Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Ekstra. Rijetko ko da se bavim statistikom i tim podacima. E, sta mislis ko sutra dobija: Djokovic ili Melcer?
Ma kakav Melcer

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekstra. Rijetko ko da se bavim statistikom i tim podacima. E, sta mislis ko sutra dobija: Djokovic ili Melcer?
Uh, kako iritira...
Ne znam ko je od njih prevodio sinoc GSaM, ali je stalno govorio - krećala se, krećati se...![]()
Pesikan sigurno nije... Jel to bilo na ES int., ili ES2??
Da li Almagro moze sutra da iznenadi Nadala? Da li ce ga namuciti? Kako ce odigrati Nadal sutra? Mnogo pitanja, a svi odgovori sutra. Uf, necu gledati ( mislim da je mec ujutra, a tada sam u skoli), ali jedva cekam da vidim rezultat. Neka se '' pokolju'' 5 sati, a Novak neka 3-1 dobije Jirgena uz 2 sata provedena na terenu. Pa da Nadal u polufinalu mrtav umoran izadje na megdan Novaku a ovaj to iskoristi i razbije ga. Mada, moze Novak njega da dobije i u najboljoj formi. U Madridu prosle godine ga je 3 puta dijelila jedna lopta.
5,6 sto?
5 ili 6
To se poklapa sa godinama terora Rafaela Nadala na sljaci i ako kazes da si to video ne znam na osnovu cega se pitas da li Almagro moze nesto tom igracu na sljaci,u tri dobijena seta,na Rafinom turniru koji mu toliko znaci
Znaci pitao si kao da igraju igraci sa fifti fifti sansama,a ne jedan od dva najveca sljakera svih vremena i covek koji ga nikad nije,i nikad nece dobiti
Ti naravno mozes samo da se nadas necemu,tacnije i sestom slabijem protivniku za svog tenisera ali sa tim odmah mozes da se pozdravis.. dosta je bilo
A gledanjem tenisa toliko godina stice se i rutina... dosli smo do same zavrsnice i nema nikakve potrebe da se mecevi igraju ''ujutru.'' Ako su danas poceli u 2 posle podne,pocece i sutra
I Fed je jednom cekao mrtvog umornog Nadala... ne znam da li znas kako je prosao
Hm, sijaset puta sam gledao cetvrtfinalne meceve turnira ujutro ( jedan primjer: Djokovic - Verdasko - Peking 2009).
Tako da, ne mora da znaci da se mecevi cetvrtfinala ne moraju igrati ujutro.
A ovo za Nadala..rekoh....to je moja zelja. Ma koliko ona nerealna i nemoguca bila, MOJA je, i treba se postovati.
Da znam...'' poderao'' ga Federer u finalu Madrida 2009.godine.
Ne znam, nisam obracao paznju.
Hm, sijaset puta sam gledao cetvrtfinalne meceve turnira ujutro ( jedan primjer: Djokovic - Verdasko - Peking 2009).
Tako da, ne mora da znaci da se mecevi cetvrtfinala ne moraju igrati ujutro.
A ovo za Nadala..rekoh....to je moja zelja. Ma koliko ona nerealna i nemoguca bila, MOJA je, i treba se postovati.
Da znam...'' poderao'' ga Federer u finalu Madrida 2009.godine.
Da, malo je bilo onih koji su vjerovali da ce Robin dobiti Rodzera, pa smo vidjeli teror danas. Tenis je sport u kojem se nikad ne zna. Jedan na jedan, bez lazi, bez prevare.
Naravno, to je moja teza![]()
![]()
Nego, ti rece da pratis i meceve, biljezis podatke i sve...ali kako se ne sjecas da je Nadalova igra tog dana u finalu Madrida bila '' mrtva'', da Nadal nije licio na sebe. Gemove je dobijao na jedvite jade.
Evo i kako je igrao:
1 as
1 dupla greska
Poeni posle drugog servisa: 45 posto, Federer 68%
itd itd..poeni posle riterna nakon 2.servisa 32 posto
Nijedna sacuvana brejk lopta od 4, koje je Federer iskoristio.
Uporedi to sa mecevima koje je dobijao, i Federera i Djokovica, i ostale...i vidjeces kako je bio umoran tada.
Naravno da znam da ima dan pauze izmedju meceva na GS-ovima. Ali, umor moze da potraje i do sledeceg meca, tenis je sport koji crpi dosta energije.
Mec je trajao 5 sat,14 minuta i 10-tak sekundi. To se ne izostavlja.