Inace,da ispricam anegdotu za Jelenu Jankovic.....Premijerno na Krstarici
Setam ja tamo svojim poslom(neko mora i da radi),kad gle,JJ i njena mama u kupovini.....Ja se tu iznenadim,gle jece,zgodna je koliko hoces,doduse,sa glavom Aliena,ali da zanemarimo tu sitnicu
Elem,svrcka se tako ona,ja na desetak metara i prilazim,kad joj pridje moja kuma koja je tu radila kao promoterka Koka Kole.Ljubazno joj ponudi listic,na foru,izvolite,promocija kokiske......JJ je samo onako turobno pogledala,rekla smrknuto i odbojno " O Boze svasta",digla nos i okrenula glavu.
Nakon toga,ja sam se iznenadio,moja kuma je rekla e blago tebi,a ova je sa mamicom jos vise digla nos i otisla dalje.
Dalje,dva-tri meseca kasnije,dolazi nam JJ u zvanicnu posetu Delta Cityju....Sa sve kamerama,novinarima i obozavaocima....Sva nasmejana,rukuje se sa decom,mase svima,sva vesela,bila tu pola sata i otisla,takodje nasmejana....
I onda,samo neka mi neko kaze,ma neeeeeeeeeeeeee,to sto je ona vesela,to nije PR,to nije marketing,Jeca je car,Jeca je dobrica,Jeca je ovo,Jeca je ono.....A tek sta su mi pricali na partizanovom stadionu,stariji teniseri i treneri kako se JJ ponasa.....I na Olimpijadi,drug koji je tamo bio kako je govorio da su je izbegavali...Jer nije isla da gleda mec ni jedne nase ekipe......O tome svemu drugi put.