ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo me napokon za kompom......Malo vremena sta ces :p :p :p

Federer me je iznervirao za medalju.Imao je definitivno najtezeg prtoivnika u 1/4 finalua li to nije nikakv izgovor. Izgubio je od tenisera koji ga se plasio ali kako i koliko Federer igra poslednja 2,3 meseca - bolje nije ni moga da ocekuje.

Ako bi mi zbog necega bilo drago da Nadal uzme titulu to je zato sto bi Feda ostavio na samo jednu nedelju do stizanja Samprasa ali i minimalnim sansama da to uradi pre...Kraja godine,eventualno!

Nadam se da ce sada,na terenima koji su ga i proslavili napokon biti onaj stari.

Sjajno!!! 9. Gren Slem finale i prilika za definitivni ulazak u elitnih 10 tenisera Open ere

Za razliku od nekih teniserki (nek vam kaze Srle kako ju je video u Delti.. nikad to nije pricao :lol:) on u svaki mec ulazi kao da sa druge strane mreze ima Federera i apsolutno nikada nece sebi unapred nesto pripisati.. vise voli da to dokaze na terenu

Ma to je on htio pruziti malo nade ovima koji su prizeljkivali da Melzer ponovi ono sto je uradio u 1/4 finalu. :kafa:

Pa, zar je bilo i takvih? :eek:
E, onda neka je zakomplikovao. :lol:

I da, Rafa je odlicno servirao, bilo je dosta servisa oko 200 km/h, jes da je na ovom mecu napravio duplih servis gresaka vise nego sto ih je napravio na prethodnih 5, ali samo neka nastavi ovako i bice super. :)

Back