ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rafa :klap:

Kako je dobro servirao. :worth: Urose, ne znam jesi li gledao mec, posto tebe uvijek muci Rafin servis, mislim da konacno imas razloga da budes prezadovoljan. :mrgreen:

Ma to je on htio pruziti malo nade ovima koji su prizeljkivali da Melzer ponovi ono sto je uradio u 1/4 finalu. :kafa:

:super::super::super::klap::klap::klap::klap:
Bravo Rafa jos jedno finale i dobri servisi :mrgreen:
Konacno neki brzi od Sereninog :mrgreen:

Sjajno!!! 9. Gren Slem finale i prilika za definitivni ulazak u elitnih 10 tenisera Open ere

Za razliku od nekih teniserki (nek vam kaze Srle kako ju je video u Delti.. nikad to nije pricao :lol:) on u svaki mec ulazi kao da sa druge strane mreze ima Federera i apsolutno nikada nece sebi unapred nesto pripisati.. vise voli da to dokaze na terenu

A ono stvarno,nikad niasm pricao ovde,kad malo bolje razmislim :D :D :D :D

Mozda bolje i da ne pricam,zamrzece me ljudi ovde,banovace me,sta znam...Plasim se :D :D :D

Sad ce biti veoma,veoam interesantno.....Ja,kao navijac Federera svakako ne zelim da Rafa uzme RG....Opet,covek koji daje sve od sebe i koji igra svaki turnir sa jednakim zarom,pa kako i d ane pozelis da uzme jedan ovako vredan trofej? Kao sto sam i ranije rekao,ako nista drugo,voleo bih da Rafa uzme titulu jer ce se onda mozda i Federer probuditi.

A na kraju krajeva,bilo bi lepo da uzme RG ono bar da vise nema sumnje ko je najbolji sljaker svih vremena.

Ako neko zna znanje,to je Zima!!!!!E pa covek je stvarno car! Jos samo kad bi odbranili titulu na Vimbldonu i da do kraja sezone malo pikaju tenis i bice ponovo prvi na kraju godine :D :D :D

Gledam raspored za Kvins i za Hale.....Zbog cega niko zivi ne ide u Hale sem Federera?Kad covek pogleda listu igraca,ipak Hale ne moze ni da prismrdi Kvinsu....

A ono stvarno,nikad niasm pricao ovde,kad malo bolje razmislim :D :D :D :D

Mozda bolje i da ne pricam,zamrzece me ljudi ovde,banovace me,sta znam...Plasim se :D :D :D

Sad ce biti veoma,veoam interesantno.....Ja,kao navijac Federera svakako ne zelim da Rafa uzme RG....Opet,covek koji daje sve od sebe i koji igra svaki turnir sa jednakim zarom,pa kako i d ane pozelis da uzme jedan ovako vredan trofej? Kao sto sam i ranije rekao,ako nista drugo,voleo bih da Rafa uzme titulu jer ce se onda mozda i Federer probuditi.

A na kraju krajeva,bilo bi lepo da uzme RG ono bar da vise nema sumnje ko je najbolji sljaker svih vremena.

Ma nece :D

Zaista daje sve od sebe i eventualnom titulom bi,par dana nakon 24. rodjendana,usao u grupu odabranih tenisera a i jos jedan veliki argument manje bio bi na Borgovoj strani u borbi njih dvojice za najboljeg sljakera svih vremena

On je svega toga savrseno svestan i nadam se da ce me sutra posle podne obradovati kao nikada pre.. jer ovo je mozda i najvazniji mec u njegovoj karijeri do sad

Ako neko zna znanje,to je Zima!!!!!E pa covek je stvarno car! Jos samo kad bi odbranili titulu na Vimbldonu i da do kraja sezone malo pikaju tenis i bice ponovo prvi na kraju godine :D :D :D

Gledam raspored za Kvins i za Hale.....Zbog cega niko zivi ne ide u Hale sem Federera?Kad covek pogleda listu igraca,ipak Hale ne moze ni da prismrdi Kvinsu....

