ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eto,5 postova i dodjosmo do supstanci :lol:

djokic u si zadihanog gledao i sam ali ja nisam nikad video dokaz za te supstance (normalno,daleko od toga da si prvi koji ih u nedostatku argumenata pominje) pa bi bilo lepo da nas prosvetlis i preuzmes titulu bapskog omiljenog unuceta na ovom forumu

E moj Nole, sto se obruka. Svaka mu cast, ***, on na brejk loptu protivnika koja ide u aut, on igra?? WTF

Na zadnju mec loptu nabija istu u aut, boli ga uvo. MA IGRA SE DO ZADNJEG POENA, i da 100 mec lopti spasi.

Cini mi se da nikada vise nece ne da osvoji GS, nego vise nece stici ni do finala.

Od ovih koji su ostali, navijam za Berdiha, ali osvojice Rafa, a i zasluzio je. Momak igra cijelu karijeru vrhunski. Ne odustaje nikad
Vjerovatno cu za sat vremena biti smireniji, ali cu i dalje biti bijesan na Novaka. E moj Nole....sta ucini od gotovog meca.

Po cetvrti put u karijeri Rafa je vazao 20 ATP pobeda i po tome se izjednacio sa Samprasom... ispred njega su samo velikani,Konors sa 5,i Mekinro,Lendl,Borg i Federer sa 6 nizova

Od 1999. 20 pobeda u nizu imaju samo Federer,Nadal i Del Potro

Preteruje,kao sto je to cinio i Vilander danas... nema on konstantnost koja bi ga dovela na tu poziciju ''brze nego sto ocekujemo,'' mada je to prilicno neodredjena tvrdnja

Melcer sa ovih 720 bodova skace sa 27. na mesto broj 16,Berdih je sa 17. dosao na 13. a pobedom u 1/2 ulazi u Top 10. Ako Soderling izgubi u 1/2 pada sa 7. na 8. mesto,1/2 ga vodi na poziciju 5 a titula medju 4 najbolja

Rafa je na dva meca od nastavka svog niza od 46 nedelja na tronu ATP-a

Back