ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta,steta? Pa on nije ni trebao da se pojvai u polufinalu,realno! Aj zivi bili pa vidlei koliko sledeci turnir,ako dobije prvi mec,eventualno,drugi gubi provereno....Mislim,samo realno!

A za Federera...Taj covek je zaista kreten.Izduvan balon.....Vise nista ne treba da kazem.Ovo povlacim samo ako uzme i Roland Garos i Vimbldon.Onda cu reci,OK,kralju,igras samo najvece turnire,ostalo je boranija,kapa dole.....Posle ovakva 3 meseca,uospte vise nisam siguran da moze i Moju da dobije...Ili bilo koga na sljaci.

Ne znam zasto ni sam ne verujem u takav razvoj dogadjaja.....

Izner i Kueri bi trebali igrati kvalitetan mec i dobicemo prvog Amerikanca pobednika na sljaci od 2006,i prvog na evroposkoj od 2003. Igraci iz ove zemlje nisu igrali finale na sljaci u Evropi 20 godina,od Rolan Garosa 1991. kada je Kurijer tukao Agasija

Zanimljivo da je Agasi svoj jedini Masters od ukupno 17 osvojio bez izgubljenog seta upravo na sljaci u Rimu 2002

Cilic bi u Minhenu mogao postati prvi teniser sa tri titule u sezoni (i to sve tri najmanje)

Ne vidim ni ja....Opet,covek na GSovima i na ostalim turnirima - kao dva totalno drugacija igraca! E tome se jos jedino nadam,jer ovo kako sad izgleda - ne lici ni na sta.

Jedino sto njega moze da izvadi je cinjenica da je stvarno tesko uzeti mu tri seta... sa druge strane,on jedva da ima pozitivan skor posle Australije a i dosta igraca igra najbolju sezonu na sljaci u karijeri

U Indian Velsu i Majamiju je izgubio nakon mec lopte,Gulbis ga je pobedio lupanjem po loptici sto retko ko moze a sad opet gledam jucerasnji taj-brejk u kojem je protracio 5-2

Srecom,Madrid je poceo pa cemo videti sta tu moze

Ma neka su i najmanje....Daj da vidim ostale da osvoje bilo sta.Tri "male" titule - 750 poena! malo li je ;)

Tri titule, ali 500 poena. Racunaju se samo dva turnira 250 kategorije. ;) Ali, njemu bi ta titula bila veliki uspijeh. Pojedinci ne mogu ove sezone ni do te male titule na sljaci. :lol:

Nema teoretske sanse da on pored odmornog Nadala i osvoji Frens Open.... a daleko od toga da mu je Rafa tamo jedini problem posto ne vidim razlog da ga se bilo ko vise plasi

Ah, mozda se i ove godine pojavi neko kao Haas prosle, koji je poslije meca na RG-u izjavio kako nije htio da mu stoji na putu do obaranja Samprasovog rekorda. :roll: Mislim da na takve uvijek mozemo racunati. :mrgreen:

U trci za najvise as udaraca u sezoni Izner nakon sjajnih 58 aseva u Beogradu bezi od Rodika i prilazi Karlovicu

Ivo Karlovic : 442 (u Madridu je vec odigrao prvi mec i imao odlicnih 19 as udaraca tako da ce Rolan Garos najverovatnije docekati ispred Amerikanca)

Dzon Izner : 435

Nedelja broj 282 za Federera na mestu broj 1 i Pistol Pit bice dostignut za 4 nedelje.. ni u malenom Estorilu nije uspeo nista da uradi ali i dalje ima stalnih 4000 bodova ispred Rafe

2 osnovna razloga zasto i dalje pored ovako losih igara ima toliku prednost u odnosu na jedinog velikog rivala u zadnjih 6 godina :

1) Prosle godine nije osvojio previse bodova od starta sezone do Madrida pa ga ovi silni porazi nisu skupo kostali
2) Rafinih 5 meseci iz bajke prosle godine koje ove nije uspeo do kraja da ponovi i stekne neku korist od 4 Masters 1000 1/2 i dve titule

Jako mi je drago sto je tome konacno dosao kraj i svaki naredni poraz Federera u Madridu,a posebno u Parizu i Londonu dace Spancu sve vece sanse da iz Engleske ode kao prvi reket sveta

U Madrid ulaze sa 9430,odnosno 5880 bodova (skinuo sam im proslogodisnje) pa cemo videti sa cim ce napustiti turnir,i sto je mnogo vaznije koje ce mesto Rafa zauzimati u zrebu za Rolan Garos

Dakle,Federer i dalje moze da se zajebava ali ce to od sada mnogo skuplje placati

Moja potpuno nespreman za Madrid i ovaj poraz od Bekera mu je najveci u Masters 1000 karijeri koja traje od 1996.

Nemac ce sutra u 4 na megdan Federeru a od 8 nas cekaju dva sjajna meca... Verdasko ce na Karlovica (od sva tri Mastersa na sljaci ovde ce mu servis najvise koristiti) a zatim derbi druge runde igraju Berdih i Nalbandian. Najveceg sljakera danasljice gledacemo u sredu protiv kvalifikanta

Moja potpuno nespreman za Madrid i ovaj poraz od Bekera mu je najveci u Masters 1000 karijeri koja traje od 1996.

Nemac ce sutra u 4 na megdan Federeru a od 8 nas cekaju dva sjajna meca... Verdasko ce na Karlovica (od sva tri Mastersa na sljaci ovde ce mu servis najvise koristiti) a zatim derbi druge runde igraju Berdih i Nalbandian. Najveceg sljakera danasljice gledacemo u sredu protiv kvalifikanta

da jako sjajan mec.....:lol:

Ijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao kako slatko detence :D :D :D Ma slusaj ga samo,covek da ga pojede kakav je slatkis bio :D :D :D

Eeeeeeeeeeeeee,Nole,Nole,ako racunamo onaj AO vec si psotao prvak...A ako racunamo prvo mesto ili zavrsetak sezone na mestu No 1 ima tu jos da radis........

Federer je boljom igrom od one u Estorilu pobedio coveka koji je pravi amater za sljaku i naparavio jos jedan korak ka necemu sto je odavno trebao da uradi... pobedi broj 700 na Turu i dostizanju Agasijevih 209 Masters 1000 pobeda

Pobednici turnira u Beogradu i Estorilu su ispali a ne ide bas ni pobedniku Minhena,mada se on mozda i izvuce

Juzni ipak ide dalje i igrace sa Gulbisom

Poslednja izmena:

Back