Otisao je Hjuit koji je redovno igrao u Kvinsu.. bez njega bi bila smejurija

I pored toga cuces na Sportklubu da je Hale najbolji turnir koji se te nedelje moze videti :D

Da,da,najbolji....Hoce to :)

Ali mi i dalje nije jasno zbog cega svi izbegavaju Hale? Kao i Kvins,nudi 250 poena,kao i Kvins,nudi travu,i vise nego Kvins daje sansu da uzmes koji bod vise jer je malo kvalitetnih protivnika.....A i nije tako daleko od Londona da covek ne moze da stigne da se odmori od puta za Vimbldon :) :) :)

Tja,jedva cekam sutra.....Ne znam u koje vreme se igra finale?Doduse,bicu na poslu,ali sta sad,imam TV ;)

Inace,da ispricam anegdotu za Jelenu Jankovic.....Premijerno na Krstarici :D :D :D

Setam ja tamo svojim poslom(neko mora i da radi),kad gle,JJ i njena mama u kupovini.....Ja se tu iznenadim,gle jece,zgodna je koliko hoces,doduse,sa glavom Aliena,ali da zanemarimo tu sitnicu :)

Elem,svrcka se tako ona,ja na desetak metara i prilazim,kad joj pridje moja kuma koja je tu radila kao promoterka Koka Kole.Ljubazno joj ponudi listic,na foru,izvolite,promocija kokiske......JJ je samo onako turobno pogledala,rekla smrknuto i odbojno " O Boze svasta",digla nos i okrenula glavu.

Nakon toga,ja sam se iznenadio,moja kuma je rekla e blago tebi,a ova je sa mamicom jos vise digla nos i otisla dalje.

Dalje,dva-tri meseca kasnije,dolazi nam JJ u zvanicnu posetu Delta Cityju....Sa sve kamerama,novinarima i obozavaocima....Sva nasmejana,rukuje se sa decom,mase svima,sva vesela,bila tu pola sata i otisla,takodje nasmejana....

I onda,samo neka mi neko kaze,ma neeeeeeeeeeeeee,to sto je ona vesela,to nije PR,to nije marketing,Jeca je car,Jeca je dobrica,Jeca je ovo,Jeca je ono.....A tek sta su mi pricali na partizanovom stadionu,stariji teniseri i treneri kako se JJ ponasa.....I na Olimpijadi,drug koji je tamo bio kako je govorio da su je izbegavali...Jer nije isla da gleda mec ni jedne nase ekipe......O tome svemu drugi put.

Da,da,najbolji....Hoce to :)

Ali mi i dalje nije jasno zbog cega svi izbegavaju Hale? Kao i Kvins,nudi 250 poena,kao i Kvins,nudi travu,i vise nego Kvins daje sansu da uzmes koji bod vise jer je malo kvalitetnih protivnika.....A i nije tako daleko od Londona da covek ne moze da stigne da se odmori od puta za Vimbldon :) :) :)

Tja,jedva cekam sutra.....Ne znam u koje vreme se igra finale?Doduse,bicu na poslu,ali sta sad,imam TV ;)

I jos je plus nagradni fond veci u Haleu. :)

S tim sto Federer vec ima dva 250 turnira pa ovde ne moze dobiti svih 250 bodova.. samo 160 ako osvoji turnir

Nikad mi Hale nije bio interesantan a tereni Kvinsa mi izgledaju sjajno u onoj crveno-zelenoj kombinaciji.. necu nikada zaboraviti ni mec Rafe i Karlovica iz 2008. jer mu je u sebi ebao sve po spisku (umal' da izgubi od tenisera koji prakticno ne zna nista osim servisa)

A jednom ce te brat podsetiti da nam ispricas i anegodtu o ovoj mucenici i terenu pored parkinga.. premijerno,naravno :lol:

I jos je plus nagradni fond veci u Haleu. :)

Ma daaaaaaaaaaaaaaaj,koliko je veci,za par hiljada? Ako je to u pitanju,onda je to....Tja,bzvz...

S tim sto Federer vec ima dva 250 turnira pa ovde ne moze dobiti svih 250 bodova.. samo 160 ako osvoji turnir

Cek bre,kako ce uzeti samo 160 poena ako osvoji Hale?Ne razumem...

A jednom ce te brat podsetiti da nam ispricas i anegodtu o ovoj mucenici i terenu pored parkinga.. premijerno,naravno :lol:

Xxexexexexxexxex....... :D

Back