,mozes ti mnogo bolje,smiri se,ladne glave a ne odmah nervoza,psovanje,tako nista neces uraditi, samo na svoju stetu.
Verujem da mozes mnogo bolje:)

Troicki bi trebalo da angazuje psihologa i da resi problem totalnog iskljucivanja iz meca kada je na pragu pobede.
Onoliko sansi u 4-tom setu propustiti
298ifc.gif
,nisam mogla da verujem.Znala sam da ce izgubiti na kraju,ali sam je kriv.
No, idemo dalje,valjda ce izvuci neke pouke,mada mu ovo nije prvi put da izgubi dobijen mec.
Ajde Troicki,mozes ti mnogo bolje,smiri se,ladne glave a ne odmah nervoza,psovanje,tako nista neces uraditi, samo na svoju stetu.
Verujem da mozes mnogo bolje:)
možda bi mogao da angažuje doktora četojevića koji je upravo dobio otkaz kod novaka.
verujem da bi trojicki sa njim vrlo brzo sredio svoje psihičke oscilacije.

možda bi mogao da angažuje doktora četojevića koji je upravo dobio otkaz kod novaka.
verujem da bi trojicki sa njim vrlo brzo sredio svoje psihičke oscilacije.

Nema potrebe za dr,Chetojevicjem,Nole je imao problem s alergijom i morao je da promeni rezim ishrane.
Troicki samo treba da sredi "glavu",tj.,da mu neki dobar strucnjak pomogne da se stabilizuje,ne nervira i ne predaje,kad mu krene lose,nego da nastavi da igra mech kao da je tek pocheo prvi gem.

Novak u okviru drugog kola US opena igra protiv Argentinca Karlosa Berloka, a taj mec je poslednji na programu na centralnom, "Artur Eš" stadionu.
Kako je u pitanju drugi susret popodnevnog programa koji pocinje u jedan sat poslije ponoci.
Nole ce na teren i to prvi put u karijeri protiv ovog 28 godisnjeg Argentinc koji je trenutno 74. igrac svijeta.

14m3s4k.jpg

Rafica se propisno namucio sa Golubjevim.
Dojucerasnji broj jedan, koji je na poslednjem ovogodisnjem Grend slem turniru drugi nosilac, morao je prilicno da se naradi ne bi isao dalje.
Nadal jse na kraju provukao sa 6:3, 7:6 (7:1), 7:5.
Pirgavi Skot,Endi Marej lose je usao u mec sa Somdevom Devarmanom i tek u taj brejku slomio je njegov otpor.
Huan Martin Del Potro plasirali su se u drugo kolo US Open, dok je takmicenje neocekivano zavrsio Nikolas Almagro.

Bravo za Noleta, poigravao se u mecu drugog kola US Opena protiv Argentinca Karlosa Berloka.6..0 6..0 i 6..2.
Na veliku radost publike koja se upustila u nemogucu misiju POGURATI GUBITNIKA.
Zabava na Americki nacin...Vec vidjeno .Uredno vraceno .
:zper:

Back