ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne mogu da vjerujem...sta je samo NOLE uradio u drugom setu...
...ovo je bila katastrofa...

Očajno rekla bih. Koliko sam samo psovala i energije potrošila...Uh..
Ovako ako igra sutra neće uraditi ništa...Mada je prvi set bio odličan, a i pola trećeg, taman dovoljno. Ipak je Rodžer sa druge strane, koji nije bio loš, samo je u ključnim Novak bio bolji.

Prvom igraču sveta takmičenje u Kaliforniji je prvo posle povrede na Australijan openu.

„Fantastično je što sam se nakon više od mesec dana odsustva vratio na teren i ponovo igram finale. Zaradio sam mnogo poena i ovaj povratak mi je veoma važan. Pobede kao ova danas jesu način da se vratite na najviši nivo“.

Maljorčanin je potom analizirao meč koji je dobio sa 6:4, 6:4.

„Kada sam prvi put servirao na meču, mislim da sam napravio dve-tri greške forhendom, što nije uobičajeno. Možda se to dogodilo jer nisam igrao veoma dobre mečeve ove nedelje. Posle toga sam ubacivao više loptice, slao visoke loptice na njegov bekhend i pokušao da uđem u pravi ritam. Mislim da sam dobro igrao, ali i da je on napravio više grešaka nego inače“.

Ja ne mogu da verujem sta citam vise ovde. :hahaha: :hahaha: :hahaha: Tacno sam znaoo, ali tacno sam znaooooooooooooooo da ce da budu komentari tipa "Da novak igra kao juce pobedio bi Nadala itd, itd, itd" Nemam reci. :eek: Cekam da se zavrsi finale i da napisem moj poslednji post na ovom pdf.

Ja ne mogu da verujem sta citam vise ovde. :hahaha: :hahaha: :hahaha: Tacno sam znaoo, ali tacno sam znaooooooooooooooo da ce da budu komentari tipa "Da novak igra kao juce pobedio bi Nadala itd, itd, itd" Nemam reci. :eek: Cekam da se zavrsi finale i da napisem moj poslednji post na ovom pdf.

Pa kad si znao, nisi trebao ni dolaziti:lol: a kako stvari idu svasta moze da bude...
Urose ja pisem sta hocu, drugi sta hoce to mi ne smeta! Kad ti nesto smeta ti ne citaj i .

Poslednja izmena:
Cestitke najboljem teniseru sveta ove sezone na osvojenoj tituli!!!
Nadal se raspao u 2 setu o trecem da ne govorim. Novak pojacao tempo u 2 i 3 setu. Ne znam kad je neki teniser izgledao ovako impresivno. :worth:

Toliko od mene za ovaj pdf, pozz svima.

Ono sto sam i rekao...da je igrao i na pocetku ovako...ne bi se iglara 3 seta.

Ono sto mi je draze od ove pobjede je cinjenica da je trenutno toliko mentalno jak da se moze iscupati i iz najveceg problema.
Sabrao se nakon prvog seta i nastavio sa svojom starom igrom...
Drago mi je da je NOLE bio taj koji je svojim tempom samljeo jednog Nadala.

Ocajno ponasanje Novaka. Da onako opsuje coveka koji navija za njega. Seljacina!

Nije trebao slažem se, ali nek nauči ta publika da ćuti. Psuje i Nadal pominjao je majku ku... Od psovke je počeo bolje da igra...

Tacno si to cuo :hahaha: ...
Da igra 70% kao juce...garantujem da bi pregazio Nadala (: ...

Tačno tako, nije bio ni približan kao juče u prvom setu. Toliko sam se nervirala i psovala, mislim da sam mu opsovala i užu i širu rodbinu...

Tražio je igru, grešio puno, slabo vraćao prvi servis...Sve krenulo naopako. Onda je promenio taktiku i krenulo je.
Definitivno moja poslednje odgledana utakmica uživo. Od sad samo snimci.

BRAVO NOLE,pokazao si veceras mentalnu snagu i pored slabije igre do druge polovine seta,a onda si zaigrao i zasluzeno dobio Nadala,
pravi si sampion:D:vatromet::vatromet::vatromet::D
Cestitke Nadalu, veliki je igrac i pravi sportista:)

Nije trebao slažem se, ali nek nauči ta publika da ćuti. Psuje i Nadal pominjao je majku ku... Od psovke je počeo bolje da igra...

Tačno tako, nije bio ni približan kao juče u prvom setu. Toliko sam se nervirala i psovala, mislim da sam mu opsovala i užu i širu rodbinu...

Tražio je igru, grešio puno, slabo vraćao prvi servis...Sve krenulo naopako. Onda je promenio taktiku i krenulo je.
Definitivno moja poslednje odgledana utakmica uživo. Od sad samo snimci.

Srce,u mojim godinama to ne moze da podnese .Zavrsicu u hitnoj ako ovo ne prekinem *samo snimci*

Los mec, ja nikad nisam videla Nadala da igra losije nego u trecem setu, ali Noletu svaka cast...
dobiti Federera, pa Nadala za dva dana zaredom... pokazao je da je veliki sampion, ovoj dvojici rame uz rame :vatromet:

Bravo Nole. Cestitam na pobedi. Prvo Fed, pa Rafa, slozio si ih dan za danom kao JJ sestre Vilijams. :D

Inace, moram da priznam da je mec sa Fedom bio jedno 300 puta zanimljiviji. Nadal me je smorio za medalju. Covek uzima godishnji odmor izmedju 2 servisa. Od 2 i po sata koliko je trajao mec bar sat vremena je otislo na njegovo vadjenje gaca, pipanje lopte, sredjivanje siski... Repriziraju ceo prethodni poen, pa ceo poen usporeno, pa iz drugog ugla, pa poslednji udarac iz 3 ugla, vrate se u prenos i Nadal i dalje nije spreman da servira. Prevazisao je i Bartoli. Na kraju sam prebacivao na Animal planet kad Nadal treba da servira.

Eto, čim je Novak smanjio greške, Nadal nije imao šta da traži. Bravo Nole!

:D
855m.jpg
:D

Novak Djokovic je nastavio trijunfalni niz u 2011. godini i trijumfom preko preokreta protiv Rafaela Nadala došao do titule u Indijan Velsu 4....6, 6...3, 6...2.
Novak je obezbedio skok na drugo mjesto na ATP listi, vezao 18. uzastopnih trijumfa za treću titulu od početka godine i definitivno potvrdio da trenutno igra najbolji tenis na planeti.

Back