ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jutro, Dukice (: ...
Gledala si mec (: ...svakak ti cast...

Ja sam maloprije poceo raditi tako da ga nisam mogao gledati.

Dakle: NOLE i Troicki su dalje...steta sto se opet sastaju...Del Potro je ponovo u formi, izbacio je Soderlinga...

Jutro, Dukice (: ...
Gledala si mec (: ...svakak ti cast...

Ja sam maloprije poceo raditi tako da ga nisam mogao gledati.

Dakle: NOLE i Troicki su dalje...steta sto se opet sastaju...Del Potro je ponovo u formi, izbacio je Soderlinga...

Gledala,zato je moj bio ritam pukao skroz na skroz...

Janko Tipsarevic se plasirao u osminu finala turnira iz Masters 1000 serije u Majamiju, posto je pobijedio Filipa Pecnera iz Nemacke sa 6...3, 6...3.
Ovom pobjedom Janko se revansirao Filipu Pecneru za poraz u Majamiju prosle godine.

Dukice, dok god Novak pobedjuje, tvoj bioritam se drzi...ja nebrigam puno...:cao:

Novak vodi 5...2.
Protiv Viktora...
Sto se tu moze...?
Ovaj komentator sa Sport kluba duse nema nista vise nece da kaze...
t31231.gif

Zivio B92...
f_6em_7559eb4.gif

Novak vodi 3...0
Odma zatim 4...0
Nece biti kronpirica...
Sad je 4...1 odma zatim 5...1 Pa 5 ...2
Novak servira za mec ,sa novim loptama...Jedna je pretvrda.
P O B J E D A ...Jednog naseg vrijednog naravno Noleta MAJSTORA...

Janko Tipsarević i Austrijanac Oliver Marah plasirali su se u polufinale Mastersa u Majamiju.
Janko i Marah su slavili protiv Rohana Bopane i Aisam Ul Haka Kurešija iz Indije sa 6:4, 7:6 (10:8), posle jednog sata i 34 minuta igre.

Novak Djokovic plasirao se u finale turnira iz Masters 1000 serije u Majamiju, posto je savladao Mardija Fisa iz SAD sa 6:3, 6:1.

Za cetvrtu uzastopnu titulu, poslije Melburna, Dubaija i Indijan Velsa, Novak ce igrati sa pobjednikom meca Rafael Nadal Rodžer Federer.

:heart:Novak:heart:
Nadal ili Federer, postaje svejedno!

Meni bilo draze da to bude Rodzer Federer .
No tu se neje moglo nista pobijedio ga Rafica postenski,uz Rodzerevu pomoc onako lose igre .
Takav Rodzer bio bi salata za Novaka.
Rafica je igrao jako motivisan .
Hoce li takav biti sa Novakom ostaje nam da vidimo veceras?
Novak ima priliku da postane tek cetvrti covjek koji je uspio da osvoji titule u istoj godini na Australijan openu, Indijan Velsu i Majamiju.
Pridruzio bi se odabranom drustvu koje cine Pit Sampras, Rodzer Federer i Andre Agasi.
Veliki izazov mora se priznati .Velika motivacija za Noleta.

Back