Uros_92
Veoma poznat
- Poruka
- 10.326
I ja navijam za Isnera...Steta za Filipa ali predpostavljao sam da ce biti ovako 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cilic bi u Minhenu mogao postati prvi teniser sa tri titule u sezoni (i to sve tri najmanje)
Ne vidim ni ja....Opet,covek na GSovima i na ostalim turnirima - kao dva totalno drugacija igraca! E tome se jos jedino nadam,jer ovo kako sad izgleda - ne lici ni na sta.
Ma neka su i najmanje....Daj da vidim ostale da osvoje bilo sta.Tri "male" titule - 750 poena! malo li je![]()

Nema teoretske sanse da on pored odmornog Nadala i osvoji Frens Open.... a daleko od toga da mu je Rafa tamo jedini problem posto ne vidim razlog da ga se bilo ko vise plasi

Dakle,Federer i dalje moze da se zajebava ali ce to od sada mnogo skuplje placati[/QUOTE]
Ako mene pitas,sve nakon ovog turnira vise nije zajebavancija. Od sada ce se zaista videti koliko Federer stvarno nije ili jeste u formi.
Moja potpuno nespreman za Madrid i ovaj poraz od Bekera mu je najveci u Masters 1000 karijeri koja traje od 1996.
Nemac ce sutra u 4 na megdan Federeru a od 8 nas cekaju dva sjajna meca... Verdasko ce na Karlovica (od sva tri Mastersa na sljaci ovde ce mu servis najvise koristiti) a zatim derbi druge runde igraju Berdih i Nalbandian. Najveceg sljakera danasljice gledacemo u sredu protiv kvalifikanta